Nii Päikese kui ka Merkuuri opositsioon Pluutoga toob esile ülipingelise konkurentsi ja ka jõulise ja terava propaganda erinevad vormid. Päikese (kõige silmapaistvam ja tähtsam) opositsioon Pluutoga (äärmuslik, intensiivne, muutev, sundiv, kontrolliv) võib tekitada olukordi, kus omavahel lähevad vastuollu autoriteedid, eriti tähtsad isikud ja igasugused juhtivad ja domineerivad jõud. Seega ei sobi nädal oluliste asjade alustamiseks, väljaarvatud juhul, kui tahetakse esile kutsuda kardinaalset ja põhjapanevat muutust. Ka infot, sõnu ja kommunikatsiooni (Merkuur) kasutatakse nüüd Pluutolikul viisil.

Ja jätkuvalt kestab edasi (kuni umbes 19. juulini) ka Marsi-Uraani kvinkunks, mis võib kaasa tuua mässumeelsust, ootamatusi, äkkintsidente, ettearvamatuid arenguid, võimalikke provokatsioone ja õnnetusjuhtumeid. Kuid selle aspekti positiivne mõju on võimalus vabaneda kõigest vanast ja iganenust, võtta julgelt vastu uusi väljakutseid, pöörata elus täiesti uus lehekülg.

Veenuse asend on algaval nädalal igati paljulubav – kvadraat Uraaniga ja trigoon Marsiga. Veenuse-Uraani kvadraat on sageli seotud vahelduse ja põnevuse otsimisega, uute ja ootamatute suhetega, ebatavaliste tutvustega. Sel ajal loodud suhe võtab kiirelt hoogu, kuid ka lõpeb kiirelt. Veenuse-Marsi trigoon seob omavahel harmooniliselt kokku naiseliku iluprintsiibi ja meheliku jõuprintsiibi. Seega on uus nädal intiimses plaanis väga soodne ja võimalusterohke.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: