Veenuse opositsioon Neptuuniga lisab nädalasse segadust ja kaost seoses suhete, partnerluse, lepingutega. Üksteisest on kerge mööda rääkida või lihtsalt asjast valesti aru saada. Armastuse ja romantika jaoks on see hea aspekt — juhul, kui tegemist on teada-tuntud partneriga. Uued tutvused pole aga selle aspektiga soovitavad. Nii soovid ja lootused kui ka hirmud ja kartused saavad võimendatud — rohkem nähakse seda, mida kas siis soovitakse või kardetakse.

Marsi-Neptuuni vastasseis tekitab jätkuvalt soovi kasutada oma eesmärkide saavutamiseks kõveraid teid, tegutseda salaja või ebaseaduslikke meetodeid kasutades. Energia ja jõu avaldumise erinevad vormid võivad kergesti võtta moonutatud või väärastunud kuju.

Kuni neljapäeva või reedeni mõjub ka Merkuuri-Saturni kvadraat, mis muudab paljude mõttemaailma liiga staatiliseks ja piiratuks. Ollakse kinni vanades mõttemustrites, uute lahenduste suhtes ollakse pime. Kõik kommunikatsiooni ja liikumisega seoses võib olla kuidagi takistatud või pidurdatud.

Neljapäeval kulmineerub ka Jupiteri ja Uraani vastasseis, mille mõju on aga kestnud juba terve septembri ja lõpeb kusagil oktoobri lõpus. See aspekt võib paljusid ahvatleda erinevatele avantüüridele ja hulljulgete riskide võtmisele. See on aspekt, kus mingit olukorda tajutakse kui suurepärast võimalust, mis aga võib osutuda hoopis ootamatuks kirstunaelaks. See aspekt toob sageli kaasa ootamatusi, mida ei osata ette näha.

Loe, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: