Seega on ees ootamas rahutu, närviline ja ärev aeg, kus paljud asjad lähevad hoopis teisiti, kui algselt planeeriti. Võimalikud on mitmesugused ootamatused, ettearvamatud arengud, samuti provokatsioonid. Prognoosida võib suurenenud terroriohtu. Suureneb üleüldine mässumeelsus ja soov eirata seadusi ja norme. Äärmiselt ettevaatlikult tuleks ümber käia tehnika- ja elektriseadmetega, samuti peaks säilitama kõrgendatud tähelepanu liikluses ja ka kõrgustes viibides. Loomad võivad samuti olla tavalisest agressiivsemad.

Kuid kõrgemal tasandil annab Marsi-Uraani kvinkunks võimaluse viia läbi radikaalseid muudatusi, murda välja surnud punktist, saavutada uus vabaduse ja võrdsuse tase. Hakatakse nägema uusi võimalusi seal, kus seda varem ei märgatud. Jõud ja energia (Marss) suunatakse uude ja originaalsesse (Uraan) kanalisse, mille tagajärjel vabanetakse vanadest mõttemustritest. Eriti hea aeg selleks on esmaspäevast reedeni, mil Päike on sekstiilis Uraaniga. Hea aeg seada uusi eesmärke, mõelda suurelt ja laiahaardeliselt.

Esmaspäev ja teisipäev on head päevad ka uute suhete loomiseks, eriti sõpruseks ja koosolemiseks ühiste huvide alusel. Reede on äkilise ja ettearvamatu mõjuga — uusi ettevõtmisi ei maksa kindlasti alustada.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: