Korraga mõjuvad nii laienevad-avarduvad kui ka kitsenevad ja kokkutõmbuvad impulsid. Kõige suurem väljakutse on nüüd seotud informatsiooni ja sellest tulenevate otsustega. Info (Merkuur) võib olla moonustatud või lausa vale (Neptuun), info võib olla kinni hoitud ja takistatud (Saturn), aga info võib olla ka ülepaisutatud või kontrolli alt väljas (Jupiter). Info all saab mõista ka lihtsalt mõtteid, ideid, samuti liikumist ja kommunikatsiooni.

Vähis liikuva Veenuse trigoon Liliti ehk Musta Kuuga Skorpionis (Kuu apogee) muudab aja kuni 23-24. juunini seltskondlikus mõttes igati nauditavaks. Kergem on luua uusi suhteid ja tuua endas välja just enda individuaalsus. Samas on kerge oht minna liiga sügavale, laskuda „põhjani”. Seda tuleks arvestada eriti jaaniõhtul joogipurke tühjendades.

Jätkuvalt mõjub ka Marsi-Uraani kvinkunks, mis võib kaasa tuua ootamatusi, äkilisi sündmusi, õnnetusjuhtumeid või terrorismi, provokatsioone, mässumeelsust ja hulljulget käitumist. Erilist ettevaatust liikluses ja kõrgustes ning ümberkäimisel ohtliku tehnika, tule ja elektriga!

Vaata, mida jaaninädal sinu tähemärgile toob: