Varjutus on Lõvis, mis viitab Egoga seonduvatele pingetele ja probleemidele. Uhkus, kõrkus, edevus, ülbus, eneseimetlemine — need omadused võivad saada väljakutse osalisteks. Päike kattub Kuu varjuga täielikult Ameerika Ühendriikide kohal. Päike Lõvis sümboliseeribki kõige enam just suurriike (USA, Venemaa) ning laiemas plaanis kõiki neid, kes omavad maailmas väljapaistvat positsiooni, või kellest lihtsalt palju räägitakse, kes on pidevalt avalikusse tähelepanu all.

Varjutuse tugevam mõju kestab paar-kolm kuud, kuid veidi nõrgem taustmõju kestab kuni järgmise päikesevarjutuseni 15. veebruaril 2018.

Esmaspäeval leiab aset ka Päikese-Uraani trigoon ehk siis Päikesevarjutuse trigoon Uraaniga. See peaks viitama sellele, et varjutusega seotud probleemid ja pinged viivad lõpuks välja positiivsete muudatusteni ja täiesti uue kvaliteedini.

Teisipäevane Marsi-Saturni trigoon toob nädalasse püsivust ja kannatlikkust. Marsi jõud ja energia on kenasti kontrolli alla ja kindlas süsteemis. Hea nädal pikaajaliste ettevõtmiste alustamiseks, mis peavad ajas kaua vastu pidama.

Teisipäeval on täpne ka Saturni ja Kuu apogee ehk Musta Kuu (Liliti) ühendus Amburis.

Kuna tegemist on harmoonilise ühendusega, siis annab see aspekt võimaluse selgelt näha seda, mis on hetkel kõige olulisem just laiemas ja avaramas (Ambur) perspektiivis. See on suurepärane aspekt õpinguteks, samuti juriidiliseks protseduurideks. Ühendus on harmooniline kuni ca 7. septembrini.

Neljapäevane Veenuse ja Uraani kvadraat mõjutab meid terve nädala jooksul. See aspekt on sootuks teistsuguse mõjuga kui eelmise nädala Veenuse-Pluuto opositsioon, mis oli seotud nii kire kui ka armukadedusega. Veenuse-Uraani kvadraat tekitab vajaduse suurema vahelduse ja uute nägude järele. Soovitakse olla vaba ning ka oma partnerile ollakse rohkem nõus vabadust andma. Luuakse palju suhteid, kuid reeglina ei jää need kestma.

Samas on Veenus ikkagi Vähis, mis on klammerduv ja omastav märk. Seetõttu tekitab Veenuse kvadraat Uraaniga vastuolu soovi vahel olla kellegiga lähedane, aga samas ka vaba.

Loe, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: