Seega on oodata ka rahutust, ärevust, püsimatust ja oma plaanide-kavade pidevat muutmist ja ümbertegemist. Hoiduma peaks pisitraumadest ja vigastustest.

Jaanuaris võivad kulmineeruda paljud töö või sinu sotsiaalse staatusega seotud protsessid. Pead olema võimeline vastutama ja pidama oma sõna. Paberimajanduses ja eriti lepingute sõlmimisel olla väga tähelepanelik!

8. veebruarist 5. märtsini liigub Jääras Veenus. Parim aeg armuasjadeks ja seltskondlikeks suheteks. Naudinguid, seiklusi ja mängulist loovust toob Veenus sulle ka 6. septembrist 3. oktoobrini.

Kuni 3. juulini liigub Jäära valitseja Marss Neitsis, muutes sind töökamaks, aga samas ka pisiasjade pärast muretsevaks. Ebameeldivused ja isegi väikesed tervisehädad tunduvad sulle hullemad, kui need tegelikult on. Samuti võtad oma tööga seotud kriitikat liiga isiklikult ning kipud tööd ja eraelu segamini ajama.

Samas liigub 24. jaanuarist kuni 14. aprillini Marss Maalt vaadates taevas tagurpidi — mõneti võib see olla aeg, mil tuleb tasuda vanu võlgu või siis kasutada Marsi energiat rohkem sisemises, kui välises maailmas.

Märtsist mai keskpaigani võid olla justkui teelahkmel — pead olema valmis vastu võtma õigeid otsuseid  ja langetama õigeid valikuid.

Aprillis on Marsi seis üsna keeruline, nõudes sinult selgust, otsekohesust ja ausust. On oht sattuda intriigidesse ja afääridesse või langetada väga valesid otsuseid. Eriti ebasoodne on aeg 1-14. aprillini.

Juuli võib tuua väga äkilisi ja ettearvamatuid arenguid — võimalik on „välk selgest taevast”. Seda ka suhete ja koostöö aspektist lähtuvalt — keegi kellega kohtud või koostööd teed, võib su kaardid ja plaanid totaalselt segi paisata. Kui sa just kuskil palmi all ei peesita, on juulis väga tugev ka konkurents või lausa võimuvõitlus. Mida rohkem sinust sõltub ja mida kõvem tegija oled, seda enam sulle kaikaid kodarasse loobitakse.

Augustis võib Marsi ja Saturni ühendus sundida kokkuhoiule, pingutusele või millegi tagasihoidmisele. Tasuks olla ettevaatlik traumade suhtes.

Septembris tasuks hoida tervist ja vältida ületöötamist. Ei tohiks lasta end pisiasjadest häirida.

Novembri viimane ja detsembri esimene nädal võivad tuua nii olulise läbimurde kui ka suurema tüli või võitlusmomendi.