Eriti võid seda tunda 24. jaanuarist kuni 14. aprillini.  

Samas — kui sel aastal liiga aktiivselt uusi suhteid otsid ning püüad ülepingutatult seltskondlik olla, võid pettuda — suhted ja seltskond ei ole ikkagi „see”, mida sa otsid. Aga see on vaid märk sellest, et Saatus tahab sulle rohkem sind ennast tutvustada….:)

Kuni 7. veebruarini on sul parim võimalus algatada uusi loomingulisi projekte ja saada oma ettevõtmistele vajalikku tähelepanu.

Alates 7. veebruarist pöörab aga Kaalude viimases kraadis liikuv Saturn oma suuna tagurpidiseks. Mis sümboliseerib jällegi justkui tagasivaadet läbitud teele ja kõigele tehtule. Ehk pead oma teerajad veel kord üle käima ja vaatama, mis jäi tegemata või lihtsalt kahe silma vahele. See tagasivaate aeg kestab kuni 25. juunini, mil Saturn jälle „õigeks pöörab”.

Märtsi lõpust kuni mai keskpaigani on aeg, mil kummitab arusaamatuste ja möödarääkimiste oht, samuti võid sel ajal kaotada asju või langeda varguste ohvriks. Võid olla ka ülitundlik viiruste-nakkuste ja muude väliste mõjutajate suhtes. Kuid aeg soosib müstilis-intuitiivseid elamusi.

15. maist 27. juunini võib (armu)suhetes olla keeruline aeg. Tähelepanelik tasuks olla ka reisidel ja välismaaga seonduvas. Kuid see on hea ajalõik kunstiks ja loominguks.

3. juulist 23. augustini liigub Kaaludes Marss — aeg tegutseda, juhtida ja organiseerida.

Veenuse liikumine Kaaludes (28. oktoober — 22. november) toob meeldivad asjad ja suhted sulle lähemale.

November-detsember sunnivad keskenduma vaid sellele, mis on kõige tähtsam. Ela olevikus, unista tulevikust ning lase minevik vabaks!