Nii või teisiti oled sa aastal 2012 väga tundlik ja vastuvõtlik nii psüühilises kui füüsilises plaanis. Vajad rohkem lohutamist ja sul võib olla probleeme kummaliste kurbuse või lausa nutuhoogudega. Ent positiivsel juhul oled äärmiselt loominguline ja fantaasiaküllane, võtad sõna otseses mõttes „õhust” informatsiooni. Võid avastada endas uusi loomingulisi või suisa paranormaalseid võimeid. Hakkad aru saama, et sa pole mitte inimolend, kes on siia tulnud saama vaimseid kogemusi, vaid Vaimolend, kes on tulnud Maale saama maised kogemusi.

Jaanuarist aprilli lõpuni teeb Jupiter ühenduse Lilitiga — sinuni jõudev info võib olla kas eriline, veider ja harjumatu või muutub mõni sinu enda idee või seisukoht olulisel määral. Halval juhul võib su mõttemustrites segadus tekkida, mis segab asju õiges valguses nägemast.
Märtsis on tugev konkurents — pead oma positsioone ja seisukohti kaitsma.

Aprillis asetleidev Marsi ja Neptuuni vastasseis võib külvata su hinge kahtlusi ja panna asju vales valguses nägema. Eriti just seoses partnerlusega. Esile võivad tõusta varjatud kired ja ihad. Oluline on endale selgelt teadvustada oma tegelikud motiivid.

15. maist 27. juunini nõuab erilist tähelepanu kodu, pere ja majapidamisega seonduv. Õige aeg pisiremondiks või suurpuhastuseks. Samas nõuab aeg juuni lõpust juuli esimese pooleni selgust ja konkreetsust. Asju, millest puudub täpne ülevaade, tuleks vältida. Kindlasti jälgida UV-indeksit ja hoiduda liigse Päikese eest. Ettevaatust ka ravimite ja alkoholiga!

August lubab lahendusi ja kiiremat edasiminekut. 7. augustist 6. septembrini soosib sind ka Veenuse asend, võimendades meeldivaid ja pinget pakkuvaid asju ja suhteid.
Septembri lõpp ja oktoobri algus on täis pinget, survet, konkurentsi ja võitlusmomenti.

Novembri täielik Päikesevarjutus võib nii novembris kui detsembris avada su elus uue vaimse või hingelise plaani, mis paneb sind asjadele täiesti teise pilguga vaatama.