Jupiteri ja Musta Kuu koosliikumine Sõnnis ehk sinu partnerluse märgis loob kuni mai lõpuni huvitavaid ja inspireerivaid arenguid suhete liinis. Võimalik, et kohtud kellegagi, kes peegeldab sulle tagasi neid sinu omadusi, mida sa endas üksinda olles ei suuda aduda.
7. veebruarist 25. juunini peaksid hea seisma selle eest, et suudaksid lõpetada kõik poolikud tööd.
Hingelisel tasandil on see ajaks, mil peaksid endas sügavalt selgusele jõudma — et mida su hing tegelikult igatseb ja milline on sinu sügavaim olemus selles rahutus aastas.

19. veebruarist 19. märtsini
kipud võtma liiga suuri riske või siis etendad rolli, mis ei ole tegelikult sinu rida. Samas suudad veebruari teises ja märtsi esimeses pooles vabaks murda nii mõnestki takistusest.

Märtsi lõpp ja aprill võib kujuneda keeruliseks ajaks — suhted nii sõprade-tuttavate kui ka mingi rühma või meeskonnaga võivad kaasa tuua arusaamatusi ja usaldamatust.

Jaanipäeva ajal ja ka juuli esimeses pooles võid sattuda keerulistesse ja isegi ohtlikesse olukordadesse, kuna võid olla hulljulge ja võtta liigseid riske.
Juuli, eriti aga kuu keskpaik on äkiline ja samas puudub sul asjadest piisav ülevaade. Võid end siduda kahtlase ettevõtmisega.

23. augustist 7. oktoobrini liigub Skorpionis Marss. Aeg tegutseda ja olla eesliinil!
5. oktoobril jõuab Skorpioni ka Saturn (jääb märki mitmeks aastaks), mis muudab sind veelgi põhjalikumaks ja tõsisemaks. Sa oled veelgi kindlam ja sinu peale saab alati loota. Samas näed sa nüüd paljusid asju liiga süngetes värvides.

Oktoobri lõpp ja novembri esimene pool
nõuab selget pilku ja kainet otsustusvõimet. Ettevaatust liikluses!

Loe lisaks: