Üsna pingeline ja raske aeg võib olla jaanuari teine pool.

Kuni märtsini või aprillini sisemine pinge või lihtsalt eesootavate tööde kogus vaikselt kasvab. Pärast seda pakilised asjad ja kohustused vähenevad ja rõhk läheb rohkem tunnetele ja sisemaailmale.

Aprillis ja mai esimeses pooles tuleb olla väga tähelepanelik just praktilistes asjades. Hajameelsus, unistamine ja sellest tulenevad valed otsused võivad rikkuda ilusa mängu. Mai teine pool soosib passiivset puhkust ja tegelemist oma sisemaailmaga. Umbes 20. juunist 20. juulini oled äärmiselt loominguline, võimalikud on ka hingestatud romantilised seiklused. See on väga hea aeg puhkuseks, rahu ja vaikuse nautimiseks. Nõrgemal kujul kestab selline mõju kuni 7. augustini.

Aga aktiivseks puhkuseks, naudinguteks ja seltsieluks on parim aeg 7. augustist 6. septembrini, mil Vähis liigub Veenus.

16. augustist 5. septembrini on segane ja keeruline aeg, kus mitte millegi peale ei saa kindel olla. Samas suureneb alates 23. augustist oluliselt sinu energiatase ja füüsiline toonus.

Septembri esimene ja oktoobri esimene dekaad nõuab head psühholoogilist taktitunnet ja diplomaatiat — vastasel korral on oht tülidele. November ja detsember toovad suure (töö)pinge ja konkurentsi. Hoida tervist ja mitte lasta kollektiivsel massipsühhoosil enda üle võimust võtta!


Loe lisaks: