Pead jõudma olukorrani, kus su ratsionaalne mõistus ei suruks tundeid alla ning teiselt poolt vaadates — kus sind tabavad tugevad tundepuhangud ei jätaks mõistust vaeslapse ossa.

Teisel tasandil toob 2012 aasta esile olukorra, kus sa pead kiiresti otsustama olukorras, kus sul puudub asjaoludest ülevaade. Piltlikult öeldes pead suutma suletud silmadega rallit sõita. Ehk siis teisisõnu — pead puudulike teadmiste ja oskustega lahendama väga äkilisi ja ettearvamatuid situatsioone. Puudulikud teadmised ei tähenda siin mitte sinu rumalust, vaid pigem seda, et nende teadmistega pole täiesti uues äkitselt tekkivas olukorras lihtsalt midagi peale hakata.

Kolmas tasand on kollektiivse alateadvuse või Ühendvälja tasand. Võimalik, et just sina oled võimeline väljendama neid soove, lootusi ja igatsusi, mis inimestes sel aastal maad võtavad. Samas võid olla tänuväärne akumulaator ka destruktiivsetele energiatele ja koguda endasse liiga palju negatiivseid emotsioone. Selle vastu aitavad hästi mitmesugused tehnikad ja rituaalid, mida sa kindlasti suudad enda jaoks välja mõelda.

24. jaanuarist — 14. aprillini on aeg, kus pead ehk paljud asjad ja ettevõtmised üle vaatama ja vajaduse korral tegema vigade parandusi. See võib olla ka aeg, kus juba käimasolevad muutused korraks takerduvad ja nõuavad sinult suuremat pingutamist.
Märts nõuab õigeid otsuseid ja oma lubadustest kinnipidamist, kuid soosib kodu, pere ja majapidamisega seotud asju. Loovus ja intuitsioon on kõrgseisus.

3. aprillist 7. augustini on parim aeg olla avalikul areenil ja nautida elu selle kõigis vormides. Parim aeg noortele ja neile, kelle elustiil on seikluslik ja kes armastavad end proovile panna. Samas,  15. maist 27. juunini tuleks vältida riskide võtmist ja mitte minna kaasa kahtlaste afääridega.
Umbes Jaanipäevast kuni juuli lõpuni on aeg äärmiselt pingeline ja närviline, mistõttu oleks soovitav sel ajal puhata ja rohkem omaette olla.

Septembri kaks esimest dekaadi võib tuua lahendusi ja uusi võimalusi. Septembri viimane dekaad ja oktoobri esimene dekaad jälle ülipingelised. Oktoobri lõpp ja november toovad vastutusi ja kohustusi — pead olema tasemel ja õigustama usaldust.
Detsembris ürita vabaneda kõikidest pingetest, mediteeri, korrasta oma alateadvust.