Ent Jupiteri sisenemisega Vähi märki (26. juunil), mis Kalade jaoks on 5. solaarmaja (loovus, mänglevus, kergus, naudingud, elurõõm, hasartsus, armuseiklused, efektsus ja karismaatilisus, väline sära, areenil või „rambivalguses“ olemine.), hakkab sinu elus põnev ja seikluslik periood. Nooremad Kalad elavad läbi (armu)seiklusi, vanemad Kalad naudivad suuremat elurõõmu ja loovust. Jupiteri selline positsioon kestab kuni 16. juulini 2014.

Kuusõlmede asend 3. solaarmajast 9. solaarmajja näitab vajadust teha teistega rohkem vaimset koostööd, jagada oma mõtteid ja seisukohti teistega, ammutada tarkust ja teadmisi maailmakultuuri varasalvest. Suurepärane aasta selleks, et õppida ja ennast täiendada, reisida, tutvuda kõigega mis on eksootiline ja millega pole varem kokku puutunud.

Jaanuaris ja veebruaris võid langeda mõne kinnisidee või lihtsalt häiriva mõtte mõju alla. Näed rohkem probleeme kui lahendusi. Maga piisavalt ja ära end vaimselt ära kurna.
Märtsis ja augustis võid kogeda tugevat opositsiooni ja konkurentsi — sulle võidakse survet avaldada. Hea aeg aga loominguks ja alternatiivsete reaalsuste kogemiseks. Ent ettevaatust musta maagiaga!

Kalade valitseja — Neptuun teeb maist septembrini trigooni Saturniga. See on aeg, mil sinu peenekoelised Neptuunlikud vibratsioonid on tasakaalus materiaalse maailma jämedakoeliste võngetega — ehk siis ideaalne ja reaalne on tasakaalus. See võib kujuneda ajaks, mil sul õnnestub oma idealistlikke ja kõrgelennulisi ideid paremini mateeriasse „ankurdada“ — ehk siis maailmale arusaadavaks teha. See on ka intuitsiooni ja faktipõhiste teadmiste tasakaalu ajaks.
Umbes juuli keskpaigast kuni oktoobri keskpaigani oled vastuvõtlik erinevate kiusatuste ja ahvatluste suhtes. Meelituste ja komplimentidega saab sind kiiresti „konksu otsa“. Vältima peaks igasugust riskimist ja juhusuhete loomist.

Aeg augustist detsembrini vabastab sind ebavajalikest mõttemustritest ja tarbetust infomürast. Näed, mis on oluline ja mis mitte ning selle põhjal võtad vastu õige otsuse, millises suunas edasi liikuda. Uue elueesmärgi leidmine on täiesti võimalik.