2013 aastal on Kuu Lõunasõlm Sõnnis ja Põhjasõlm Skorpionis. Seega on kogu maailm 2013 aastal „Skorpioni lainel“, mistõttu sinu olemust, püüdlusi ja soove mõistetakse paremini.
Külluse, avaruse ja heade võimaluste sümbol Jupiter liigub kuni 26. juunini Kaksikutes, mis Skorpioni jaoks on 8. solaarmärk (märksõnad: jõulised tunded, muutus ühinemise teel, seks kui hinge ja keha jagamise kogemus, ühisväärtused, transformatsioon, puhastumine). Seega soosib aasta esimene pool kõiki neid märksõnu ja annab sulle võimaluse tunda jagamisest suuremat rahulolu.

Ka Lilit kui eristumise ja sügava individuaalsuse sümbol on kuni 9. juunini Kaksikutes, soosides Skorpionide puhul just endasse vaatamist, sisevaatlust, sügavat meditatsiooni ja arusaamist oma tegelikest vajadustest. Umbes mai algusest või keskpaigast kuni 9. juunini (Jupiteri ja Liliti ühendus Kaksikutes) võib olla sisemise selguse või positiivsete muudatuste kõrghetk! See on parim aeg muudatusteks, puhastumiseks, vigade paranduseks, energia taastamiseks.

26. juunist kuni kuni juuli lõpuni (nõrgemal ja hajusamal kujul isegi kuni aasta lõpuni) on ideaalne aeg silmaringi laiendamiseks, õppimiseks, reisimiseks, eksootika ja kõige tundmatu tundmaõppimiseks. Võid kokku puutuda täiesti fantastilise ja uskumatu informatsiooniga, mis pöörab su maailmavaate ja senised uskumused pea peale.

Kusagil juulist kuni novembri alguseni (täpne seis 30. augustil) moodustub Pluuto ja Liliti opositsioon. See võib olla kiusatuste ja ahvatluste ajaks just vaimses mõttes — sinuni jõudev info võib sind eksiteele viia või üritab keegi sind näiteks mõnda seksti või musta maagia ordusse meelitada. Võib tekkida sõltuvus mingitest vaimsetest praktikatest, rituaalidest, maagiast jne. Ka võivad tekkida luulu- või sundmõtted (eriti vaimse ületöötamise korral).

Kui aga suudad Pluuto-Liliti opositsiooni mõjudest üle olla, on aeg augusti keskpaigast novembri alguseni ideaalne selleks, et võtta oma elus uus siht, panna paika uus suund. Pane sel ajal tähele märke enda ümber ja nn. „kokkusattumusi“ — need võivad sind õigele rajale juhatada!