Aasta esimeses pooles liiguvad nii Jupiter kui Lilit sinu 2. solaarmajas (raha, omand, asjad-esemed, ressursid ja vahendid üldiselt, väärtused kui sellised, väärtushinnangud, omamine, omandamine, kogumine, kogunemine, kuhjumine). Seega on nendes märksõnades tunda kasvamist, avardumist ja uute võimaluste tekkimist. Positiivsel juhul edenevad su raha- ja äriasjad üsna kenasti. Negatiivsel juhul langed materialismi ja tarbimise oravarattasse või tekib su elus mingi „kuhjumine” või millegi liiga tihedaks muutumine, mis võib tekitada justkui takistuse või „trombi” su eluteele.

26. juunil siseneb Jupiter Vähki, mis Sõnnide jaoks on 3. solaarmaja (suhtlemine — kõne, kiri, kommunikatsioon, lühemad reisid, liikumine, isiklikud mõtted ja eriti uitmõtted, muljed, kiired tähelepanekud, mälu). Seega muutub su elutempo märksa kiiremaks, infot, muljeid ja kohtumisi on rohkem. Naudid produktiivset mõttetööd, samas on oht „üle mõelda” ja muutuda ülemäära teoreetiliseks. Kuna Jupiter ja Lilit moodustavad aasta teises pooles pideva ühenduse, võib sul „kupli all” päris huvitavaid ja geniaalseid mõtteid tekkida. Samas on oht teha suuri üldistusi, vaadata mööda detailidest, olla pealiskaudne ja hooletu. Reisimise ja kommunikatsiooniga seonduv võib kaasa tuua äärmusi, ülereageerimist, „luulusid”.

Jaanuaris ja veebruaris teeb Sõnnis liikuv Lõunasõlm ühenduse Sednaga. See seis sümboliseerib sügavust või sügavusse laskumist, ülemäärast põhjalikkust ja kartust end maailmale väljendada. Oled väga kinni iseendas ja oma harjumustes. See võiks olla asjade lõpetamise ja kokkuvõtete tegemise aeg. Märtsis võib olla segadusi, arusaamatusi, intriige.

Aprillis ja mai esimeses pooles on ideaalne aeg suheteks, uute sidemete loomiseks, lepingute sõlmimiseks, meeskonnatööks. Samas on aeg märtsi keskpaigast juuni keskpaigani stressirohke, vaimselt väsitav. Asjade kaotamiste ja varguste oht. Probleeme ja pingeid võib olla seoses välismaa ja üldse kõige eksootilise ja ülikaugete paikadega. Samuti seoses hariduse, õppimise, kohtu- ja seadustega. Laiemas plaanis on aeg juuli keskpaigast kuni oktoobri keskpaigani eriti keeruline neile, kellel on oht võimu ja seaduste kuritarvitamisele (poliitikud jne.) Jälgida piinlikult seaduseparagrahvi!