21. juunil leiab aset koguni kaks planeetide märgivahetust — kell 5.50 jõuab Marss Kaksikutesse ja kell 20.16 siseneb Päike Vähki — algab suvi!

Neljapäeval, jaanilaupäeval, on Kuu Jääras (alates 11.24). Jäär on aktiivne tulemärk ja seega võimendab Tulega seotud energiaid. Samas on tulesümbol Marss kvadraadis Neptuuniga, mis on lisaks muule ka Vee sümbol. Mida see seis sümboliseerib Jaaniõhtu jaoks? Eks ikka seda, et vett (vihma) on liiga palju ja see kipub kustutama tuld või et tuli on seotud klassikaliselt neptuunlike olukordadega — joove, kaos, segadus, väsimus, nõrkus, pohmell…:))

JÄÄR

Marsi ja Neptuuni kvadraat võib su mõttemustrites paraja kaose esile kutsuda. Seega oled jätkuvalt keskendunud rohkem probleemidele kui lahendustele — ajad ka lihtsad asjad keeruliseks. Samas võid tõelisi probleeme hoopis eitada ja jaanalinnu kombel pea liiva alla peita. Võid olla küll äärmiselt loominguline ja fantaasiaküllane, kuid näiteks raha- ja äriasjus on su sinised liigusaldavad silmad kaugele näha. Seetõttu tõmbad ligi aferiste ja kõikvõimalikke elukunstnikke, kes loodavad sinust kasu lõigata või sind lihtsalt ära võrgutada. Seevastu nädala lõpupoole võid Marsi ja Uraani sekstiili mõjul tulla väga heale mõttele või koged lihtsalt kiiret edasiminekut seal, kus on siiani olnud takistusi.

Esmaspäevas on pinget, mis raskendab grupisuhteid. Esmaspäeva õhtul ja teisipäeva hommikul on asjade kaotamise ja varguste suurenenud tõenäosus. Teisipäeva õhtu sobib kenasti sõbrannadega jutustamiseks. Samas ei tohiks midagi olulist ära otsustada. Kolmapäev soosib kunsti- ja loomeasju. Neljapäeval kell 11.24 jõuab Kuu Jäära, jäädes märki kuni laupäevani 23.53-ni. Parim aeg olla see, kes sa olla tahad — lihtsalt sära ja kiirga nagu täiskuu taevas! Pühapäev soosib läbimõeldud oste ja tegelemist taimede ja lilledega.

SÕNN

Suures osas jätkub eelmise nädala trend — „omamine ja asjad” on „olemise ja hinge” asendustegevus. Siiski ei pruugi asjadesse klammerdumine olla ainult negatiivne — sa võid nüüd avastada „asjade hinge”, suuta näha asjade ja esemete „sisse”. Parim aeg kunstiesemete hankimiseks, samuti talismani või amuleti soetamiseks, aga veelgi parem — ise selle valmistamiseks. Sest praegu suudad sa asjadesse „valada” oma hinge, oma individuaalsuse. Seega oled võimeline talismani oma isikliku energiaga laadida ja enda jaoks „töötavaks” muuta. Samas oled ka tundlik „võõra energia” suhtes asjades ja esemetes — kellegi teise poolt kantud rõivad võivad seljas ebamugavust tekitada. Seega ei sobi aeg pruugitud riiete ega ka mööbli hankimiseks.

Esmaspäeval hoia mainet, ära allu provokatsioonidele. Teisipäeva õhtupoolik ja kolmapäev sobivad hästi sõpradega koosolemiseks ja ka klubiliseks tegevuseks. Jaaniõhtul erilist ettevaatust — asjade kaotamise ja varguste oht, samuti oled ülitundlik alkoholi suhtes! Jaanipäeval võib sul olla tühjakspigistatud sidruni tunne — väsimus, tühjus. Maga ja puhka passiivselt. Laupäev soosib omaette olemist. Laupäeva õhtul kell 23.53 jõuab Kuu Sõnni. Seega on pühapäev loodud säramiseks ja rõõmus olemiseks!

KAKSIKUD

Teisipäeval kell 5.50 siseneb Kaksikutesse meheliku jõu ja energia sümbol Marss. Marss liigub Kaksikutes kuni 3. augustini. Seega on ees ootamas aktiivne periood, mil on lihtsam konkurentsis püsida, kuna energiat on tunduvalt rohkem. Sellel nädalal hoia siiski veel madalat profiili, kuna kolmapäeval (mõju kestab terve nädala jooksul) teeb Marss kvadraadi Neptuuniga. See aspekt võib sind eksitada, viia valele rajale, lasta paista asju ja inimsuhteid vales valguses, ähmastada piirjooni ja muuta segaseks loogilised arutelud. Eriti ebasoodne on nädal oluliste tööalaste või muude ühiskondlike projektide käivitamiseks.

Ent naiseliku Veenuse jätkuv liikumine Kaksikutes lubab sul armuasjus end kergemini väljendada, kerge on olla loomulik ja spontaanne. Ka seltskondlikus plaanis oled populaarne.

Esmaspäev võib tuua ootamatuid keerukusi, asjad tunduvad keerulisemad kui on tegelikult.

Teisipäeval ja kolmapäeval tuleks vältida oluliste tööalaste otsuste langetamist ning vältida rahalisi ettevõtmisi — kuid aeg sobib kunstiga seonduvaks. Neljapäev soosib uuendusi ja mineviku mõjudest vabanemist. Reede ja laupäev sobivad klubiliseks tegevuseks ning sõprade-sõbrannadega koosolemiseks. Pühapäeval naudi vaikust ja rahu.

VÄHK

Teisipäeval kell 20.16 jõuab Päike Vähki — algab suvi! Päike sümboliseerib sind ennast, su ego, su eesmärke ja sind kui isiksust. Seega saad nüüd iseendaga parema kontakti, oled rohkem „kohal” või suudad elada „hetkes” ja seda kõike paremini teadvustada. Samas jõudis energia ja jõuplaneet Marss Kaksikutesse ehk Vähi 12. solaarmärki — alateadvus, hing, psüühika, varjatus, saladused, piiride ähmastumine, Tervikusse sulandumine. Seega, kuigi ise oled egona keskendunud ja hakkamas, võib su jõud ja energia olla faasis, kus on vaja pigem passiivselt oodata ja puhata, kui kohe tegutseda. Su tahe ja soovid on suuremad kui energia nende saavutamiseks. Samas on nüüd parim võimalus oma alateadvus „ümber programmeerida”, et siis kui Marss jõuab Vähki (3. augustil), asuda kohe efektiivselt tegutsema.

Kuna ka Veenus liigub sinu 12. solaarmärgis, oled vastuvõtlik armastuse ja ilu salapäraste ja peenekoeliste vibratsioonide suhtes. Ka salasuhe on kergem tekkima.

Esmaspäevas on teravust ja pinget. Teisipäev ja kolmapäev soosivad loomingut ja kunsti. Neljapäevas ja reedes on kulminatsiooni ja konkurentsi. Laupäev pühenda perele, pühapäev aga sõbrannadele või hobidele.

LÕVI

Mõtled endiselt palju tulevikule ja püüad paika panna kaugemaid tulevikuplaane. Kuid just nüüd võivad su hinge pugeda kahtlused — kas oled ikka õigel teel? Kas sa mitte ei jälgi liiga palju teiste soovitusi ning oled seetõttu valinud tee, mida su sõbrad ja ühiskond aktsepteerib. Aga sinu tegelikud vajadused?

Su mõne sõbra või sõbrannaga võibki nüüd muutuda keeruliseks — võimalik, et teie vahele tekib mingi keeruline asjaolu või kerkib üles vastastikuse usalduse küsimus. Eriti juhul, kui teie suhted on rajanenud praktilistel ja konkreetsetel asjadel. Samas võib sul kujuneda huvitav ja vaimselt stimuleeriv suhe mõne kunstiinimese või boheemlasega.

Esmaspäev soosib sõprust ja klubilist tegevust.  Teisipäeval tuleks vältida olulisi tehinguid, ka ei tohiks vastu võtta tähtsat otsust. Kolmapäev soosib müstilisi ja salapäraseid asju, samuti kunstielamusi. Jaani laupäeval ehk siis neljapäeval on õhus rahutust ja võimalust konfliktideks. Jaanipäeval tasuks aeg maha võtta ja puhata — kindlasti tuleks vältida vaidlusi maailmavaate ja usuteemade üle. Laupäeval võiksid nautida teiste mõtteid — loe midagi!

Pühapäeval võib olla oluline sinu roll lapsevanemana.

NEITSI

Ära lase kahtlustel ega ebakindlusel oma hinge pugeda! Paljud kulminatsioonid ja olulised hetked kestavad edasi, ent samas võid sa hakata nendes hetkedes ja kulminatsioonides kahtlema. See, mille nimel oled töötanud ja tegutsenud, võib sulle ühtäkki mõttetu või ebavajalik tunduda. Marss jõuab teisipäeval su 10. solaarmärki, mis sümboliseerib kõige muu kõrval ka sihti ja eesmärki. Samas saab Mars terve selle nädala jooksul kvadraati Neptuunilt — unistuste, aga ka illusioonide sümbolilt. Neptuun suudab Marsi selguse ja kindlameelsuse udu ja ebamäärasuse sisse ära peita, mistõttu sa kaotad korraks orientiirid.

Ühtlasi teeb Neitsi märgi valitseja — Merkuur — teisipäeval omakorda kvadraadi Saturni ja Lilitiga, mis võib tekitada tüdimuse ja energiast äralõigatuse tunnet. See mõju kestab umbes reedeni.

Esmaspäev on töine, võimenduda võivad argised pinged. Teisipäev ja kolmapäev toovad suhetesse rohkem emotsioone, kuid võivad tekitada ebakindlust tuleviku suhtes. Ebasoodsad päevad uute asjade alustamiseks. Neljapäev (alates 11.24-st) ja reede võivad olla seotud muutuse, ümberhäälestumise, vigade parandusega. Laupäevas on salapära ja valmidust süveneda tundmatusse. Pühapäev mõjub vabastavalt, toob uue hingamise.

KAALUD

Nädala sümbol sinu jaoks võiks olla „valeprohvet” või „libekeelne jutustaja”. Seega ole ettevaatlik tüüpide suhtes, kes püüavad sind mõnes küsimuses „ära rääkida”. Antud juhul pole tegemist mitte su voodissemeelitamisega, vaid pigem mingi idee või veendumuse sulle pähemäärimisega. Nii usu- kui müügimehed võivad sind nüüd rohkem kimbutada.

Teisel tasandil võib sul tekkida komplikatsioone seoses reisimise, välismaa, võõraste eksootiliste paikadega.

Suhted bossi või mõne teise autoriteediga (kel on sinu üle teatud võim) võivad kaasa tuua ootamatusi, muutusi, üllatusi, ebaharilikke asjaolusid. Aga ka vabanemist või vabakssaamist.

Esmaspäev sobib meelelahutuseks, mängudeks. Teisipäev ja kolmapäev on tüütud, tööd või muid kohustusi võib palju olla. Neljapäev ja reede võivad tuua üllatusi või ebaharilikku käitumist partnerite poolt. Laupäev sobib mõttemängudeks, tegelemiseks oma hobidega. Pühapäevas on salapära ja tähendusi.

SKORPION

Sügavus, salapära ja samas mingi müstiline jõud või intensiivsus saadab sind endiselt. Sa tunned rohkem kui näed ja tead rohkem kui välja näitad. Sa oleksid justkui millegi põhjatuga kontaktis, kuid sa ei suuda seda selgelt näha ega „kinni püüda”.

Praktilisel ja maisel tasandil puutud nüüd kokku oludega, kus ilmnevad mõne inimese või situatsiooni/ettevõtmise kõige nõrgemad või problemaatilisemad küljed. Võimalik, et pead käigu pealt tegema vigade parandust või puhuma hinge sisse mõnele hingevaakuvale projektile. Nädalas võivad suuremat rolli mängida ka muutused ja teisenemised, ümberkujundused, praagi likvideerimine, restaureerimine, parandamine.

Takistusi ja pidurdatust võid kogeda seoses maailmavaate, tõekspidamiste, hariduse, aga ka välismaa, liikumise ja reisidega.

Esmaspäev sobib asjade lõpetamiseks, samuti kodusteks toiminguteks. Teisipäev ja kolmapäev soosivad kergemaid ja mängulisemaid tegevusi, ka armumänge. Neljapäeval võib enesetunne olla muutlik. Reedel on kerge langeda pessimismi. Laupäev sobib rahulikus tempos millessegi süvenemiseks. Pühapäeval tasuks koosolemisest rõõmu tunda.

AMBUR

Veenus kui naiselik armuplaneet juba liigub mõnda aega Kaksikutes, mis Amburi jaoks on partnerluse solaarmärk. Teisipäeval jõuab sinna ka Marss — meheliku jõu ja seksuaalsuse sümbol. Aga kuna Marss teeb terve nädala jooksul pingeaspekti Neptuuniga (illusioonid, unistused, soovmõtlemine, pettus ja enesepettus, reetmine, intriigid, arusaamatused, ebaselgus, nõrkus, jõuetus, väsimus), võivad mainitud märksõnad just suhete liinis esile tõusta. Seega ole suhete osas valivam! Võimalik, et isik, kellega suhte lood, pole see, kellena paistab. Aga õnneks oled ise siiras ja avameelne ning suudad võimalikud teeskluse idud lämmatada juba eos. Samas võib aspekt kaasa tuua veidra tutvuse mõne müstiku, boheemlase või allmaailmategelasega.

Esmaspäevas on liikumist ja uut informatsiooni. Teisipäev ja kolmapäev võimendavad kõike ebaselget ja varjatut. Sobivad päevad passiivseks puhkuseks, kodus olemiseks. Jaaniõhtul on võimalikud ootamatused, asjade kaotamised või vargused. Reede ja laupäev soosivad aktiivset tegevust vabas õhus. Pühapäev sobib kodutöödeks.

KALJUKITS

Piltlikult öeldes oled oma elumaastikul jõudnud kohta, kus sind ründab putukateparv. Putukad sümboliseerivad siin pisikesi, kuid tüütuid detaile, kohustusi, häirivaid uitmõtteid, närivaid kahtlusi jne. Sääsed pole ju ohtlikud, kuid nad on tüütud ega lase nautida hetke.

Seega, kui selline tunne tekib, säilita meelerahu ja ära lase end häirida. Tee ära kõige vajalikumad tööd, kuid ära killusta end lisakohustustega! Ja iga uus kahtlus või ebavajalik uitmõte on kui sääsk, mis paneb kätega vehkima. Isegi puhkusel olles võid sa pidevalt mõelda tööst või muudest eesootavatest kohustustest — naudi hetke ja unusta korrakski eesolevad tööd ja tegemised!

Esmaspäeval väldi rahalisi-ärilisi tehinguid. Esmaspäeva õhtu ja teisipäeva hommik on halb aeg praktilisteks otsusteks, küll aga on soositud looming ja kunst. Kolmapäev sobib külaskäikudeks, kohtumisteks. Jaanilaupäevas on teravust ja konkurentsi. Ettevaatust tule, gaasi ja keemiliste ainetega! Reede võib tunduda „auguna“ — eriti kui liiga aktiivselt pidutsesid. Laupäev soosib hetki iseendaga. Pühapäev toob uue energiapuhangu.

VEEVALAJA

Sinu mängulisus, riskijulgus ja nooruslikkus suurenevad veelgi — Marsi jõudmine Kaksikutesse ehk Veevalaja 5. solaarmärki (naudingud, rõõm, eluenergia, (armu)mängud, meelelahutus, lõõgastus, loovus) paneb sind aktiivsemalt ennast kehtestama ja seeläbi elurõõmu ja naudingut kogema.

NB! Siiski ei sobi nädal suurte riskide võtmiseks ega ka juhusuhete loomiseks. Marsi kvadraat Neptuuniga võib su teele seada lõksu, millesse pahaaimamatult sisse astud. Uute tutvuste puhul uuri kindlasti oma uue sõbra tausta — võimalik, et ta ei ole see, kellena esineb. Välise efektsuse, meeldivuse või ahvatlevate pakkumiste taga võib ka laiemas plaanis peituda salakaval konks.

Esmaspäeval on Kuu kuni 23.45-ni veel Veevalajas. Hea päev enda soovide ja vajaduste teadvustamiseks ja ka teistele teatavaks tegemiseks. Teisipäev ja kolmapäev on korraga nii maised-praktilised kui ka veidi boheemlaslikud. Neljapäevas on konstruktiivset pinget, mis paneb otsima ja pingutama. Ootamatu info võimalus. Reede jälle mõjub liikumisele ja infole takistavalt. Laupäev sobib külaskäikudeks. Pühapäev pühenda kodule ja perele või kui peret pole, iseendale ja oma harjumustele.

KALAD

Tervet algavat nädalat ilmestav Marsi kvadraat Neptuuniga mõjutab sind kõige rohkem, kuna Neptuun on Kalade valitseja. Ja Marss siseneb teisipäeval kell 5.50 Kaksikutesse, mis on Kalade jaoks kodu, majapidamise, pere, aga ka mineviku ja harjumuste solaarmärk. Neptuuni ebamäärased, petlikud ja eksitavad võnked võivad su koduses majapidamises ja (perekondlikes) suhetes luua olukordi, mida on raske mõista või lausa raske esmapilgul märgata. Suhetes hoia selgust, väljendu selgelt ja ära jäta oma jutus otsi lahti, ära kasuta mõistukõnet ega sümboleid — neid võidakse valesti tõlgendada. Majapidamises käi eriti hoolikalt ümber gaasi ja mürgiste (keemiliste) ainetega, samuti tulega. Sööki-jooki tuleks nüüd hoolikalt valida, kuna nii su seedimine kui organism tervikuna võib olla ülitundlik, mistõttu eriti alkohol ja ravimid võivad mõjuda tavalisest tugevamalt.

Esmaspäeval, eriti aga esmaspäeva õhtul ja teisipäeva hommikul kipud olema hajameelne ja unistav — asjade kaotamise ja varguste oht. Esmaspäeval kell 23.45 jõuab Kuu Kaladesse, jäädes märki kuni neljapäevani kell 11.24. Hea aeg olla mina ise, olla naine, kiirata tundeid.

Neljapäeval väldi keeruka tehnika ja kallite asjade ostmist. Hoia oma asjadel silm peal! Reede (nõrgemalt ka laupäeva) mõju on tihenev, kooshoidev. Pühapäev vabastab mõttekrampidest ja võib tuua kasulikku uut infot.