Teisipäeval asetleidev Päikese ja Pluuto opositsioon vajutab pitseri tervele nädalale. Võimendub võitlus paremate positsioonide pärast, suureneb konkurents ja soov domineerida ning teisi endale allutada. Samas soosib see aspekt muutusi ja läbimurret, surnust punktist ülesaamist.

Kolmapäeval ja neljapäeval teeb Mars omakorda kvinkunksi Pluutole — neil päevil tasuks olla ettevaatlik tule, keemia ja ohtliku tehnikaga. Traumade ja õnnetusjuhtumite suurenenud tõenäosus. Kolmapäeval ja neljapäeval ei soovita kanda esimest korda ka uusi riideid, ehteid ega aksessuaare.

Reedene kuuloomine Vähis (kell 11.54) sümboliseerib selliste naiselike energiate taasloomist, mis on eelkõige seotud kodu, pere, kodumaa ja traditsioonidega. Enne Kuu loomist soovitaks lõpetada kõik ettevõtmised, mis seotud mainitud teemadega. Ning laupäeval ja pühapäeval võiks juba vaikselt hakata tegema uusi plaane antud teemades.

JÄÄR
Mida suurem on su ühiskondlik aktiivsus, seda pingelisem ja nädal. Konkurents ühes või teises vormis on nüüd aktuaalne teema. Nädal on ka seda pingelisem, mida rohkem on sul poolikuid ja lõpetamata töid ja tegemisi.

Kui aga oled puhkusel ega pea konkurentidega võidu jooksma, võid tunda lihtsalt suuremat sisemist rahutust või tunnet, et pead midagi muutma. Tunne, et asjad pole nii, nagu sa tahaksid, võib muutuda päris painavaks. Kõik see, mis sulle juba ennem kahtlusi ja kõhklusi on valmistanud, muutub nüüd eriti päevakohaseks. Võib olla tunne, nagu kõigutaks mingi jõud su Elumaja vundamenti. Võib tekkida ka karjuv vajadus näiteks minevik ümber hinnata või tuleb taas tegeleda mõne vana harjumusega, millest peaksid vabanema. Ka kodu, majapidamise või peresuhetega seonduv võib vajada kas muutust või lihtsalt sinupoolset teistsugust lähenemist.

Esmaspäev on üsna soodne ostuks-müügiks. Teisipäev võib tuua segadusi, arusaamatusi ja kuulujutte. Lepinguid mitte sõlmida ja koostööd mitte alustada! Kolmapäev ja neljapäev soosivad uut infot ja häid ideid. Reedene kuuloomine nõuab energia säästmist ja rahu hoidmist kodustes suhetes. Laupäev pühenda kodule ja perele. Pühapäev soosib areenil olemist ja meelelahutust.

SÕNN
Nädal võib tekitada olukorra, kus sa näed rohkem probleeme kui lahendusi. Sa kohe oskad keeruliselt mõelda ja ajad sellega ka kõik asjad keeruliseks. Teine võimalus — keegi teine üritab manipuleerida sinu tõekspidamiste ja veendumustega. Sulle võidakse selgeks teha, et sinu usk ja veendumused ei  kõlba kuhugi. Aga võid ka ise teistele oma veendumustega pinda käia.

Praktilisel tasandil võib nädal tuua pinget ja pealesunnitud muutusi seoses liikumise ja reisimisega, välismaa ja välismaalaste, üldse seoses eksootika ja võõra kultuuriga. Lepinguid ja muid tähtsaid pabereid allkirjastades loe kõik hoolega läbi. Siiski ei soovitaks lepinguid sõlmida ega lubadusi anda — need tooksid hiljem kaasa ülemäärast konkurentsi ja võimuvõitlust.

Kolmapäeval ja neljapäeval hoiduda rahalistest tehingutest ja kalli tehnika ostmisest. Reisile minek ebasoovitav.

Esmaspäeval ja teisipäeval (kuni 10.56-ni) on Kuu veel Sõnnis. Su naiselikkus ja sarm hakkab rohkem silma. Teisipäev võib olla kaootiline ja närviline. Kolmapäev ja neljapäev sobivad praktilisteks rahaasjadeks. Reedene noorkuu loob viljaka pinnase (kuni järgmise noorkuuni) uute ideede sünniks. Laupäev soosib külaskäike, pühapäev kodusolemist.

KAKSIKUD
Nii Veenuse kui Marsi jätkuv liikumine Kaksikutes on kindel märk sellest, et su elus on hetkel võrdselt nii veenuslikku õrna romantikat kui ka Marsi jõulist kirglikkust. Kiired ja spontaansed suhted on just need, mida hetkel vajad. Siiski teeb Marss kolmapäeval ja neljapäeval kerge pingeaspekti Pluutoga, mis võib muuta sind mõnevõrra teravaks ja konfliktseks — või siis koged seda teravust ja pinget kelleski teises. Ettevaatust tule ja ohtlike esemete ja -ainetega!

Ebasoodne nädal ka keerulise tehnika, eriti elektroonika ostmiseks. Ka juba olemasolev tehnika võib streikida või nõuda suuremat tähelepanu. Ka võlgadesse ja laenudesse puutuv tuleks sel nädalal välistada.

Esmaspäeval oled loov ja fantaasiaküllane. Teisipäeval kell 10.56 siseneb Kuu Kaksikutesse, jäädes märki kuni neljapäevani kell 19.13-ni. Nagu ikka, sobiv aeg näidata välja omi tundeid, olla loomulik ja naiselik. Reedene kuuloomine manitseb ostes-müües ja üldse rahaasjades tähelepanelikum olema. Kaudsemas plaanis võib fookuses olla ka omamine, kasutamine, kogumine ja kogunemine. Laupäev sobibki millegi kogumiseks, kasvatamiseks, ka „idee külvamiseks”. Pühapäev soosib külaskäike ja uusi muljeid.

VÄHK
Vähis liikuv Päike teeb teisipäeval opositsiooni Kaljukitses oleva Pluutoga (aspekt on tugev terve nädala jooksul). Seega pead olema valmis võimalikuks väliseks surveks ja mõjutuseks, mis võib näiteks lähtuda mõne su partneri või konkurendi poolt. Võimalik on ootamatu ja terav kriitika sinu aadressil, mistõttu pead olema valmis oma seisukohti ja positsioone kaitsma. Võimalik, et sind kistakse kellegi teise probleemidesse või satud mingil viisil kahe tule vahele. Sind võib tugevamini mõjutada ka mitteinimlik faktor — ilmastik, poliitiline olukord jne.

Vastukaaluks välistele pingetele naudid oma sisemaailma rikkust ja fantaasiaküllust — su vaim lehvib mõnusas tuules ja tõstab hinge sügavusest pinnale intuitiivseid äratundmisi.

Esmaspäev soosib meeskonnatööd ja suhteid sõpradega. Teisipäevas on rahutust ja ebamääraseid tundeid. Kolmapäev ja neljapäev võib tuua inspiratsiooni ja välktaipamisi.

Neljapäeval kell 19.13 jõuab Kuu Vähki ja jääb märki kuni pühapäevani kell 0.43-ni.

Reedene kuuloomine Vähis on sinu jaoks sümboolne uue aastase tsükli algus — tee siis see algus enda jaoks võimalikult meeldivaks! Laupäev võta armastuse, pühapäev praktiliste asjade jaoks.

LÕVI
Kas sa oled enda vastu aus? Kas julged silma vaadata ka ebameeldivale tõele või peidad sel juhul pea jaanalinnu kombel liiva alla? Päikese ja Pluuto opositsioon toob nüüd välja need sinu omadused, mida sa endale tunnistada ei taha. Laiemas plaanis kistakse nüüd alateadvusest välja kõik see, mille sa oled ise sinna peitnud. Seega on käes hetk, kus probleemist vabanemiseks tuleb sellele ausalt ja julgelt silma vaadata. Ja kui sa koged nüüd survet, mõjutamist ja ülitugevat konkurentsi, siis on see kõik selleks, et sind „üles äratada”, et näidata su Egole tegelikku olukorda.

Argisel tasandil koged nüüd seda, et kõik võib võtta rohkem aega ja vaeva. Samas võib see olla tingitud ka sellest, et süvened kõigesse lihtsalt rohkem ja põhjalikumalt. Seega hoia tervist, ära üle tööta!

Esmaspäevas on konkurentsi ja (armu)kadedust. Teisipäev võib pingestada grupisuhteid või lüüa kiilus sinu ja su sõprade vahele. Kolmapäeval ja neljapäeval (kuni 19.13-ni) on vastupidi — sõprust ja grupisuhteid annab siluda ja paremaks muuta. Reedene kuuloomine nõuab energia ja jõu hoidmist, asjade lõpetamist, ebavajalikust loobumist. Päevas on palju pinget ja raskust. Laupäev soosib loomingut ja omaette olemist. Pühapäeval kell 0.43 siseneb Kuu Lõvisse — sinus olev primadonna tõstab pead!

NEITSI
Paljud olukorrad, sündmused ja suhted jõuavad faasi, kus ilmnevad nende omadused ja tulevad ilmsiks nende olulisus — või vastupidi — ebaolulisus ja tähtsusetus. See, mille sa aega tagasi külvasid, annab nüüd oma viljad. Nii et võid nüüd lõigata lopsaka saagi, ent võid jääda ka tühjade pihkudega — kõik sõltub su eelnevatest tegudest ja otsustest. Saad kas auraha rinda või saad hoopis sugeda.

Kui oled ühiskondlikult aktiivne, pead nüüd olema valmis võtma vastutust. Pead andma aru tehtud ja tegemata töödest. Kui puhkad ja oled omaette, tekib sul sisemine vajadus asju paremaks muuta. Kui oled olnud laisk, tunned nüüd süütundeid.

Grupisuhted ja meeskonnatöö, samuti suhted sõprade-tuttavatega kipuvad olema tavalisest pingelisemad. Parem kui saad tegutseda omaette ja olla iseenda peremees.

Esmaspäev vabastab mõttekrambist, toob selginemist. Teisipäeval ei tohiks langetada olulisi otsuseid. Kolmapäev soosib uute sihtide seadmist, seevastu neljapäeval tuleks lõpetada kõik vana ja pooleliolev. Reedel ja laupäeval tuleks vaadata tulevikku, fantaseerida, kuid uusi ettevõtmisi peaks vältima. Pühapäev veeda uhkes üksinduses.

KAALUD
Nõrgemal kujul võib endiselt ette tulla vaimset või ideoloogilist propagandat, võõraste ideede ja uskumuste pähemäärimist (eriti kolmapäeval ja neljapäeval). Siiski annab sellel nädalal tooni Päikese ja Pluuto opositsioon, mis satub Kaalude 10. ja 4. solaarmärki. Olukord sarnaneb veidi Neitsi olukorraga — käes on olulised hetked, millegi kulminatsioon või tulemuse kättejõudmine. Tunda annab tugev konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast. Seis on seda pingelisem, mida suurem on su sotsiaalne vastutus ja mida rohkem sinust sõltub. Kui töötad tagasihoidlikul „halli hiirekese” ametikohal, see aspekt kindlasti konkurentsina ei väljendu. Sel juhul hindad oma sisemuses midagi ümber või saad lihtsalt aru, et vanaviisi enam jätkata ei saa… Järelikult võib toimuda mingi oluline sisemine uuenemine — justkui sisemiste hingejõudude „resett”…

Esmaspäev soosib süvenemist ja ka looduses viibimist. Teisipäeval vältida vaidlusi ja reisiga alustamist. Eriti kolmapäev, aga ka neljapäev soosib vaimset läbimurret, probleemi lahendamist. Reedene kuuloomine toob suure pinge ja vajaduse midagi muuta. Laupäevas on perekondlikke või majapidamisega seotud kohustusi. Pühapäev pühenda sõpradele.

SKORPION
Sügavus ja intensiivsus nii tunnetes kui ka kujunevates olukordades võib endiselt olla hoomatav. Sa vajadki nüüd selliseid elamusi, mis haaraksid sind jäägitult endasse — sind ei rahulda leiged ega „poliitiliselt korrektsed” asjad…:)

Kas kõik või mitte midagi! Kui trumm on läinud, mingu ka pulgad! Sulle meeldib tunnetada elamise võlu või valu, sa ei talu tuimust ega leigust. Vajad midagi hingele, sügavat eksistentsiaalset kogemust, mis sind läbi raputaks ja su surnud hingeosad ellu ärataks.

Teisipäeval asetleidev Päikese ja Pluuto opositsioon võib märkida eelkõige sinu jaoks jõu ja intensiivsuse kulminatsiooni, mil tunnetad justkui „noateral kõndimise” tunnet — ja sa ei tea, kummale poole sa lõpuks kukud….

Teisel tasandil võib nädal tuua olukordi, kus sa pead oma seisukohti ja veendumusi kaitsma. Samas võid kergesti kaitselt rünnakule üle minna.

Esmaspäev soosib jõulisi suhteid, ent võimendab ka armukadedust. Eriti teisipäeval, aga osaliselt ka kolmapäeval on võimalikud äärmused, ei tohiks riskida ega laskuda vaidlustesse. Neljapäev soosib süvenemist ja sisemise selguse saavutamist. Reedene kuuloomine nõuab selgust selles, millesse usud. Laupäeval mine näitusele või kontserdile. Pühapäev pühenda kodule.

AMBUR
Võrreldes eelmise nädalaga on suhetes nüüd palju enam selgust ja konkreetsust. Nüüd on õige aeg suhelda kellegagi, kellega koos saab midagi konkreetset ära teha. Kolmapäeval ja neljapäeval on siiski oht kellegagi tülli pöörata. Nädal soosib rohkem üks-ühele suhteid — grupisuhted võivad kaasa tuua pingeid ja keerukusi. Mingi suurem grupp või seltskond võib takistada sul väljendamast oma tegelikke soove, mõjuda sulle piiravalt. Pealegi oled sa praegu üsna mässumeelne ning eirad alateadlikult kõiki reegleid ja ettekirjutusi. Sinu soov olla „mina ise” ja mitte kuulata teiste nõuandeid võib minna äärmuseni. Seega vajad sa hetkel enda kõrvale tugeva natuuriga ja jõulist meest — nõrgast ja iseloomutust mehest teed kiiresti tuhvlialuse.

Raha- ja äriasjades säilita kaine mõistus ja ära riski! Ebasoodne nädal ka kõigeks, mis seondub võlgade ja laenudega.

Esmaspäev soosib korrastamist ja süstematiseerimist. Teisipäev segab vett ja muudab suhetesse puutuva keeruliseks. Kolmapäev ja neljapäev seevastu muudavad suhted heas mõttes emotsionaalsemaks. Reedel loodud uus Kuu sunnib sisekaemusele ja võimaldab teadvustada asju, kus oleks vaja muutust. Laupäeval sama. Pühapäev mõjub avardavalt ja vabastavalt.

KALJUKITS
Kui eelmist nädalat sümboliseeris tüütu sääseparv, siis nüüd külastavad sind töökad mesilased, aidates sul oma tööd ja tegemised suurema kontrolli alla saada. Seega, kui sa just puhkusel ei ole, suudad nüüd oma igapäevatööd palju efektiivsemalt teha. Detailid ei tundu enam tüütud, vaid pigem huvitavad ja inspireerivad.

Nädala teisel poolel võid siiski tunda, kuidas vastutusekoorem sind rõhub — ära mõtle eesootavatele töödele, lihtsalt tee need ära!

Algaval nädalal on võimalik ülitugev konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast. Nii mõnigi sinu rivaal võib nüüd ootamatult välja ilmuda ja püüda sind püünelt välja tõrjuda — seda nii töises kui ka isiklikus elus. Kosmiline muster võimendab ka kõike, mis seotud kadeduse ja eriti armukadedusega. 

Esmaspäevas on kergust ja võimalusi naudinguteks. Esmaspäev võib olla väsitav ja tüütu. Kolmapäev ja neljapäev sobivad igasuguseks tööks, eriti asjade süstematiseerimiseks. Reedene kuuloomine sinu partnerluse märgis (Vähis) käivitab uue võimaliku suhte-tsükli. Laupäev soosibki suhteid, pühapäev sisekaemust ja loovust.

VEEVALAJA
Endiselt tuleks sul olla ettevaatlik riskide võtmisel ning olla tähelepanelik võimalike lõksusarnaste olukordade suhtes. Nädala jooksul võib teravalt esile tulla vastuolu meeldivate ja ebameeldivate asjade vahel — näiteks puhkuse ja töö vahel, naudingu ja kohustuse vahel, tervise-haiguse vahel. Võimalik, et asjad lihtsalt loksuvad uude tasakaalu — kui oled liialt palju nautinud ja end hellitanud, siis nüüd pead rinda pistma erinevate tööde ja kohustustega. Kui oled nautinud vabadust, siis nüüd koged piiranguid jne. Samas ka vastupidi — kui tervis on olnud kehv, koged nüüd uut energialainet. Kui oled üle töötanud, naudid nüüd elumõnusid jne.

Kuid su armutaevas on sinine ja kirgas nii või teisiti! Oled võimeline nautima tavalisest intensiivsemalt.

Esmaspäev veeda looduses või vee ääres. Eriti teisipäevas, aga ka kolmapäevas ja neljapäevas on edevust ja teatud riskimise soovi. Eriti just pidutsedes ole ettevaatlik! Reedene kuuloomine manitseb rahule ja tasakaalukusele. Puhka end korralikult välja, väldi stressi. Seda ka laupäeval. Pühapäevas on liialdusi ja ülevoolavaid tundeid.

KALAD
Väga soodne ja põnev nädal neile, kes parajasti puhkavad või saavad oma igapäevatööd tehes kergemini läbi ajada. Nädal toob jõuliselt esile sinu sisemise loovuse ja intuitsiooni. On isegi oht „üle mängida” ehk siis vint üle keerata ja leida end keeruliselt olukorrast. Sa pead leidma endale nüüd süütut, ent samas kaasahaaravat ja mängulist tegevust. Seetõttu paeluvad sind nüüd kõikvõimalikud võistlused ja mõõduvõtmised, kus saaksid ise aktiivselt osaleda. Kindlasti väldi hasartmänge raha peale — raha ja omandiga seoses võib esineda ootamatusi ja ebatavalisi olukordi — võimalik on nii raha kaotus kui ka leidmine. Sinu kätte võidakse sokutada ka valeraha.

Kolmapäeval ja neljapäeval võib kodus tehnika streikida, samuti võivad suhted kodustega olla pingelised. Või tekib mingi ebakõla kodu ja koduvälise vahel.

Esmaspäev soosib uusi muljeid ja ringiliikumist. Teisipäeval võid Kuu ja Neptuuni kvadraadi mõjul ajada segamini bossi ja armukese telefoninumbrid…:) Kolmapäev ja neljapäev soosivad omaette olemist. Reedene kuuloomine sümboliseerib sinu jaoks uut algust mängulises ja loovas ellusuhtumises, naudingutes ja armuhetkedes. Laupäev sobib naudinguteks, pühapäev kodusteks töödeks.