Seega on nädal eriti soodne vaimses ja intellektuaalses plaanis, lubades kergemaid ja kiiremaid lahendusi probleemidele. Ollakse valmis rohkem õppima ning infosse rohkem sisse elama ja end sellele pühendama.
Armusuhete ja üldse kõige meeldiva ja nauditava sümbol Veenus jõuab neljapäeval kell 5.40 Kaaludesse, tehes vahetult enne, kolmapäeval kvinkunksi Neptuuniga. Seega võib kolmapäeval suhetes ja seltskondlikus lävimises segadust ja ebamäärasust ette tulla. Eriti ebasoodne on kolmapäev äri- ja rahaasjadele.
Nädala teine pool muudab paljud suhted ja seltskondlikud hetked ettearvamatuks, aga ka põnevamaks. Veenuse ja Uraani opositsioon esitab väljakutse just sellistele suhetele, mis on muutunud igavaks ja rutiinseks.
Reedel, laupäeval ja pühapäeval avaldab mõju Marsi ja Neptuuni kvinkunks. See aspekt võimendab kõiki ebaselgeid ja kaootilisi momente, tuues kaasa arusaamatusi, möödarääkimisi või siis ebasiirust ja ka otsest valet. Seega on nädalavahetus hea kasvulava nii kuulujuttude kui ka kõikvõimalike vandenõuteooriate tekkeks. Kuid nädalavahetus sobib ideaalselt müstilisteks ja maagilisteks rituaalideks.

JÄÄR
Miks mehed võivad endale teatud asju lubada ja mina mitte? Sinus võtab maad soov olla vaba ja sõltumatu ning mitte olla õrnem sugupool. Tahad end just isiklikus elus tõestada ja maksma panna. Paraku võid kergesti ületada selle piiri, kus õigus olla “mina ise“ võib mõne mehe jaoks lausa ehmatavalt või parimal juhul pealetükkivusena mõjuda. Ka su sõbrannadele võib tunduda, et tahad nende eest “kobedamad tüübid“ endale krabada.
Aga sa oled lihtsalt siiras ja aus ning käitud nii, nagu hetkel õigeks pead. Sa ei mõtle sellele, kuidas asi võib teistele tunduda. Eriti just reedel, laupäeval ja pühapäeval võib Marsi ja Neptuuni kvinkunks tekitada suuri kõverpeegeldusi ja sellest tulenevalt ka arusaamatusi. Kuid nädal sobib kenasti rahaasjade üle arupidamiseks ja ka suuremateks läbimõeldud ostudeks.

SÕNN
Esmaspäevast kolmapäevani on endiselt tugev Sõnni 5. solaarmaja (naudingud, rõõm, eluenergia, mängud, meelelahutus, lõõgastus, seks, loovus). Nädala teises pooles võid aga läbi elada ettenägematuid ja tavatuid olukordi või arenguid. Ettevaatust riskide võtmisel, eriti hasartmängudes! Seis sümboliseerib ka võimalikku võrgutamist kellegi poolt, mis sul korraks pildi taskusse kukutab. Võimalik on mingi efektne ja äkiline mõju, millesse sind tõmmatakse (Veenuse opositsioon Uraaniga). Ka ise mõjud efektselt, sinus on müstilist sära, mis muudab sind teiste silmis populaarseks.
Nädala teisel poolel hakkab tooni andma ka Veenuse ja Pluuto kvadraat, mis võimendab kõiki kirgi ja ihasid. Veenuse jõudmisega Kaaludesse neljapäeval kell 5.40 algab sinu jaoks ühtasi periood, mil naudid argistes ja igapäevastes oludes rohkem Veenuslikke teemasid kui tavaliselt.

KAKSIKUD
Nädalas valitseb suurepärane intuitsiooni ja loogika tasakaal — Merkuuri ja Jupiteri trigoon lööb mõttepildi selgeks ja klaariks, samas toob selle aspekti solaarmajaline asend kaasa sinu intuitsiooni hüppelise kasvu, Nädala sümboliks võiks olla sügav kaev, mille põhjas on särav kristall. Toetud oma sisemisele minale ja naudid oma sisemusest välja voolavat harmooniat. Peresuhted ja kõik kodu ning majapidamisega seonduv pakub ilusaid hetki. Seevastu sõpruskonna või mingi spetsiifilise seltskonnaga seonduv võib nüüd kaasa tuua ootamatusi, ebastabiilsust, lubadustest ja lepingutest taganemist. Heal juhul võib aga ootamatus tähendada surnud punktist välja murdmist ja rutiinist vabanemist. Kindlasti ei sobi nädal dieedi pidamiseks, eriti selle alustamiseks. Su organism võib veidralt reageerida mis tahes muutusele.

VÄHK
Esmaspäeval ja teisipäeval tuleks ettevaatlik olla neil, kel pooleli kohtuasi või kes peavad orienteeruma keerukates juriidilistes nüanssides. Tasakaalukalt tuleks suhelda ka oma bossiga või kellegi teisega, kel on sinust kõrgem positsioon või kes sinu üle lihtsalt mingit võimu omab. Kui oled ise ülemus, säilita oma alluvate suhtes viisakas toon. See kehtib terve nädala kohta. Nädal tervikuna soosib loomingulist mõtlemist, fantaasia ja ettekujutusvõime kasutamist praktilistes asjades. Kui oled vajaliku kirjatüki kirjutamist kaua edasi lükanud, siis nüüd istu oma ilusa roosa läpaka taha ja lase vaim lendu! Ja kui läpakas ongi kole ja must, mõtle ta värviliseks — see meeldib su kaitseinglile!
Reedel, laupäeval ja pühapäeval teeb Vähis liikuv Marss pingeaspekti Neptuunile. Need päevad sobivad suurepäraselt müstilisteks ja maagilisteks rituaalideks, kuid mitte kainet loogikat vajavateks ettevõtmisteks.

LÕVI
See, mida sa omad ja mis sul olemas on (nii raha, omand kui ka näiteks oskused), on nüüd üsna ebastabiilses seisus. Mingi sündmus võib panna sind oma väärtushinnanguid muutma või muutub su rahaline olukord. Tähed soosivad neid, kes on uute sissetulekuallikate otsingul — võid leida vägagi originaalse teenimisvõimaluse. Samas, kui su teenistuse allikas on sumbunud rutiini, võid selle kergesti kaotada.
Kõik see, mis on sul olemas, kuid mis ei teeni enam su arengut isiksusena, võib nüüd su elust kaduda. Kuid ei kao see, mida sa tegelikult vajad!
Esmaspäeval ja teisipäeval ei tasuks osta kallist tehnikat ega ka mitte kauneid riideid. Samuti oleks ebamõistlik reisiga alustamine või kasvõi reisiplaanide tegemine. Küll aga sobivad päevad kunsti nautimiseks või tegelemiseks müstika ja maagiaga.

NEITSI
Algav nädal tekitab sinus täieliku elektrijänese tunde! Kui akud on täis, pole hullu midagi. Ent tühjade patareidega on selle nädala väljakutsetega raske toime tulla. Niisiis hoolitse selle eest, et sul ikka energiat jätkuks. Parim viis end vormis hoida on romantika ja seks ning ka enese ümbritsemine ilusate asjadega. Samuti võiksid külastada kunstinäitust, osta kauneid aksessuaare, samuti tervendava väega kristalle.
Vaatamata väsitavale tempole suudad sa nädalaga palju korda saata (Merkuuri ja Jupiteri trigoon), samuti säravad su armutaevas kirkad tähed ning kiire elutempo annab sulle tunde, et asjad liiguvad ja elu ei jää seisma. Reedel, laupäeval ja pühapäeval võid siiski kokku puutuda eelkõige psühholoogiliselt keerukate olukordadega, kus pead ilmutama häid psühholoogivõimeid. Kuulujuttude ja muu moonutatud info võimalus.

KAALUD
Võib tulla üsna põnev ja värvikas nädal — Veenuse opositsioon Uraaniga ja nädala teisel poolel mõjuma hakkav Veenuse ja Pluuto kvadraat lükkavad su elurattale kiired pöörded sisse. Mida rutiinsem ja igavam on su elu senini olnud, seda suuremaid väljakutseid koged.
Kuni neljapäevani võimenduvad nii sinu soovid kui kartused, nii hirmud kui igatsused. Võid näha prohvetlikku unenägu või avastada enda jaoks olulise märgi või sümboli, mis tundub eriti tähendusrikas. Kogu maailma valu ja kannatused lähevad sulle rohkem hinge.
Nädala lõpus ürita mitte mürgitada oma suhet armukadedusega!
Neljapäeval kell 5.40 jõuab aga Kaalude valitseja Veenus Kaaludesse, jäädes märki kuni 9. oktoobrini. Seega on eesootav pea kuupikkune periood soodne nii armuasjadeks kui ka seltskondlikuks eluks kõige laiemas plaanis.

SKORPION
Nädal tervikuna paneb sind mõtlema tulevikule, looma kaugemaid visioone. Kollektiiv või meeskond on oluline, aidates sul oma plaane ellu viia. Jagatud ideed ja arusaamad muutuvad elujõuliseks.
Samas võid sattuda ootamatu kriitikatule alla — sinu tegemistes otsitakse vigu ja võimalik, et neid ka leitakse. Positiivne areng on aga see, et leiad lahenduse mõnele keerulisele probleemile, hakkad asju nägema uuest vaatenurgast. Samas valitseb oht traumadele ning suhete osas valitseb ülitugev konkurents. Sul võib olla raske lahti lasta välisest ja avalikust — mõjud näitavad vajadust keskenduda rohkem pehmetele väärtustele — perele, kodule. Ka müstika ja meditatsioon võiksid olla nüüd sinuga — jaga oma sügavama hingega kõike seda, mis sind painab. Näiteks kirjuta üles kõik oma unenäod! Sealt võid leida enda jaoks olulise tähenduse!

AMBUR
Su säravate silmade siirus teeb relvituks ka kõige omakasupüüdlikuma tegelase! Sa paistad küll süütu ja rikkumata, ent sellele vaatamata võid sattuda afääri või skandaali. Lihtsalt vali rohkem inimesi, kellega tegemist teed! Sa oled justkui peen vein, mis võib kogemata sattuda pesemata ja räpasesse pudelisse…
Üks põhjus võib olla selles, et kipud flirtima oludes, kus see pole kõige sobilikum. Sa ei pruugi seda ise märgatagi, kui oled juba kelleski asjatuid lootusi tekitanud. Eriti just esmaspäeval ja teisipäeval võidaks sinu siirust ja osavõtlikkust valesti tõlgendada. Esmaspäev ja teisipäev on ka laiemas plaanis üsna ebasoodsa mõjuga.
Seevastu aitab Merkuuri ja Jupiteri trigoon sul algaval nädalal ühiskondlikus plaanis jõudsasti edasi liikuda. Suurepärane nädal nii õppijatele kui õpetajatele!

KALJUKITS
Algav nädal sõidab võimsalt sisse su sisemisse turvatundesse — koged rahutust, ootusärevust, ebamäärast igatsust. Tunned, et kindel on vaid see, et mitte millegi peale ei saa kindel olla. Võid tunda, et sa justkui ei mahuks enam iseendasse ära ja seega pead end „välja murdma“. Kodu ei tundu enam mitte kui kindlus, vaid kui vangla. Harjumused ja traditsioonid pigem ahistavad, kui annavad kindluse. Kodune majapidamine võibki sind nüüd ahistada sellega, et midagi vajab näiteks kiiret remonti, pesumasin võib otsad anda, köögikombain porgandi asemel sind ennast lõikuda jne. Elekter ja elektriseadmed ei ole sel nädalal kindlasti sinu sõbrad.
Esmaspäeval ja teisipäeval võib kujuneda keeruline olukord seoses kodu ja koduvälisega. Väga ebasoovitavad päevad reisi alustamiseks! Reedel, laupäeval ja pühapäeval võib Neptuuni mõju luua olukorra, mis sarnaneb kas lõksule või reetmisele.

VEEVALAJA
Sulle tundub, et just nüüd on aeg muutusteks küps. Sinu on mingi sisemine elevus või ootusärevus, mis tahab kogeda midagi uut ja hinge värskendavat. Aga juhul, kui lihtsalt mugavusest ja viitsimatusest vanal rutiinilindil edasi kõnnid, võivad kujunevad olukorrad sundida sind siiski midagi ette võtma. Sest mida rutiinsem ja sisuliselt ammendunum on mõni olukord, suhe või nähtus sinu elus, seda suuremaid väljakutseid selles liinis koged. Näiteks kui kahtled mõnes oma partnerlussuhtes ja mõtled, kas katkestada see või mitte, tuleb saatus ise appi ja korraldab asja ära.
Aeg ise aitab sind nüüd vajalike muudatuste tegemisel. Jälgi vaid seda, et sa ei laskuks teise äärmusse — teed muutusi vaid muutuste enda pärast. Kolmapäeval on oht sattuda suhtesse või luua koostöösuhe, millest hiljem palju ebasiirust ja pettust võib välja kasvada.

KALAD
Algav nädal toob palju uusi suhteid või teeb korrektiive vanades suhetes. Igasugune partnerlus toob nüüd kaasa üllatusi, ehk isegi ehmatavaid momente. Su partnerid kas käituvad veidralt või sulle lihtsalt tundub nii — igatahes on õhus ärevust ja ettearvamatuid arenguid. Mees, kellega nüüd kohtud, pöörab su elu täiesti pea peale. Samas seda sa just loodadki, kuna sul endal puudub piisav otsustavus midagi kardinaalset uut ette võtta. Keegi, kellega kohtud, võib osutuda ka „peegliks“ — inimeseks, kes näitab sulle sind ennast täiesti uue nurga alt. Jätkuvalt võimaldab seksiplaneetide Veenuse ja Marsi harmooniline koosmõju sul magamistoas nautida rohkem kui tavaliselt.
NB! Kolmapäeval asetleidev Veenuse ja Neptuuni kvinkunks on täiesti ebassodne aspekt nii intiimsuhte kui ka ärisuhte loomiseks. Õnneks on mõju tunda vaid kolmapäeval.