Maamärgid tunnetavad seda aspekti eelkõige isikliku füüsilise jõuna/iluna, personaalse „mina” energiana. Seksuaalse magnetismina.

Veemärgid tajuvad seda kui kommunikatsiooni või „suhtlusenergiat”. Ajude ja ideede maailm!

Õhumärgid tajuvad seda alateadvuses ja hinges — omaette mediteerides saavutatakse selgus ja arusaamine!

Hinge ja alateadvuse maailm!

Tulemärkidel on see asi väga praktiline — kurgid sulle, raha mulle!

Ja astroloog jätab siinkohal mõnuga muud pudi- ja peenaspektid nimetamata — sest praegu pole liigne killustatus lihtsalt lubatud!

JÄÄR

Kui eelmisel nädalal domineeris justkui mingi „siil udus” teema ning kõik oli ebakindel, kahtlane ja illusoorne, siis nüüd tunned kuidas uued energia ja enesekindluse vibratsioonid sind kaasa haaravad. Marsi trigoon Jupiteriga ning ka lähenev Marsi-Pluuto trigoon laevas su akud kiiresti täis, mistõttu võid ka näilisest kaotusseisust võitjana väljuda. Energia ja pealehakkamine väljenduvad eriti just praktilises, rahalises ja töises liinis. Parim nädal oma igapäevatööga seotud muudatuste tegemiseks, töömeetodite täiustamiseks ja lihvimiseks. Häid tulemusi annab ka süvenemine detailidesse või tutvumine mingi väga kitsa ja spetsiifilise teemaga.

Seevastu võlad ja laenud (nii raha kui ka muude jagatud vahendite näol) tuleks välistada. Ebasoodne aeg mistahes pangatehinguteks ja lepinguteks, samuti raha ja kalliste esemete sisse- või väljalaenamiseks.


SÕNN

Sõnnis liikuv Jupiter teeb sellel nädalal Suure Trigooni Marsi ja Pluutoga. Jupiter on „avardumine/võimalused”, Marss „jõud/energia” ning Pluuto „intensiivsus/ümbersünd”. Niisiis peaks häid võimalusi ja soodsaid olukordi olema piisavalt, vaja vaid ise neist kinni haarata. Veenuse ja Merkuuri koosliikumine jätkub samas vaimus, võimaldades näha sügavamaid plaane ja tasandeid ka lihtsates asjades. Samas võid (eriti kolmapäeval ja neljapäeval) teha kiirustava või hooletu otsuse või vastupidi — vajaliku otsusega ülemäära palju viivitada.

Samas on sul nüüd kergem olla see, kes sa tegelikult oled või olla tahad. Marsi jõuline asend Neitsis ehk Sõnni mängulisuse ja loovuse sektoris toob esile sinu olemuse spontaansema ja eksperimenteerivama poole.


KAKSIKUD

Jätkuvalt kestavad dünaamilised, kiiret edasiliikumist soosivad mõjud. Algav nädal soosib eriti muudatuste tegemist aladel, mis puudutavad sinu personaalset ruumi — kodu, korter/maja, elamistingimused. Võiksid oma koduses majapidamises ette võtta kas suurpuhastuse või lihtsalt midagi ümber korraldada. Samuti on nüüd hea võimalus vabaneda halbadest harjumustest ja laiemas plaanis üldse mineviku mõjudest. Sul on selge pilk selle suhtes, mida sa vajad ja mille aeg on ümber saanud. Kui kodused-perekondlikud suhted ei rahulda, on ka siin võimalik asju paremaks muuta.

Merkuuri, Veenuse ja Kuu Põhjasõlme ühendus Amburis ehk Kaksikute partnerluse majas mängib sulle kätte häid võimalusi suhete liinis — võimalik, et kohtud kellegagi, kellest edaspidi palju abi ja kasu saab olema.

VÄHK

Nädal võib tuua uusi ideid ja mõtteid, mis aitavad lahendada seni keerulisena tunduvaid probleeme. Nii su füüsiline kui vaimne liikuvus ja sellest sündiv kohanemisvõime on lausa suurepärased! Sinu igapäevased kontaktid lähiümbrusega on viljakad ja kasulikud ja aitavad sind kiiresti edasi. Kui eelmisel nädalal olid sinu suhted eri rühmade ja gruppidega pingelised, siis nüüd ei tunne sa meeskonnatöös end ahistatuna — pigem tunned, et sul on teistele palju pakkuda.

Seevastu elu kergem ja lõbusam pool (meelelahutus, mängud, (armu)seiklused, pidutsemine) võib nüüd kaasa tuua kas lihtsalt keerulisi arenguid või kujuneb lausa mingisugune lõksulaadne olukord. Sulle tehtud komplimendid ja väljaöeldud kiidusõnad võivad olla võltsid ja teenida kellegi omakasupüüdlike huve. Kui sul on nõrkus hasartmängude vastu, siis „annad kuradile sõrme, tema võtab terve käe”….

LÕVI

Igati soodne nädal töö- ja rahaasjadeks — eriti sellisteks ettevõtmisteks, mis väljuvad su tavapärase argirutiini raamidest. Ühesõnaga — aeg on küps alustada millegi suure või siis lihtsalt sinu enda jaoks väga olulise asjaga. Tõenäoliselt paranevad ka sinu suhted tähtsate tegelinskitega, nii oma bossi kui ka mõne tuttava poliitiku või ühiskonnategelasega. 

Eesootavad nädalapäevad sobivad ka suuremateks ostudeks — kuid mitte eriti naiselike aksessuaaride soetamiseks, vaid osta sobiks hankida töötegemise vahendeid — õmblusmasin, käärid, köögis ja majapidamises vajalikud vidinad ja lisaseadmed. Laiemas laastus ka kõike seda, mida vajad oma töös. Ostul peab olema praktiline ja asjalik väärtus, praegu ostetud ehted ja muud kaunisasjad mõjuksid liiga lihtsalt ja asjalikult — asjade „auras” on hetkel vähe välist sära, kuid palju funktsionaalsust ja otstarbekust.

NEITSI

Neitsis liikuv Marss teeb neljapäeval trigooni Marsiga, olles samal ajal trigoonis (mitte küll täpses) ka Pluutoga. Seega on käes vaieldamatult üks paremaid nädalaid sinu jaoks — tegutse, algata uusi ettevõtmisi või haara sarvist vanadel probleemidel! Kuna su tegevus on nüüd efektiivne ja viljakas, saad selle nädalaga tehtud mitme nädala töö. Kuna Marss sümboliseerib ka energilist, jõulist ja mehelikku meest, võidki säärase isendiga kokku trehvata.

Nädala murelapseks võib olla kõik liikluse, liikumise, info ja kommunikatsiooniga seonduv (näiteks autod, arvutid, mobiilid). Eriti ebasoodne mõju selles osas valitseb reedel, laupäeval ja pühapäeval. Kuigi oled tegudes ja füüsilises plaanis heas vormis, võid raske vaimse töö puhul kergesti väsida. Unega ei tohiks nüüd kindlasti mitte koonerdada!

KAALUD

Kui vähegi võimalik, võta aeg maha — mediteeri, kasvata sisemist jõudu ja väge, visualiseeri vaimusilmas seda, mida tahad saavutada. Seega soovitaks olla rohkem omaette, et saaksid oma hingejõududega parema kontakti. Ja kui peadki palju suhtlema, on sul lihtne ka keset sebimist jääda häirimatuks ja rahulikuks. Nädal soosib ka muutusi ja muudatusi, uuendusi, restaureerimist, parandamist (kuid järgmine nädal on selleks kõigeks veelgi soodsam). Jätkuvalt on väike oht asjade-esemete kaotamiseks ja vargusteks.

Kõige ettevaatlikum peaksid aga olema rahaasjades, ostes ja müües — kerge on midagi segamini ajada või ära unustada. Tervise tasandil tuleks juua rohkem puhast vett ja tarbida vähem joovastavaid jooke.

Armuasjades oled võimeline kogema sügavaid tundeid, kuid vajad „käivitumiseks” intellektuaalset stiimulit.

SKORPION

Skorpionis liikuv Päike teeb pühapäeval kvadraadi Neptuuniga — ent aspekti mõju on tunda juba ka nädala alguses. Kui eelmisel nädalal mõjutas Neptuunlik energia sinu kosmogrammi sotsiaal-ühiskondlikku sektorit, siis nüüd lööb see välja just koduses ja perekondlikus sfääris. Või siis sinu siseilmas, tundeelus, harjumustes.

Võimalik, et idealiseerid nüüd minevikku ja igatsed taga kunagisi ilusaid hetki. Mõni halb harjumus, mille oled juba jõudnud maha jätta, võib sulle nüüd jällegi ahvatlev tunduda. Samas ei pruugi sa midagi sellist tunda — Neptuuni mõju võib väljenduda ka lihtlabase koduse arusaamatusega, kommunikatsioonihäirena sinu ja su lähedaste vahel.

Ent Marsi ja Pluuto läheneva trigooni tõttu (täpne seis 23. novembril) oled edukas meeskonnamängija ja suudad grupis esile tuua oma individuaalsuse. Ka suhted sõbrannade-sõpradega on tugeval alusel.

AMBUR

Neljapäeval kulmineeruv Marsi ja Jupiteri trigoon muudab sind efektiivseks ja viljakaks eelkõige sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis. Parim aeg oluliste töö- või ärialaste projektide alustamiseks ning laiaulatuslikuks organiseerimiseks. Samuti saad sa nüüd aru, mis suunas peaksid edasi liikuma ning mida ette võtma, et saavutada soovitud tulemust. Nüüd suudad sa kõiki ettetulevaid võimalusi maksimaalselt ära kasutada ja kõiki kujunevaid olukordi enda kasuks pöörata.

Samas peaksid sa ettevaatlik olema kõige sellega, millest sul puudub selge ja konkreetne ülevaade. Seda eriti nädala teises pooles. Puudulik info või siis tahtlik vale võivad su muidu väga head šansid nurjata. Uute tutvuste puhul kontrolli kindlasti partneri tausta!

KALJUKITS

Nädala mõju on intellektuaalses plaanis avardav ja vabastav — näed asju laiahaardeliselt ning sul on eriti tuleviku suhtes hea perspektiivitaju. Suudad nüüd ka keerukamate probleemidega rinda pista. Parim aeg nii õpinguteks kui ka suhete loomiseks välismaa ja välismaalastega. Kõik see kehtib siiski juhul, kui oled teistest sõltumatu ja tegutsed iseseisvalt. Seltskonnas või sõpruskonnas olles võid tunda end kuidagi ebakindlalt või mõjuda võltsilt. Sinu ja mingi rühma vahel võib olla palju teesklust või isegi otsest valet — seda eriti nädala teises pooles.

Veenuse asend soosib hetkel platoonilisi ja mõõdukalt ilusaksmõeldud suhteid, samuti „kaugsuhteid” läbi interneti. Olles kallimast eemal, tunnedki just suuremat lähedust.

VEEVALAJA

Nädal soosib sisemist puhastumist ja uuenemist, vigade parandust, uuendamist ja restaureerimist. Seda nii psühholoogilises plaanis, inimsuhetes kui ka asjade-esemete tasandil. Kui nüüd end kätte võtad, suudad ebarahuldavaid asju ja suhteid muuta või neist vabaneda. Aeg sobib ka „akude laadimiseks”, energia kogumiseks, jõu taastamiseks, väljapuhkamiseks, samuti sisemise selguse saavutamiseks.

Kuigi oma sisemises maailmas ja hinges koged selgust ja uut energialainet, ei saa seda kahjuks öelda välise maailma kohta. Sinu sotsiaalne ja ühiskondlik positsioon võib olla kõikuv ja ebakindel. Võid ka ise teha midagi, mis sinu mainet ja sotsiaalset usaldusväärsust kahjustab. Seega on nädal seda keerulisem ja segasem, mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas. Kui oled näiteks kodune, tunned, et sinu kodule pühendumist ei osata vääriliselt hinnata.

KALAD

Pühapäeval teeb Päike kvadraadi Kalade valitseja Neptuuniga. Aspekti mõju on tunda terve nädala jooksul, eriti aga nädala teises pooles. Aspekt võib (kuid ei pea) võimendada sinu iseloomu keerukamaid ja tumedamaid külgi ning muuta sind ülitundlikuks ja vastuvõtlikuks — seda nii ilma kui ka teiste inimeste negatiivse mõju suhtes. Kui oled loomupäraselt pessimist, siis nüüd võivad kõik su hirmud ja muremõtted võimenduda. Kui aga oled oma olemuselt optimist, siis nüüd vaatad kõigele läbi roosa udu ning mõtled inimesed ja asjad enda jaoks ilusaks. Sa lihtsalt ei näe seda, mida sa näha ei taha. Aspekt soosib loovust ja ettekujutusvõimet, kuid raske vaimse töö (näiteks õppimine) puhul on väsimus ja tüdimus kerged tulema. Nüüd ettevõetud reis või muu välismaaga seotud asjaajamine võib kaasa tuua segadusi, möödarääkimist, asjade kaotamisi jne.

Kuid nädal soosib kõiki partnerlusega seotud muutusi ja muudatusi. Suhted muutuvad selgemaks ja konkreetsemaks. Kellestki võib ka palju abi ja kasu olla.