Teisipäevane Päikese-Uraani kvadraat sümboliseerib olukorda, kus juhtivat ja domineerivat jõudu (Päike) mõjutab mingi teine jõud, kes teda kas provotseerib või sunnib oma plaane muutma (Uraan). Aspekt on seotud mässumeelsuse ja sooviga autoriteetidele mitte alluda. Kõige suurematel, tähtsamatel ja mõjuvõimsamatel (Päike) võib olla raske aeg, kus ollakse sunnitud tegutsema kas ootamatult või lihtsalt ebatavalisel viisil. Sageneda võib provokatiivne või süüdimatu käitumine, tormakus, plahvatusohtlikkus.

Eriti pingeline on just nädala esimene pool, mil mõjub veel ka Päikese-Pluuto ühendus, mis omakorda võib kaasa tuua ülitugeva konkurentsi ja võimuvõitluse. Samas sobib nädala esimene pool ideaalselt radikaalse muudatuse tegemiseks ja surnud punktist väljamurdmiseks.

Kolmapäevane Marsi-Pluuto sekstiil mõjub paljudele kui akude laadija, andes energiat ja vastupidavust. Aspekt võimaldab kergema vaevaga läbi viia vajalikke muudatusi ja teha vigade parandust.

Neljapäeval kulmineerub Veenuse ja Neptuuni ühendus Kalades, mis on äärmiselt tundeline ja romantiline seis, ent võib kaasa tuua inimsuhete idealiseerimise. Selle aspektiga armastatakse tihti oma ettekujutust kellestki, mitte reaalset inimest ennast.

Aspekt võib kaasa tuua soovi põgeneda reaalsusest unistustesse või mingisse kaifiseisundisse. Seega võib suureneda mõnuainete tarvitamine.

Neljapäeval leiab aset ka Päikese-Jupiteri kvadraat, mis paneb paljusid kõigega liialdama ja piire ületama. Paljud hindavad oma võimeid ja võimalusi üle või siis raiskavad asjata oma aega või muid ressursse.

Kõik aspektid mõjuvad terve nädala jooksul.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: