Esmaspäeval on täpne Marsi-Uraani ühendus Jääras, mille mõju võib kesta veel kuni 7. märtsini. Ehk siis jätkuvalt on domineerimas mässumeelsed ja ettearvamatud vibratsioonid. Eriti pingeline aeg on esmaspäevast neljapäevani, mil mõjub veel ka Marsi ja Pluuto kvadraat.

Õhus on ärevust ja rahutust, võimalikud on provokatsioonid, ootamatused ja õnnetusjuhtumid. Samas soosib nädala esimene pool radikaalseid samme, olulist läbimurret, seisakust väljamurdmist.

Lisaks sellistele äkilistele võngetele toob Päikese-Neptuuni ühendus Kalades (täpne seis neljapäeval) nädalasse ka eriliselt peenekoelist tundlikkust, mis võib väljenduda nii positiivse sensitiivsusena kui ka neurootilise ülitundlikkusena.

Lisaks on laupäeval veel ka Merkuuri-Neptuuni ühendus Kalades, mis mõjub nädala teises pooles. Seega soosib nädal kunstnikke, muusikuid, poeete kui ka lihtsalt boheemlasi ja elukunstnikke. Kainet ja loogilist mõistust vajavad ettevõtmised võivad aga liigse sinisilmsuse või soovmõtlemise roosa udu tõttu vett vedama minna. Suuremat aktiivsust näitavad üles kõikvõimalikud aferistid, šarlatanid, intrigandid ja vandenõuteoreetikud.

Õnneks leiab pühapäeval aset ka Marsi-Saturni trigoon, mis lisab nädalasse ka püsivaid ja stabiilseid energiaid.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: