Nädala esimeses pooles on veel tuntav ka Marsi ja Jupiteri ühendus Skorpionis, mis annab palju füüsilist energiat ja paneb tegutsema. Samas on kerge oht millegiga üle pingutada.

Merkuuri-Lilithi (Kuu apogeepunkt) ühendus Kaljukitses toob nädalasse sarkasmi, irooniat, skeptitsismi. Paljud võivad selle seisu puhul olla kinnised ja kahtlustavad, oma tegelikke mõtteid teiste eest varjavad. Sõnu kasutatakse selleks, et oma tegelikke soove ja tahtmisi maskeerida ja peita.

Teisipäeval moodustab Jupiter õnneliku seose Pluutoga ning selle mõju kestab kuni mai alguse või keskpaigani. Aspekt soosib kasvu, arengut, avardumist, laienemist, suurenemist. Seda eelkõige seoses ühiskonnakorralduse, poliitika, teaduse ja kultuuriga.

Haruldane astroloogiline seis esineb esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval (kuni kella 10.32-ni). Nimelt liiguvad 12 taevasümbolist lausa 7 Kaljukitses (Päike, Kuu, Merkuur, Veenus, Saturn, Lilith ja Pluuto)!

Alates neljapäevast mõjutab meid Merkuuri ja Neptuuni soodne aspekt, mis lisab üsna ratsionaalsetesse ja kainetesse Kaljukitse mõjudesse ka tunnetuslikku ja intuitiivset. Seega valitseb harmooniline tasakaal range kalkulatsiooni ja intuitiivse tunnetuse vahel.

Neljapäeva öösel siseneb Veevalajasse Veenus ning laupäeva varahommikul jõuab Veevalaja märki ka Päike.