Marss jõuab kolmapäeval kell 12.22 Vähki ja teeb kohe ka trigooni Neptuuniga. Marss kui tuleplaneet satub siin kahekordse vee-elemendi haardesse — Vähk ja Neptuun. See seis loob harmoonia jõu ja armastuse, füüsilise ja hingelise, toore jõu ja poeetilise maailmatunnetuse vahele. Seega on nädal väga soodne igasuguseks loominguliseks tegevuseks, (filmi)kunsti ja poeesia nautimiseks. Seis on ideaalne ka veespordialade harrastamiseks — ka tavaline ujumine käib siia alla. Sellel nädalal on aga juba tunda ka Marsi ja Uraani lähenevat kvadraati ning Marsi ja Pluuto lähenevat opositsiooni (täpsed aspektid vastavalt 9 ja 11. august). Seega on õhus ärevust, rahutust, mässumeelsust (Uraan), millele lisandub omakorda äge konkurents, võimuvõitlus ja surve- ning jõuvõtted (Pluuto). 

JÄÄR

Marsi jõudmine Vähi märki kolmapäeval kell 12.22 tähendab sinu jaoks eelkõige fookuse nihkumist pere ja koduga seonduvale. Või keskendud lihtsalt rohkem oma isiklikule sisemaailmale ning soovid ka rohkem omaette olla. Samas annavad tunda juba ka Marsi pingeaspektid nii Uraani kui ka Pluutoga (täpsed aspektid vastavalt 9. ja 11. augustil), mis võivad tekitada nii sisemist rahutust ja isegi ärevust või siis väljenduda pingestunud suhetes lähikondsetega. Koduses majapidamises tasuks olla eriti ettevaatlik tule, gaasi ja ohtliku tehnikaga. Kui oled ühiskondlikult aktiivne, suureneb ka selles vallas konkurents ja võimuvõitlus. Ole ka valmis olukordadeks, mis on ootamatud ja ebatavalised. Segunevad mõisted “äkiline” ja “intensiivne”. 

SÕNN

Esmaspäeval teeb Lõvis liikuv Päike kvadraadi Sõnnis asuva Jupiteriga. Ning reedel moodustab Lõvis liikuv Veenus samuti kvadraadi Sõnnis liikuva Jupiteriga. Need aspektid võivad tekitada sinus soovi hubasuse, mugavuse, rahu ja sisemise turvatunde järele. Sa otsid kindlat toetuspunkti, Elu Vundamenti, millele saaksid toetuda. Võimalik, et klammerdud minevikku kui ainukesse tõeliselt muutumatusse ja usaldusväärsesse asja siin elus. Teisel tasandil põgened maailma ebastabiilsuse eest naudingutesse, küllastustunnet pakkuvatesse tegevustesse. Mugavused ühes või teises vormis tekitavad rahustava illusiooni kõige kestmisest ja stabiilsusest. Moto „minu kodu on minu kindlus” meeldib sulle väga, sest just nii sa tunnedki. Ka suhted perega või lähedastega pakuvad tavalisest ilusamaid hetki. 

KAKSIKUD

Su mõtted ja plaanid kipuvad olema suuremad kui sa ise. Parimal juhul saad sisse hea hoo ja jõuad selle nädalaga kõik oma võlad tasa teha. Su suurejooneline mõteralli vajaks aga kõrvale kainet ja asjalikku kaardilugejat — muidu paned kindlasti kurvist välja! Sul on oht teha otsuseid kas puuduliku või lihtsalt vale info põhjal. Ka on probleemiks liigsest kiirustamisest tingitud valed otsused. Nädal sobib suurepäraselt pööraste ideede genereerimiseks ja lihtsalt mõtteeksperimentideks, kuid lõplike otsuste langetamisega ei maksaks kiirustada. Nädala teisel poolel võimenduvad raha, omandi või lihtsalt väga asiste ja maiste asjadega seotud pinged. Omamine ja võimalus tarbida ja kasutada mingeid hüvesid või soodustusi tundub järsku kohutavalt oluline. Suhete liinis võib see väljenduda armukadedusena. 

VÄHK

Esmaspäeval ja teisipäeval tasuks olla ettevaatlik olukordades, kus sul puudub asjast selge ülevaade. See, mida sa ei näe ega kuule, võib sulle sekeldusi kaasa tuua. Võimalikud on nii asjade-esemete kaotamised kui ka salasepitsused ja intriigid. Ka tuleks esmaspäeval ja teisipäeval püüda lõpetada kõik poolikud tööd. Sest kolmapäeval kell 12.22 siseneb Vähi märki Marss, sümboliseerides uut aktiivsuse ja energiatsükli algust. Samas muudavad Marsi pingeaspektid eriti just nädala teisel poolel olukorra sinu jaoks võrdlemisi pinevaks — võimalikud on ootamatud vastasseisud, tülid ja konfliktid. Kui su töös on olnud puudusi, siis nüüd võidakse sinult selle kohta selgitusi nõuda. Boss või keegi teine sinu võimu ja voli omav isik võib sulle ootamatult kaikaid kodaratesse loopida. 

LÕVI

Sa tunned end kui kuninganna, keda vandenõulased soovivad troonilt tõugata. Sul on tunne, et sinu ilu ja heldust ei osata vääriliselt hinnata ja et loobid asjata oma kuldseid pärleid juhmide sigade ette. Samas aitab su enesekindlus sind seal, kus muidu hätta jääksid. Kui suudad oma ülepingutatud teatraalsust ja veidi upsakat olekut vaka all hoida, võid võita paljude uute inimeste südamed ja usalduse. Samas võid rahaasjades ja ka teistes üdini praktilistes ettevõtmistes kõvasti puusse panna. Näed rahaasju läbi roosade prillide ja see uinutab su valvsuse. Käitud viisil, nagu oleksid teised sulle midagi võlgu ja et kohe pannakse kingipakid lauale. Alates kolmapäevast suureneb segaduste, möödarääkimiste, intriigide ja kuulujuttude võimalus. Kallist tehnikat, aga ka autot või muud liiklusvahendit mitte osta! 

NEITSI

Merkuuri ja Neptuuni jätkuv opositsioon külvab endiselt segadust ja tekitab aeg-ajalt tüüpilise „pudru ja kapsad” olukorra. Jätkuvalt kipud asjadele tähendusi juurde mõtlema ja nägema seoseid seal, kus neid tegelikult ei ole. Ja vastupidi — olulised faktid ja ilmselged märguanded jäävad sul kahe silma vahele. Sa oled justkui otsapidi mingis teises dimensioonis, kus maised seadused ei kehti… Suhete osas tõmbad ligi boheemlasi, kunstnikke, aga ka müstikuid ja kõikvõimalikke vandenõuteoreetikuid. Äkki nad peavad parajasti kuskil oma suvepäevi? Mine sinna kohale, kuuled kindlasti palju põnevat peatselt asetleidvatest taevamärkidest ja muust ebatavalisest. Nädala teises pooles võib sinu ja mingi seltskonna või rühma vahel tekkida pinged ja lahkhelisid. 

KAALUD

Kui mõni su sõbranna või taga hullemaks — sõber — armastab keelt peksta ja intriige punuda, siis nüüd võib ta oma mesimagusa näoga taas su ukse taha ilmuda. Ka laiemas plaanis võimendab nädal kõike keerulist ja arusaamatut (ent ka müstilist ja salapärast). Info puudulikkus või tahtlik vale võib ühes või teises vormis esile kerkida. Seega, kui oled näiteks raamatupidaja, võib nädal olla tüütu ja vaevarikas, kuna avastad end ikka ja jälle loogikavigu tegemas. Ent kui töötad mõnel loomingulisel alal, võib valitsev kaootilisus ja ebaselgus sinus hoopis inspiratsioonilegi süüdata. Alates kolmapäevast muutub aktuaalsemaks konkurents ja võitlus paremate positsioonide ning ka ihaldusväärsemate meeste pärast. Sellel, järgmisel ja osaliselt ka ülejärgmisel nädalal pead olema valmis tuld (aga ka iha ja kirge) enda peale võtma — sind rünnatakse (ihaldatakse) ja pannakse proovile nii ühiskondlikus kui ka isiklikus liinis. 

SKORPION

Marsi ja Pluuto lähenev opositsioon hakkab tasapisi sul tuure üles kiskuma…:) Nii iha kui viha on taaskord aktuaalsed teemad — sul ei õnnestu jääda neutraalsele positsioonile, vaid sa pead kindlalt valima poole. Kolmapäeval siseneb Marss Vähki, mis Skorpionide jaoks vaimse avardumise ja eksootiliste kogemuste märk. Seega võid nii reisil olles kui ka näiteks midagi uut juurde õppides kogeda midagi jõulist ja mõjuavaldavat. Näiteks reisil võid kogeda kultuurišokki või midagi muud esmapilgul harjumatut ja ehmatavat. Veenuse ja Päikese ühendus sinu karjääri ja ühiskondliku aktiivsuse märgis lubab prognoosida häid võimalusi ja pakkumisi selles liinis, samas manitseb ühenduse kvadraat Jupiteriga mitte ette võtmast midagi liiga suurejoonelist ja ebarealistlikku. 

AMBUR

Amburi valitseja — Jupiteri — kvadraadid Päikese-Veenuse ühendusele toovad välja sinu iseloomu joviaalsed ja isegi veidi praalivad küljed. Kaotad nüüd kergesti mõõdutunde ja kipud ületama kõiki etteantud piire. Suhetes kipud domineerima ja partnerile oma reegleid ja tõekspidamisi ette kirjutama. Kui sul on selleks kalduvusi, võid mingite eksootiliste või ekstravagantsete veidrustega vindi üle keerata. Alates kolmapäevast suureneb äärmuslike situatsioonide ja äkiliste sündmuste tõenäosus. Jõud ja energiad, millega sa kokku puutud, avaldavad sulle kas otsest survet või tajud lihtsalt paljusid suhteid ja kohtumisi kui varjatud rünnakut sinu vastu. Ja kuigi sa ei kaldu loomu poolest paranoiasse, võid nüüd kõikjalt välja lugeda märke sulle vastutöötamisest. 

KALJUKITS

On oodata põnevat ja pisut müstilise alatooniga nädalat, mil väline, kerge ja mänguline sulab kokku varjatud, sügava ja intensiivsega. Seks, aga ka kõik muud jagatud naudingud ja ühised kogemused pakuvad sulle nüüd tavalisest sügavamaid tundehetki. Kuigi sa ei ole enesehellitaja ja mõnuleja tüüp, võid nüüd tunda kiusatust endale kõike palju ja piiramatult lubada. Sind ahvatlevad olukorrad, mis asuvad lubatu ja lubamatu piiril — seda nii suhetes kui ka näiteks suhtumises rahasse. Sul võib tekkida järsku tahtmine laenu võtta või liisida endale mingi kallis mänguasi. Paraku võid sa siin oma võimeid ja võimalusi üle hinnata ja pärast ägada võlakoorma all. Kolmapäeval jõuab Marss Vähki, mis Kaljukitse jaoks on üks-ühele partnerluse märk. Mõjuma hakkab ka Marsi ja Kaljukitses oleva Pluuto opositsioon, mis võib kaasa tuua teravaid ja ootamatud vastasseise. 

VEEVALAJA

Igasugune partnerlus on nüüd tavalisest olulisem ja samas ka suuremat rahulolu pakkuv. Ühiselt veedetud hetked nii kallima kui sõbrannaga pakuvad rohkem hingele, kuna neis hetkedes on rohkem sügavust ja hingestatust. Samas võib kergesti kujuneda olukord, kus sa toetud liialt partnerile ning loodad temalt asju, mida ta ei saa sulle pakkuda. Liialdatud lootused ja ootused oma partneri suhtes võivadki olla selle nädala põhisõnumiks. Nädala teisel poolel võib ootamatult tekkida olukord, kus pead kõvasti pingutama või mingile detailile palju aega pühendama. On oht üle töötada, mille tagajärjeks on kas unetus või ebamäärased valud. Ettevaatust ka tehnikaga seotud traumade suhtes! Ka ei maksaks osta ülipeeneid ja keerulisi tehnilisi vidinaid. 

KALAD

Neljapäeval (mõju 29. juuli — 11. august) asetleidev Liliti ja Neptuuni poolkvadraat võib sul pildi korraks segamini lüüa — sul on tunne, nagu kobaksid käsikaudu pimeduses ja ümberringi kostab korraga nii nuttu kui naeru.  Mida segasemad ja keerulisemad asjaolud, seda selgemalt need välja joonistuvad. Kolmapäeval siseneb Marss Vähki, mis Kalade jaoks on loovuse ja mängulisuse solaarmärk. Kohe moodustub ka Marsi ja Neptuuni trigoon — seega on nädala teine pool ideaalne loominguliseks tegevuseks, puhkuseks, kerguse ja mängulisuse nautimiseks. Eriti kasulik oleks nüüd viibida mere või järve ääres ja lasta vee-energiatel end hellitada. Sama tuleks vältida igasugust riski, eriti seoses rahaasjade ja juhusuhetega. Ka grupisuhted ja meeskonnatöö toob nüüd kaasa suuremat pinget ja konkurentsi.