Esmaspäevane Veenuse-Marsi sekstiil mõjub terve nädala jooksul, luues harmoonia naiselike Veenuse energiate ja mehelike Marsi energiate vahele. Sekstiil soosib aga pigem intellektuaalset harmooniat. Seega on see aspekt hea sõprusele, kontaktidele ühiste huvide ja hobide alusel.

Päikese-Saturni trigoon avaldab tugevamat mõju nädala esimeses pooles — aspekt soosib püsivust, kannatlikkust, süsteemset ja rutiinset tööd. Hea aeg kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks ning pikaajaliste ettevõtmiste alustamiseks.

Kuigi Merkuuri trigoon Saturniga leiab aset alles 24. aprillil, on aspekti mõju tunda juba ka sellel nädalal. Aspekt on sarnane Päikese-Saturni trigoonile, soosides just intellektuaalses plaanis püsivust ja keskendumist kõige olulisemale. Hea rutiinitaluvus vaimse töö tegemisel.
Aspekt soosib loogilist ja kainet analüüsi, iga detaili hoolikat vaatlust.

Veenuse-Saturni kvadraat muudab suhted ja suhtlemise vaoshoituks, ollakse kinnisemad ja kahtlustavamad. Paljud on suhtlemisel krampis ja ebakindlad. Suhted ei teki kergesti, aga kui tekivad, siis võivad need hiljem kaasa tuua mitmesuguseid kohustusi ja olla koormavad.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: