Just selle eest hoiatab meid Päikese ja Saturni kvadraat — et me ei kiirustaks ja tegeleksime kõige olulisemaga. Enese killustamine ning võimetus süveneda toovad kergesti probleemid õuele. See aspekt nõuab, et me keskenduksime esmatähtsale — eelkõige just probleemidele, mis vajavad lahendamist. Kuna Päike on Neitsis, siis on vajalik jälgida väga kindlat süsteemi ja erinevaid reegleid.

Veenuse-Saturni trigoon peaks meid kõiges selles aitama. Aspekt muudab inimsuhted kaineks ja asjalikuks, distsipliini ja reegleid on kergem järgida. See on hea aspekt püsivate ja kindlate suhete loomiseks — eriti just ametlike ja ärisuhete.

Alates teisipäevast-kolmapäevast hakkab mõjuma Veenuse-Jupiteri sekstiil, mis mõjub avardavalt ja laiendavalt kõikidele suhetele. See on ka väga seltskondlik seis, kuna seob omavahel Lõvi ja Kaalude märgid (Veenus Lõvis, Jupiter Kaaludes).

Nädala teises pooles lülitub sisse ka Veenuse-Uraani trigooni mõju, mis lisavad suhete teemasse omakorda erutavaid ja põnevaid vibratsioone.

Loe, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: