Samas moodustab Veenus nädala teises pooles omakorda pingeaspekti liialdava ja piire ületava Jupiteriga, mis võib Veenuse pendli sootuks vastupidisele poolele liigutada. Siis juhul võib probeemiks kujuneda suutmatus teha rutiinset tööd, aetakse taga kõmu ja sensatsiooni.

Päikese ja Kuu Lõunasõlme ühendus Veevalajas võib tekitada olukordi, kus uus ja originaalne (Veevalaja) ei saa avalduda, kuna mingit mõjud minevikust (Kuu Lõunasõlm) ei lase sellel sündida.

Kuid nädala põhitegija ja Kuu – seekord on Kuu tõeline kangelane, kuna 31. jaanuaril on korraga nii täielik Kuuvarjutus kui ka Superkuu (Kuu on Maale kõige lähemal ehk siis tavalisest veidi suurem ja heledam)! Ehk siis tekib kummaline olukord, kus Kuu on korraga kõige heledam (Superkuu) ja samas kõige pimedam (Kuuvarjutus).
See on üsna haruldane kombinatsioon. Kuna Kuu on Lõvis ja Päike Veevalajas, siis ongi need märgid sellest sündmusest kõige rohkem mõjutatud. Eestis näeb vaid osalist Kuuvarjutust, kuna varjutuse kulminatsioon on ennem kui Kuu Eestimaa taevasse kerkib. Eestis on osaline varjutus nähtav kella 16.38-17.11-ni.

Seega võib eesootav nädal kujuneda üsna emotsionaalseks. Seega oleks mõistlik säilitada külm närv ja mitte lasta end ülekeevatest tunnetest pimestada.