Merkuuri ja Saturni ühendus mõjub küll veidi pidurdavalt ja võtab hoogu maha, ent annab ka võimaluse kõigesse rohkem süveneda ja aeg maha võtta. Oluline on end mitte killustada ja siduda end vaid sellega, mis on kõige olulisem. Need, kas on harjunud mitme asjaga korraga tegelema, võivad olla tõsises ajahädas.

Veenuse-Pluuto ühendus on tavaliselt seotud kirega — nii iha kui vihaga. Kuid kuna ühendus leiab aset Kaljukitses, mis on suure enesekontrolli ja kaine mõistuse märk, siis on antud juhul kirg kas maha surutud või allutatud mõistuse kontrollile. Selline kombinatsioon võimendab kõike kadeduse ja armukadedusega seonduvat. Palju pingeid võib tekkida mingite hüvede ja privileegide pinnalt. Kõik see, mis meeldib ja rahuldust pakub, toob ühtlasi kaasa ka teatud võimuvõitluse just hüvede, asjademaailma ning ka inimsuhete tasandil — ehk siis kõige meeldiva ja nauditava „endale krabamise” sündroomi.

Samas on see Veenuse-Pluuto ühendus omakorda kvadraadis Jupiteriga, mis avardab ja laiendab selle mõju.

Eraldivõetuna on Jupiteri–Pluuto kvadraat ebasoodne igasugusele ametlikule asjaajamisele, eriti kui see on kuidagi seotud poliitika ja juriidiliste aspektidega.

Vaata, mida algav nädal sinu tähemärgile toob: