Energiatase ja aktiivus on üle keskmise. Selle aspekti mõju langes juba ka eelmisse nädalasse ja kestab umbes 19. aprillini.
Samas hakkab nädala teises pooles tunda andma Marsi opositsioon Saturnile (täpne seis 18. aprillil), mis vastupidi hoiab jõudu, energiat ja algatusvõimet tagasi, paneb inimesi end alahindama, tekitab frustratsiooni.
Nende kahe aspekti — Marsi-Pluuto ja Marsi-Saturni koosmõju sarnaneb olukorraga, kus gaas ja kiirendus on põhjas, ent samas on käsipidur peal…

JÄÄR
Eriti nädala esimeses pooles kehtib edasi kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Oled jätkuvalt hakkamist täis ja võid murda sisse lahtisest uksest. Tunned end võimekana ja arvad, et vaid sinu puudutus muudab kõik kullaks.
Mida kõrgem on sinu ühiskondlik positsioon, seda pingelisem on nädal. Konkurendid ja rivaalid võivad kasutada võtteid, mis sul silme eest mustaks võtavad. Võid ka ise kellegi suhtes äärmiselt pealetükkivalt käituda.
Nädala teises pooles hoog raugeb ja hakkad tundma teatud pidurdatust. Võib ilmneda mingi takistus, millega pead rinda pistma. Võimalik, et keegi loobib kaikaid kodaratesse.
Esmaspäeval olla ettevaatlik — traumaoht. Teisipäeval ja kolmapäeval oled heas vormis, asjad edenevad. Neljapäev võib olla teisipäeva ja kolmapäeva vastand — segadus asjaajamises, väsimus. Reede õhtul võid söögi-joogiga kergesti liiale minna. Laupäev on ebasobiv mistahes suhete loomiseks.

SÕNN
Alateadvuse ookean on endiselt päris tormine ning sealt võib su teadvusse pritsida nii paradiislikke hetki kui ka põrgulikke nägemusi. Kui tegeled või oled tegelenud vaimsete praktikatega, siis arvatavasti sa naudid seda kõike. Kui aga oled üdini praktiline ja usud vaid käegakatsutavat, võid olla tõsises hämmingus.
Kui vähegi oskad ja suudad, siis mediteeri, visualiseeri, kuula rahustavat muusikat või looduse helisid. Ka joonistamine, maalimine ja luuletamine või luule lugemine mõjuks hästi. Kindlasti ei tohi riskida äritehingutes, ajada juriidilist täpsust nõudvaid asju ega ennast vaimselt üle koormata.
Esmaspäevas võid kogeda arusaamatusi, mittemõistmist. Teisipäev ja kolmapäev sobivad omaette olemiseks, sisekaemuseks, kodusteks asjadeks. Neljapäeval ole pidutsemisega ettevaatlik — tõmbad ligi kahtlasi tüüpe ja oled ka jookide suhtes ülitundlik. Reedel on sul raske endale midagi head keelata. Laupäev sobib koduseks suurpuhastuseks.

KAKSIKUD
Sinu mõtted ja fantaasiad on jätkuvalt suunatud rohkem tulevikku. Sulle tundub, et olevik, minevikust rääkimata, on hall ja ilmetu. Ja seetõttu teed üsna julgeid tulevikuplaane. Võimalik, et sa ei usugi lõpuni oma ettekujutuste realistlikkusse, kuid sulle pakub pinget suurejooneliste visioonidega mängida.
Oma mõtete jagamiseks otsid sellist seltskonda, kus saaksid sellest kõigest rääkida. Ühised ideaalid ja unistusi toitev kambavaim on need, mida hetkel otsid.
NB! Kiirused ja kõrgused on sulle hetkel ohtlikud!
Samuti peaksid eelkõige nädala lõpus hoidma oma mainet, käituma sotsiaalses keskkonnas, avalikkuse ees korrektselt. Ütlemine „vana arm ei roosteta“ võib muutuda aktuaalseks.
Esmaspäeval väldi seost sõbrannad ja rahaasjad. Teisipäeval-kolmapäeval maksaks ringi liikuda ja niisama muljetada. Nähtu-kuuldu võib olla kasulik. Neljapäeval ole oma väljaütlemistega ettevaatlik — võimalikud arusaamatused. Reede õhtul väldi liialdusi söögi-joogiga.

VÄHK
Endiselt on aktuaalne konkurentsi teema — eriti siis, kui omad sotsiaalselt arvestatavat positsiooni. Jõud, kes määravad ja otsustavad, on nüüd sinu suhtes eriti aktiivsed ja sekkuvad igal võimalikul moel su ellu.
Kui aga oled kodune, võivad pingelisemaks muutuda sinu suhted kodustega. Eriti just nädala esimesel poolel võivad suhted nii abikaasa kui ka mõne teise koduse partneriga olla tavalisest äkilisemad. Kui aga sul on koduses majapidamises plaanis näiteks talguid korraldada, siis annab nädal selliseks suureks ettevõtmiseks oma õnnistuse. Laiemas plaanis on soositud igasugune pingutav tegevus koos kindla partneriga. Füüsiline töö maandab hästi pingeid.
Esmaspäeval pääseb su naiselikkus hästi esile. Rõõmusta end millegi ilusaga! Teisipäev ja eriti kolmapäev on soodne rahaasjadele, ostuks ja müügiks. Kellestki võib palju praktilist abi olla. Neljapäev on ebasoodne nii otsuste vastuvõtmiseks kui ka lepingute sõlmimiseks. Laupäev nõuab peresuhetes taktitunnet ja veidruste mõistmist.

LÕVI
Tähtis ja oluline on kõik see, mis erineb su harjumuspärasest kodusest keskkonnast ja harjumustest. Välismaa, võõrad kultuurid, eksootika ühes või teises vormis tunduvad sulle nüüd eriti ahvatlevad. Nendes teemades on võimalik saavutada oluline läbimurre ja edasiminek, kuid samas kummitab ka traumade ja õnnetusjuhtumite oht. Seega on reisikindlustus ja muud välismaaga seotud turvameetmed nüüd igati vajalikud.
Kui oled vaimse töö tegija, võib su peanupp kergesti üle kuumeneda, mille tagajärjel võid langetada vale otsuse. Samuti ära lasku vaidlustesse, sest maailmavaate ja tõekspidamiste pinnalt võib nüüd suurem tüli alguse saada. Ning ka kohtuprotsesside algatamiseks on aeg ebasobiv.
Esmaspäeval lõpeta poolikud asjad. Teisipäeval ja kolmapäeval on Kuu Lõvis — aeg olla rõhutatult naine, särada! Neljapäevas on segadust ja möödarääkimisi, ka on ebasoovitavad suuremad ostud. Reedel võid sattuda ostumaania lainele, osta mõttetuid asju — kuid sobib osta kunsti. Laupäeval anna oma mõistusele puhkust.

NEITSI
Ka selle nädala ilma ilmestavad muutuste tuuled. Muutus võib olla imepisike, ometigi see muudab midagi. Halvimal juhul koged mõnes liinis äärmuslikkust, kus mäng käib pidevalt ühte väravasse. Heal juhul saad aru, mida pead muutma ja kuidas seda teha. Kui aga oled pingeid maha surunud ja neid endasse kogunud, võivad need nüüd korraga vallanduda, mingil viisil nähtavaks saada. Ettevaatust tule, terariistade, kodukeemia ja ohtliku tehnika ja tigedate loomadega! Tigedad inimloomad käivad ka siia alla….:)
Ka raha välja laenamine ja võlgu võtmine on ebasoovitavad. Pingeid sigineb ühisomandi, jagatud ressursside ja vahendite pinnalt. Ka ei soovitaks osta kallist ega keerulist tehnikat.
Esmaspäev ei soosi meeskonnatööd. Teisipäeval ja kolmapäeval oleks kasulik aeg maha võtta ja vaadata sügavalt endasse. Nautida vaikust ja rahu. Neljapäeval kell 9.40 jõuab Kuu Neitsisse, tehes opositsiooni Neptuuniga — võimalik rahutus, ärritatus. Seevastu reede sobib armastuseks, naudinguteks. Laupäev sobib vanade asjade puhastamiseks, parandamiseks, ümbertegemiseks.

KAALUD
Suhete ja partnerluse teema on jätkuvalt fookuses. Nüüd on võimalik leida endale võimas liitlane või vägev vastane. Planeetide paigutus paneb proovile su otsustusvõime — nüüd ei anta sulle pikalt aega kaalutleda ega heietada. Pead otsustama ja kohe! Valima poole, tegema teatavaks oma kindla seisukoha. Mehed, kellega kohtud, on samuti selge silmavaate ja otsekohese jutuga — ei midagi liigset ei sõnades ega tegudes!
Nädala lõpupoole võib töökohal (või kaudsemalt tööga seoses) tekkida hõõrumist mingite privileegide või soodustuste pinnalt. Midagi võetakse ära või lihtsalt antakse vähe. Samas võib see seostuda ka töösuhtlusega üldiselt.
Esmaspäevas on tugev võistlusmoment, konkurents. Teisipäeval ja kolmapäeval võiksid koos sõbrannadega midagi vaimu stimuleerivat ette võtta. Neljapäeval asjade kaotamise oht, ülitundlikkus ravimite ja alkoholi suhtes. Reede õhtu sobib passiivseks lõdvestumiseks. Laupäev on väga pingeline.

SKORPION
Esmaspäeval asetleidva Marsi ja Pluutoga kvadraadi mõju ulatub üle terve nädala. Aspekt nõuab energia mõistlikku väljaelamist — vastasel korral väljendub see ülisuure pingena, mis võib kaasa tuua konflikte ja traumasid.
Sulle võib nüüd mõjuda mingi jõud, mis surub sind raamidesse, kindlasse süsteemi, sunnib sind tööle. Või siis see sundiv jõud küll puudub, kuid tööga seotud sündmused toovad kaasa kas teravaid vaidlusi, üliteravat konkurentsi või provokatsioone. Ent heal juhul saavutad oma igapäevases tuimas ja rutiinses töös olulise läbimurde. Kui su töö on seotud mingite erivahendite või keemiliste ainetega, siis erilist ettevaatust!
Aga Veenus liigub ikka Kalades, mis sinu jaoks on naudingute ja erootiliste kõrgvibratsioonide märk!
Esmaspäev võiks olla lugemise või kunsti päev. Teisipäev ja kolmapäev soosivad tööasju ja avalikkuse ees olemist. Neljapäeval ei maksaks tähtsaid otsuseid vastu võtta, eriti tuleviku osas. Reede sobib armastuseks ja naudinguteks. Laupäeval hoia tervist, ära end väsita.

AMBUR
Oled endiselt pisut metsikus ja „looduslapselikus“ meeleolus. Rõhuvate kontoriseinte vahel istumine tekitab sinus tülgastust ja paneb võimalikult kiiresti töölt jalga laskma. Ja kui kohustuste tolm jalgelt pühitud, võid ette võtta midagi tõeliselt pöörast! Seega oled kevadiselt rahutus ja elamusi otsivas meeleolus.
Siiski ei soovitaks kõigile oma soovidele järele anda — hetkel on võimalikud ootamatud tagasilöögid, konfliktid või õnnetusjuhtumid, mis on tingitud liiga suurte riskide võtmisest.
Eriti just nädala teisel poolel pead ehk kõigis Veenuse teemades vanu võlgu maksma või millestki loobuma.
Esmaspäevane Kuu esimene veerand sobib väga hästi sellise muudatuse tegemiseks, mille tagajärjel muutub su loovus ja eneseväljenduse laad. Teisipäev ja kolmapäev toovad välja su koleerilise temperamendi. Neljapäev võib tuua segadusi nii töö- kui kodustes asjades. Reedel võib kummitada laiskus või ostupalavik. Laupäeval püüa kõikides suhetes eriti viisakas olla.

KALJUKITS
Tuttavate harjumuste ning igapäevase turvatundega seotud teemad ja mõtted kerkivad nüüd väga tugevalt su teadvusse. Aga samas tunduvad olulised ka sügavad eksistentsiaalsed küsimused. Kes sa oled ja kust tuled? Kas tõesti on maailm lõppemas või on lõppemas kellegi mõistus?
Sa ei ole hetkel keskendunud oma tööle ega karjäärile — vajad hoopis rahu ja vaikust sisemise rahu ja selguse saavutamiseks. Vajad kodu ja neid, kes annavad sulle kindlustunde. Siiski — kas kodu kui kindlus ei või muutuda koduks kui vanglaks? Kas turvatunne pole mitte lõputu igavus, mis muudab elu värvid halliks?
Esmaspäeval on olulised perekondlikud suhted. Teisipäev, aga eriti kolmapäev sobib muudatuseks või sisekaemuseks. Neljapäev ei sobi lepinguteks ega tähtsate otsuste langetamiseks. Reedel võib kummitada mõttelaiskus. Laupäeval on võimalikud ootamatused ja konfliktid.

VEEVALAJA
Nädala märksõnadeks võiksid olla muljed, info, liikumine, kommunikatsioon. Seega on endiselt jõus kõik eelmise nädala mõjutused. Rohkem on vaja ajusid ragistada — olgu selleks siis intensiivne vaimne töö või lihtsalt mingite sündmuste või inimsuhete analüüsimine. Ühest küljest on su mõte kiire nagu noor metsloom, teisalt võid just nädala teises pooles kokku puutuda probleemiga, mis tundub olevat lootusetult sõlmes.
Probleemiks võivad olla ka vaidlused ja ajupesule sarnanevad olukorrad. Mida kangekaelsem sa oma mõtetes oled, seda rohkem koged ja näed sa seda ka teistes.
Esmaspäeval tööta nii hästi kui võimalik — võid midagi kahe silma vahele jätta. Teisipäeval ja kolmapäeval tajud partnerluses peegeldusmomenti — kaaslased peegeldavad sulle su enda omadusi. Väga soodsad päevad uute suhete loomiseks ja lepingute sõlmimiseks. Neljapäev ebasoodne, eriti ostes müües ja võlgu võttes. Sama seis ka reedel, kuid osta sobib kunstiesemeid ja naistekaupu. Laupäeval hoidu vaidlustest — ja erilist ettevaatust liikluses!

KALAD
Jätkuvalt on fookuses raha, asjade ja esemetega seotud momendid. Konkurents rahaküsimustes võib olla väga tugev. Kallis tehnika võib streikida või saad kohe alguses kauplusest defektiga toote. Kuigi sa tavaliselt oled rahaküsimustes üsna neutraalne, võid nüüd raevuka haina oma töötasude ja palganumbrite pärast võidelda. Samas on ka võimalik, et keegi teine ihub su rahadele või muudele väärtustele hammast. Halvimal juhul võidakse sult jõuga midagi ära võtta. Ja sõbrannale-sõbrale ei tohiks nüüd kindlasti raha laenata — jääd ilma nii rahast kui sõbrannast.
Ent muidu on (armu)suhted OK — Veenus Kalades toob ilu ja armastuse sulle lähemale.
Esmaspäeval võid ülemäära kulutada, eriti ohtlikud on hasartmängud. Teisipäev ja kolmapäev on argise ja töise mõjuga. Neljapäeval võid Kuu-Neptuuni opositsiooni tõttu meenutada siili udus… Reede õhtu on ideaalne armastuse jaoks — oled mõnusalt laisk, vajad hellitusi. Laupäeval on tunne, et õhus ripuvad pussnoad…