Veenus Vähis soosib meeldivaid ja südamlikke koduseid ja perekondlikke suhteid, ühisüritusi koos perega, hoolivust ja südamlikkust.

Esmaspäeval teeb Veenus trigooni Neptuuniga — seega on just nädala esimene pool tulvil romantikat ja poeetilist hingestatust. Nii armuhetkedes kui seltskondlikus suhtluses annab tooni tundlikkus ja sensitiivsus, rohkem esineb müstilist „hingelist ühtesulamist”, samuti kogetakse suuremat ühtsust Tervikuga.

Reedel (aspekt toimib terve nädala, kuid tugevam on mõju nädala teisel poolel) moodustab Veenus kvadraadi Uraaniga — suhetes otsitakse põnevust ja sensatsiooni, suhted tekivad äkki ja ootamatult ka lõppevad. Tahetakse olla vabad ja välditakse suhtega kaasnevat vastutust.

Laupäeval leiab aga aset Veenuse ja Pluuto opositsioon. See aspekt võimendab kõiki kirgi ja ihasid — nii iha kui viha. Piltlikult öeldes „loobitakse taldrikuid ja siis toimub kirglik leppimine voodis”…:) Aspekti mõju ulatub samuti üle terve nädala, mõju on siiski suurem nädala teises osas

JÄÄR

Endiselt võivad poolikud tööd ja tegemised sul kukil istuda, samuti on aktiivsed konkurendid. Kui võrreldes eelmise nädalaga on mõjud palju leebemad.

Veenuse jõudmine Vähki ehk Jäära kodu- ja peresektorisse muudab kodused suhted olulisemaks. Suhtlemise tempo veidi raugeb ja pideva ringitormamise asemel eelistad sa nüüd nautida kodust idülli. Nädala esimene pool sobib suureäraselt koduse peo korraldamiseks, kuhu sobiksid hästi just sinu vanad tuttavad — nostalgia ja minevik võib nüüd hingele palju pakkuda.

Veenuse trigoon Neptuuniga ja kvadraat Uraaniga on kombinatsioon, mis soosib kodu ja majapidamise kunstilist kaunistamist, disaini ja sisustusega eksperimenteerimist.

Kolmapäeval moodustuv Marsi ja Saturni trigoon soosib mõtteselgust ja asjalikku koostööd mingi konkreetse eesmärgi nimel.

Esmaspäevas on kergust ja mängulisust, soositud on seiklused. Teisipäeval võid Kuu ja Marsi kvadraadi tõttu olla kergesti ärrituv. Kuid päev sobib tõsiseks tööks, samuti ka kolmapäev. Neljapäev on ettearvamatu, eriti partnerluses. Neljapäevas ja reedes on rivaalitsemist ja armukadedust. Nädalavahetus võib mööduda kirglikult.

SÕNN

Esmaspäeval moodustuv Veenuse ja Neptuuni trigoon muudab ilusaks eelkõige su mõtted ja seejärel ka sõnad — nädala esimene pool sobib seega kõigeks, kus pead väljendama ilu ja harmooniat — seda nii kõnes kui kirjas. Kõik poeesia ja kunstiga seonduv on suurepärases seisus! Sinu suhted erinevates sotsiaalvõrgustikes võivad võtta romantilisi pöördeid või pakkuda lihtsalt ilusaid hetki. Reedel teeb Veenus kvadraadi Uraaniga — üllatuste, ootamatuste, vabaduse, aga ka mässu ja revolutsiooni sümboliga. Seega on just nädala teisel poolel oodata asju, mida sa oodata ei oska…:). Laupäeval jõuab Veenus aga Pluutoga opositsiooni — võimenduvad kõik kired, nii iha kui viha löövad lõkkele. Ära siis kiredraamades pead kaota!

Esmaspäev sobib kokkuvõtete tegemiseks. Eriti teisipäeval, aga ka kolmapäeval kaldud endale liiga palju lubama, kaotad pidurid. Neljapäeval (ka reedel) vastupidi — tõmbad ehk liiga kõvasti pidurit. Võimalikud on takistused. Laupäev ja pühapäev võivad kujuneda vägagi kirglikeks. Armasta, kuid ära oma partnerit liialt lämmata!

KAKSIKUD

Veenuse jõudmine Kaksikutest Vähki muudab su elu rahulikumaks ja samas materiaalsemaks. Kiiretelt ja põnevust pakkuvatelt suhetelt läheb nüüd rõhk praktilistele ja konkreetsetele asjadele — rahale, omamisele, kasutamisele, aga ka hüvedele, privileegidele. Ka väärtustele ja väärtushinnangutele üldiselt — mida sa tegelikult vajad, mis on sulle tegelikult tähtis, mida sa väärtustad? Ka võivad suhted/armastus olla rohkem seotud kas raha, omamise või kasutamisega. Eriti just nädala teises pooles kipub kummitama ka kiivuse ja armukadeduse tont.

Ent Marss on endiselt Kaksikutes, tehes õnneliku aspekti Saturniga. See seis annab sulle rohkem püsivust ja soliidsust, samuti tõmbab ligi praktilisi ja asjalikke meeskodanikke.

Esmaspäev möödub kiirelt ja infotihedalt. Teisipäev ja kolmapäev nõuavad poolikute tööde lõpetamist või keskendumist kodustele asjadele. Neljapäeval võib riskimine kehvasti lõppeda. Reede õhtus on mänglevust ja võimalusi naudinguteks. Nädalavahetus sunnib analüüsile ja enesekontrollile.

VÄHK

Esmaspäeval kell 7.17 siseneb Vähki Veenus — algab uus aktiivne suhete ja (armu)rõõmude periood, mis kestab 28. juulini, mil Veenus jõuab Lõvisse. Samas teeb Vähis olev Veenus esmaspäeval trigooni Neptuuniga, reedel kvadraadi Uraaniga ja laupäeval opositsiooni Pluutoga. Kõik need aspektid mõjuvad terve nädala jooksul. Seega on tulemas hingeliselt ühtesulatav ja romantiline (trigoon Neptuuniga), ettearvamatu, rahutu ja üllatusi pakkuv (kvadraat Uraaniga) ning kirge ja armukadedust (opositsioon Pluutoga) sisaldav nädal.

Nõrgemal kujul on jõus ka eelmise nädala kohta kirjutatud jutt — konkurents ja väline surve ning mõjutamine hakkab siiski vaikselt järgi andma.

Esmaspäev ei soosi ostu ega müüki — hoia oma asjadel silm peal! Sama kehtib ka teisipäeva hommiku kohta. Teisipäevas on palju võimalusi, millest tuleks osata kinni haarata. Kolmapäevas on liikuvust ja uusi ideid. Neljapäev soosib sisemist muutust ja ümberhäälestumist ning kodule või perele keskendumist. Reedel lõpeta poolikud tööd. Nädalavahetus sobib lõõgastuseks, ent probleemiks võib olla (armu)kadedus.

LÕVI

Paljuski kehtib kõik eelmise nädala kohta kirjutatu — kuid nõrgemal ja mahedamal kujul.

Uus moment selles nädalas on Veenuse jõudmine Vähki ehk siis Lõvi 12. solaarmärki (saladused, varjatus, peidetus, hingesügavused, alateadvus, psüühilised energiad, tsükli lõpp, tervikuga kokkusulamine). Positiivsel juhul võib Veenuse selline asend tuua ülihingelise või platoonilise kiindumuse, kus sa armastad Teda kui pühakut või Suurt Hinge. Negatiivsel juhul lood salasuhte või satud Tema valede ja hämamiste ohvriks ning lased end lihtsalt ära kasutada. Veenus sümboliseerib ka seltskonda ja kõike meeldivat üleüldiselt — seega võid seltskondlikes suhetes kogeda midagi tabamatut, varjatut, salapärast. Keegi võib salatseda või teeselda, aga võid sattuda ka näiteks kunstnike või müstikute seltskonda.

Esmaspäeval on Kuu Lõvis. Parim päev säramiseks ja areenil olemiseks. Teisipäev võib tuua pingeid meeskonnatöös. Kolmapäeval võid langeda ostumaania ohvriks. Eriti neljapäevas, aga ka reedes on pinget ja pidurdatust. Nädalavahetusel kõlavad kirglikud noodid.

NEITSI

Võimalik, et tunned nüüd avardumise ja vabanemise tunnet ning vaatad üsna lootusrikkalt tulevikku. Sinu suhted nii sõprade-sõbrannade kui ka erinevate rühmade ja gruppidega muutuvad olulisemaks, tuues kaasa ilusaid hetki ja suuremat teineteisemõistmist. Just nädala esimene pool loob sinu ja teiste vahel ühtsustunde ja arusaamise, et ajate ühist asja.

Teisipäeval ja kolmapäeval tasuks olla äärmiselt tähelepanelik — võimalikud on asjade kaotamised või isegi vargused. Ka tõele mittevastavate kõlakate ja kuulujuttude võimalus. Rahaasjade ajamisel võib keegi püüda sind petta.

Nädala lõpp võib suhetesse tuua rivaalitsemist ja (armu)kadedust. Eriti siis, kui omad või kasutad mingeid erihüvesid või privileege.

Esmaspäev soosib loomingulist tööd üksinduse tingimustes. Teisipäeval kell 4.15 jõuab Kuu Neitsisse, jäädes märki kuni neljapäevani kell 6.54-ni. Hea aeg näidata välja oma tundeid, teha teistele selgeks oma tegelikud vajadused. Eriti neljapäeval, aga ka reedel alahindad oma võimalusi ning mõned takistused võivadki esile tulla. Ebasoodne kallima tehnika ostuks.

Nädalavahetus külvab kahtlusi ja umbusku ning muudab keeruliseks suhted sõpradega.

KAALUD

Kaalude valitseja — Veenus — jõuab esmaspäeval kell 7.17 Vähki — mis Kaalude jaoks on 10. solaarmärk (sotsiaalne väljund, ühiskondlik positsioon, pürgimine, karjäär, saavutused, maine ja imago). Naiselik Veenus horoskoobi sotsiaalses ja ühiskondlikus lõigus — parim võimalus parandada oma mainet ja imidžit, samuti kasutada oma veetlust ja suhtlemisoskust uute kasulike sotsiaalsete kontaktide ja sidemete loomisel. Eriti soodne aeg selleks on nädala esimene pool. Nädala teises pooles on kerge oht sattuda avalikkuse ebaterve huvi orbiiti, sattuda skandaali, intriigi või kõmuloo ohvriks.   

Merkuuri tugev asend lubab sul sellel nädalal teha kaugemaid plaane tulevikuks, kuna su perspektiivitaju on lausa suurepärane.

Esmaspäev soosib igasugust meeskonnatööd, samuti suhteid sõbrannade ja sõpradega. Teisipäeval võid olla hajameelne ning su reaktsioonid võivad sind alt vedada. Ka asjade kaotamise tõenäosus. Kolmapäev soosib loomingulist üksindust. Neljapäeval kell 6.54 jõuab Kuu Kaaludesse, jäädes märki kuni laupäevani kella 9.31-ni. Sobiv aeg väljendada julgelt oma tundeid, olla spontaanne ja naiselik. Laupäev ja pühapäev mööduvad tugevate tunnete tähe all — vältima peaks armukadedust.

SKORPION

Jätkuvalt on sinu poolt kogetavates olukordades ja suhetes sügavust ja intensiivsust, salapära ja mitmekihilist tähenduslikkust. Sa näed asjade ja inimsuhete taha, nende sisse või suisa neist läbi…. Seega ära inimestele liiga pikalt otsa vaata — nad võivad tunda sinu ees alasti olevat…

Neljapäeval moodustub täpne trigoon Jupiteri ja Pluuto vahel. Aspekt toimib kindlasti terve juulikuu, nõrgemal kujul ka augustis-septembris ja tugevamalt jälle oktoobris-novembris. Jupiter laiendab ja „õnnestab” siin Pluuto printsiipi, lisades Pluuto sügavusele, intensiivsusele ja salapärale avarust ja uut ulatuvust. Kuna Jupiter asub Sõnnis ehk siis Skorpioni partnerluse solaarmärgis, laiendab aspekt eelkõige kõiki üks-ühele suhteid. Aktiveeritud saavad just sellised suhted, mis kannavad endas olulist sotsiaalset ja ühiskondlikku sisu. Su ellu võib ilmuda poliitikuid, filosoofe, teadlasi, õpetajaid, juriste — haritud ja tähtsaid ninasid…

Esmaspäeval hoia mainet, ole tasemel. Teisipäev võib tuua arusaamatusi ja möödarääkimist. Kolmapäev sobib sõpradega suhtlemiseks. Neljapäev on võngetest „tihe”, juhtuda võib kõike. Reede sobib üksiolemiseks. Laupäeval kell 9.31 jõuab Kuu Skorpionisse — aeg olla mina ise!

AMBUR

Nüüd on sul võimalus kohata meest, kes teab, mida ta elult tahab. Marsi „selge ja konkreetne” positsioon Kaksikutes ehk Amburi suhetemärgis viitab maskuliinsele jõule, kes ei unista ega heieta, vaid tegutseb. Vahel liigagi robustselt ja fantaasiavaeselt, kuid vähemalt asjad liiguvad — mingis suunas…:)

Samas siseneb esmaspäeval Veenus Vähki, mis Amburi jaoks on muutuste, teisenemiste ja sügavate läbielamuste solaarmärk (ja on ühtlasi ka Amburi sisuline vastand — mitte täiendvastand.) Seega on suhete liinis oodata kas muutusi, transformatsioone või koged lihtsalt suhteid, mis on sinu jaoks veidike võõrad ja mõistetamatud — ent samas õpetlikud ja silmaringi laiendavad. Suhted ja kohtumised võivad olla ka tavalisest sügavamad või nõuda siis sinult head psühholoogilist vaistu.

Esmaspäevas on avarust ja võimalusi. Teisipäeval võivad suhted, eriti tööalased, olla pingelised. Kolmapäev sobib esinemiseks, avalikkuse ees olemiseks. Neljapäev on rahutu ja ettearvamatu — olulisi asju mitte alustada! Reede sobib sõbrannadega kohvitamiseks. Nädalavahetus võib kujuneda nii müstilis-salapäraseks kui ka lihtsalt kaootiliseks.

KALJUKITS

Veenuse jõudmine Vähki ehk Kaljukitse suhete märki on kindel märk sellest, et suhteteema sinu jaoks nüüd aktuaalsemaks muutub. Armastust või lihtsalt meeldivaid hetki koos teistega on nüüd kergem leida ja neid hetki nautida. Avastad, et peale töö on olemas ka teised inimesed…:). Nädala esimene pool võib tuua romantilise suhte või tunned kellegagi lihtsalt tavatult suurt empaatiat. Või tuleb sõber appi. Nädala teises pooles toovad suhted kaasa üllatusi, ootamatuse ja ettearvamatuse moment on tugev. Ka võib probleemiks olla armukadedus.

Samas ilmestab nädalat ka Marsi ja Saturni trigoon, mis muudab su tööasjad ja muud kohustused stabiilseks ja hästi planeeritavaks. Näed, mida ja kuidas on vaja tegutseda ja see lisab sulle kindlust ja eneseusku.

Esmaspäev soosib sügavaid suhteid. Teisipäevas ja kolmapäevas on avarust ja võimalus takistustest vabanemiseks. Eriti neljapäev, aga ka reede nõuab pingutust, tugev konkurents.

Laupäevas ja pühapäevas kõlavad kirglikud noodid.

VEEVALAJA

Elutempo muutub rahulikumaks ja heas mõttes argiseks — tasakaalukamaks ja stabiilsemaks. Veenuse jõudmine Vähki ehk Veevalajate 6. solaarmärki (töö, kohutused, olme, argipäev, tavarutiin, korrastamine, süsteem, tervis-haigus) muudab igasuguse töötegemise meeldivamaks ja loomingulisemaks. Töö ja puhkus või siis kohustused ja naudingud võivad ka veidral viisil seguneda või teineteiseks üle minna. Tööpostil võib ka armuhetki ette tulla või siis kipub armastus tööd ja kohustusi kaasa tooma. Parim nädal sinu jaoks juhul, kui töötad Veenuslikul alal — mood, disain, naistekaubad, ilu ja kunst üldiselt, meelelahutus ja show bisnis.  

Nädal soosib ka põnevaid kohtumisi ja inspireerivaid suhteid vaimsel pinnal. Keegi võib aidata lahendada keerulist probleemi.

Esmaspäev soosib emotsionaalseid suhteid. Teisipäev on konflikte, mitte riskida! Kolmapäev soosib muutust, ümberhäälestumist. Neljapäevas on nii ootamatut kiirendust kui ka järsku pidurdust. Reede võib tuua häid mõtteid. Nädalavahetusel möllavad emotsioonid ja ihad.

KALAD

Endiselt soosib aeg aktiivset enese väljaelamist, puhkust, naudinguid ja kõikvõimalikke mänge ja meelelahutusi. Siiski on ka võimalus, et pingutad üle ja sattud täbarasse olukorda — see võib juhtuda nii rahalisi riske võttes kui ka juhusuhet luues. Sa tunned kiusatust lubada endale absoluutselt kõike, mida suudab luua su suurepärane kujutlusvõime. Samuti hoolitsed sa selle eest, et kõik paistaks hiilgav ja lausa kuninglik — isegi kui selle taga on vaid ahervaremed. Potjomkinlus ühes või teises vormis vajutab su tegudele oma pitseri.

Veenuse ja Neptuuni trigoon lubab sul siiski eelkõige nädala esimeses pooles saada kerge vaevaga seda, mida soovid. Nädal tervikuna soosib romantilis-poeetilisi, ent samas ka kirglikke suhteid, kus omakorda mängivad rolli ootamatud ja ettearvamatud, ehk isegi veidi skandaalsed momendid. Viimased on tõenäolisemad nädala lõpupoole.

Esmaspäeva õhtul ja teisipäeva hommikul võid Kuu ja Neptuuni opositsiooni tõttu olla ülitundlik ja rahutu. Teisipäev soosib selguse saavutamist mõnes keerulises küsimuses. Teisipäev ja kolmapäev sobivad tundeküllasteks suheteks. Neljapäev nõuab pingutust, võimalikud on nii takistused kui ka ootamatused. Reede võimendab ebatavalist või skandaalset. Nädalavahetus soosib vaimseid naudinguid, kunsti ja eksootikat.