Sellega teed oma elu vaid raskemaks. Parim, mida saad teha, on anda minevik vabaks ja minna muutuste vooluga kaasa. Eriti puudutavad muutused ja teisenemised sinu kodust elu, su harjumusi, samuti kõike minevikuga seotut. Ja isegi sel juhul kui sinu välises ja materiaalses elus midagi ei toimugi, muutuvad sinu sisemine mina ja olemus olulisel määral. Sest suhtumise muutus on tegelikult see kõige suurem muutus.

Sul tuleks endas arendada paindlikkust ja suuremat empaatiavõimet. Võimalik, et valid töösse põgenemise kui vahendi, millega suhtlemist ja avatust vältida. Kui tõstad kohustused kõrgemale armastusest ja põhjendad olulistest sündmustest eemalolekut tööga, oled ikka veel kinni vanades harjumustes.

Veebruar, märts ja aprilli esimene pool
sobivad tööks iseendaga, oma loovuse ja eriti mängulisuse arendamiseks. Kergem on vabaneda igasugusest krambist ja nautida elu lihtsaid rõõme.
Märtsis on õhus palju rahutust ja paljud asjad kulgevad ettearvamatult.

Aprillis ja mai esimeses pooles võib olla õigete otsuste langetamine raske, kuna hämamist, varjamist või info moonutamist on palju. Samas soosib aprilli lõpp ja mai teine pool eksootilisi-müstilisi elamusi. Võimalik, et avastad endas uusi võimeid ja laiendad kuidagi oma taju piire.

Juunis-juulis hoia tervist,
võimaluse korral puhka ja ära seo end asjadega, millest sul puudub piisav ülevaade. 8-28. juuli : pinge, konkurents, konfliktid, äkksündmused. Sarnane mõju valitseb ka 23. septembrist — 8. oktoobrini.

Novembri teises pooles ettevaatust vigastuste ja traumade suhtes. Detsembril on seos saladuste, varjatud asjadega, alateadvusega. Hoia tervist!