Samas on ajalõigul ka mingi seos kosmosega või täpsemalt öeldes „salapärase avarusega”, „hoomamatu ruumiga”, „peidetud lõpmatusega”. See, millest ei ole midagi teada, laieneb, avardub või tuleb lihtsalt esile. Midagi seni salajas hoitu võib saada avalikuks. Märksõnana võiks kasutada „udu, väga halb nähtavus, varjatus, peidetus”.

Jaanipäevast kuni juuli lõpuni teeb alguses Päike ja siis kohe ka Marss korraga pingeaspekte Uraanile ja Pluutole. Seis on äärmiselt plahvatusohtlik ja äkiline. Juuli tundubki olevat 2012 aasta kõige pingelisem ja ohtlikum kuu, kus võib puhkeda nii sõjaline konflikt kui ka aset leida suurem looduskatastroof. Samas võib see olla ka olulise läbimurde ja vabakssaamise hetk, mil uued energiad lähevad kohinal liikvele justkui tammi tagant vallandunud vetevood.

Augusti teine ja septembri esimene pool toob välja puudused ja vajakajäämised või külvab lihtsalt segadust. Ilmsiks võivad tulla mingid saladused või tehakse lihtsalt mingi seni varjatud asi avalikuks. Õhus tundub olevat midagi kahtlast, varjatut, tumedat.

Keerulist ja rasket võnget sisaldav aspektimuster tekib ka septembri viimasel ja oktoobri esimesel dekaadil.

Kuigi Jääras liikuva Uraani ja Kaljukitses liikuva Pluuto pingeaspekti energiaid oli tunda juba ka 2011 suvel ja sügisel, läheb kvadraat esimest korda täpseks juunis ja teist korda septembris 2012 — ent mõju kestab aasta läbi. Pinges Uraan on revolutsiooni, mässu, vastuhaku ja ka ootamatute ning äkiliste olukordade sümbol. Pluuto toob kaasa põhjalikud ja sügavad muutused, täieliku teisenemise ehk siis transformatsiooni väga paljudes elu valdkondades.

Süsteemid, mis ei suuda kohaneda ega muutuda, varisevad lõplikult kokku.

Uraani ja Pluuto kvadraadi mõjud kestavad ca kuni 2016 aasta alguseni. Tundub, et selleks ajaks on 2011 aastal alanud muutuste see laine sellisel kujul läbi. Nii et ka siit tuleb välja, et 2012 on alles algus… Selle algus, mille loomises me kõik osaleme!

Loe lisaks: