AMBUR


Sina ja Jäär. Jäär üritab sind enda „omandiks” teha. Kui see ei õnnestu, hakkab süüdistama, et oled tuulepea. Sulle saab villand ning järjekordsele kohtamisele sa lihtsalt ei lähe. Jäärast kolleeg aga aitab sul edu saavutada.

Sina ja Sõnn. Sõnn üritab sind lihalike rõõmude poole kallutada, sina teda aga vaimsete teemade poole. Seetõttu on armastus teie vahel uuel aastal küsimärgi all. Ka sõbrustada pole lihtne — Sõnn ei jõua sulle järele igale poole, kuhu sina tahad minna. Kolleegidena on aga suhted ideaalsed, kuna Sõnn haarab ideid lennult ning teab, kuidas neid ellu viia.

Sina ja Kaksikud. Sinu Kaksikutest partnerit võlub sinu mõistatuslikkus. Vastuseks tema aktiivsele kurameerimisele võivad sul ärgata romantilised tunded. Kaksikutest sõber ei ole eriti tähelepanelik kaaslane. Samas võib tööl Kaksikud pimesi usaldada.

Sina ja Vähk. Vähist saab sulle suurepärane vestluskaaslane ja sõber. Teie vahel võib puhkeda armastus, ent see sarnaneb rohkem sõprusele. Ühisest ettevõtmisest ei tule midagi välja, teil läheb vaja kolmandat, praktilist partnerit.

Sina ja Lõvi. Uus aasta on täis võitlust liidripositsiooni pärast, ent see võitlus pakub teile mõlemale rahuldust. Rivaalitsemine armastuses lisab teie öödesse kirge. Sõprus kujuneb huvitavaks, töö aga tulusaks.

Sina ja Neitsi. Teie vastastikune huvi hakkab uuel aastal kustuma. Kirgede tuli läheb üle tülideks, seejärel aga rahulikuks olmeks, mis teid kumbagi ei rahulda. Sõpruses olete võrdsed. Koostöö kujuneb viljakaks just info vahetamise sfääris.

Sina ja Kaalud. Uuel aastal saavutab vastastikune mõistmine sõpruses maksimumi. Armastuses teete võimatut, vahetades konfliktid kompromisside ja riiud komplimentide vastu. Töised suhted on aga ebastabiilsed.

Sina ja Skorpion. Tänu ühistele huvidele on teie liit imetlusväärselt harmooniline. Võib kujuneda tugev perekond ja vastastikku kasulik sõprus. Tööl peaksid aga piirduma vaid harvade konsulteerimistega. Koostöö on küsimärgi alla teie mõlema liiga kiiresti muutuvate vaadete tõttu.

Sina ja Ambur. Olete mõlemad liiga sõltumatud, et jääda kokku sõpruses ja armastuses. Isegi füüsiline tõmme ei päästa teie liitu. Professionaalses sfääris on mõttekas ühineda.

Sina ja Kaljukits. Praktiline Kaljukits üritab sind raamidesse suruda, ent sina asud neist väljapääsu otsima ning põgenedki lõpuks piirangute eest. See käib nii isiklike kui ka töösuhete kohta. Sõprus kujuneb edukaks, kui tõmbad veidi oma egoismi tagasi.

Sina ja Veevalaja. Teist ei tule just eriti lähedased sõbrad, head kolleegid aga küll. Uuel aastal võid Veevalajaga lühikese romaani luua, kui arvestad tema emotsionaalsust ja räägid talle sagedamini oma tunnetest.

Sina ja Kalad. Te võite sõbruneda ühiste harrastuste pinnal. Samas ei pruugi te märgatagi, kuidas sõprusest armastus saab. Kalad lasevad sinu egol tegutseda ning isegi toetavad sinu kõikvõimalikke ideid.

KALJUKITS

Sina ja Jäär. Kui aasta alguses tekkis romaan Jääraga, ära kiirusta kokku kolimisega. Te kumbki pole veel valmis nii tähtsat sammu astuma. Tööl ei tasu impulsiivsele Jäärast kolleegile liigselt loota — „Usalda aga kontrolli”. Jäärast sõbraga on raske vastastikust mõistmist leida.

Sina ja Sõnn. Romantika Sõnniga on üksainus suur rõõm. Teil pole tülisid ega skandaale, ka mitte olmedraamasid, nagu „kellel on õigus, kes on süüdi?” Võimalik, et suvel pakuvad sulle sõbrad või partner uusi projekte, milles sa tahad osaline olla.

Sina ja Kaksikud. Sina ja su Kaksikust partner pühendate uuel aastal väga palju aega tööle ja karjäärile. Ning selline olukord, kus partnerid ei vaata teineteisele otsa, vaid ühes suunas, on teile mõlemale vastuvõetav. Kolleegid, partnerid ja sõbrad on kõik sinu usaldusväärsed liitlased.

Sina ja Vähk. Armastav inimene toetab sind alati ja ümbritseb suure hoolega. Võimalik, et sügisel kutsub mõni Vähist sõber sind koos endaga reisile. Nõustu, teil saab lõbus olema. Vähist kolleeg aitab sind keerulisest olukorrast välja.

Sina ja Lõvi. Uuel aastal märkad äkki, et oled väsinud oma särava sõbra varjus olemisest või ei hooli Lõvist sõber sinust enam eriti. Kui liit on oluline, siis tuleb Lõvile ausalt rääkida kõigest, millega sa rahul pole. Lõvi võib järele anda ja te säilitate oma suhted.

Sina ja Neitsi. Neitsist saab sinu muusa, sõber ja kaitsja. Ainult olmeküsimustes ära oota abi. Siin pead ise Neitsi eest hoolitsema, tema kaldub argipäeva kohustusi liiga sageli unustama.

Sina ja Kaalud. Kaaludega kohtumisest võib kujuneda pika suhte algus. Kui aga liit eksisteerib juba ammu, üritab partner sinna mõningaid muutusi tuua. Ole nõus — sulle võib see meeldida. Sügisel võib Kaaludest sõber sul soovitada kasulikku investeeringut teha — usalda teda.

Sina ja Skorpion. Kooselu Skorpioniga just eriti ei rõõmusta. Ilmselt teie suhted on lahtunud ning te lähete lahku. Ka töiseid probleeme on Skorpionist kolleegiga keeruline arutada, sest ta kipub õige sageli oma otsuseid muutma. Ent Skorpionist sõber tirib sind pidevalt melanhooliast välja.

Sina ja Ambur. Kui sellel aastal astub su ellu Ambur, mõtle hoolega järele, enne kui hakkad temaga romantilisi või töiseid suhteid looma. Kui selline liit juba eksisteerib pikemat aega, siis kogu aasta vältel „käite noateral”. Amburi tujud muutuvad kiiresti ning vaid loomupärane ratsionaalsus aitab sul neid suhteid tasakaalus hoida.

Sina ja Kaljukits. Kaljukitsest kallima või sõbraga on väga lihtne tülli minna. Vaidlusest võib saada konflikt ning seda võib põhjustada iga pisiasi. Kui tahad suhteid hoida, hoia oma emotsioonid vaos.

Sina ja Veevalaja. Uus liit Veevalajaga tõotab tulla väga perspektiivikas. Ja ka juba olemasolevates suhetes võimutseb harmoonia ja teineteisemõistmine. Veevalajast kolleegiga peaks aga ettevaatlik olema. Mitte kõiki ta sõnu ei tasu tõe pähe võtta.

Sina ja Kalad. Sinu armsam vajab rohkem tähelepanu, sina aga oled liialt hõivatud. Võta aega ja vaata, et sinu Kalake teisele kaldale minema ei ujuks. Kaladest sõprade ja kolleegidega õnnestub säilitada head suhted, kui mitte ükski teist ei hakka tekki enda peale tirima.