***LÕVI

Nädal tõstab esile elu praktilise poole — olgu selleks siis rahaasjad või lihtsalt mingi väga praktiline ja asine tegevus. Selles vallas pead aga olema hoolikas — võid kergesti midagi olulist märkamata jätta. Kalleimaid asju ja keerukat tehnikat ei ole mõistlik osta. Nädala teises pooles võib sulle tunduda, et sul on vähe võimalusi saada seda, mida soovid. See võib sulle siiski nii vaid näida. Riskide võtmine tuleks nädala teises pooles välistada.

***NEITSI

Neitsis liikuv Merkuur moodustab nädala alguses opositsiooni Neptuuniga (aspekti mõju kestab umbes neljapäeva-reedeni). Seega peaksid mitte vaimse tööga üle pingutama, samuti vajad ehk rohkem und ja puhkust. Suuremat tähelepanu ja hoolt vajab ka kõik info, dokumentide ja arvutitega seonduv. Samal ajal teeb Neitsis liikuv Veenus kvadraadi Marsiga — seega võib eriti nädala esimene pool just suhete liinis olla äärmiselt kirglik — iha ja viha võivad kergesti teineteiseks üle minna. Nädala teine pool mõjub suhete osas kainestavalt.

***KAALUD

Nädala esimeses pooles mõjub veel Veenuse-Marsi kvadraat, mis võib tuua suhetesse intriige ja arusaamatusi. Alates kolmapäevast satub Kaalude valitseja Veenus kahe vastandliku mõjuga planeediga pingeaspekti — kvadraati Saturniga ja opositsiooni Neptuuniga. Esimese aspekti mõju on mahapidurdav, kainestav ja külm, teine seevastu paneb sulle pähe roosad prillid või muudab sind lihtsalt unistavaks ja pilvedes hõljuvaks. Kumba aspekti mõju peale jääb, eks see sõltub su enda olemusest ja hetkeolukorrast.

***SKORPION

Nädala esimeses osas tuleks hoiduda igasugusest riskist, samuti tuleks oluline informatsioon igaks juhuks üle kontrollida. Ka mõjub nädala esimeses pooles veel Veenuse-Marsi kvadraat, mis võib võimendada kadeduse ja armukadedusega seotud nähtusi. Nädala teises pooles võib kollektiivne meeskonnatöö kujuneda keeruliseks, kuna paljud on kuidagi krampis ega suuda avameelselt suhelda.