***LÕVI

Seekordne Päikesevarjutus langeb Lõvi märgi muutuste, teisenemiste ja transformatsioonide sektorisse (Kaladesse). Seega on muutused kui sellised vägagi võimalikud. Ent see võib väljenduda ka vaid psühholoogilisel tasandil — hindad ise midagi ümber, heidad kõrvale, loobud senisest joonest. Mõnel su partneril või konkurendil võib tekkida ootamatuid probleeme või muudab keegi neist olulisel määral oma senist käitumist sinu suhtes.

***NEITSI

Nädala põhifookus langeb kõikidele üks-ühele suhetele. Võimalik, et just partnerlus on see valdkond, kus löövad välja varjatud pinged ja probleemid. Esmaspäev, teisipäev ja kolmapäev ei sobi lepingute sõlmimiseks, koostöö alustamiseks ega ka siduvate lubaduste andmiseks. Äri- ja rahaasjades tuleks olla väga tähelepanelik. Seevastu kõik kunsti, loomingu ja müstikaga seotud ettevõtmised on soositud.

***KAALUD

Nüüd on aeg küps selleks, et kõik tervisesse puutuv hoolika vaatluse alla võtta ning püüda analüüsida kõiki oma harjumusi ja kombeid just tervise aspektist. Mida teed sellist, mis su tervist kahjustab? Kuidas on lood sinu toidukorviga — kas toitud teadlikult või täiesti juhuslikult. Kui oled selline pidevalt kiirustav tüüp, kes järab käigupealt burgereid ja muud rämpstoitu, siis nüüd peaks sul küll lambi põlema lööma — kui jätkan vanaviisi, on varsti kuri karjas.

***SKORPION

Nädal manitseb sind ettevaatlikkusele igal pool, kus kavatsed riskida ja loota heale õnnele. Sulle võib tunduda, et oled leidnud tõelise võlukepikese, kuid hiljem võib selguda, et võlukepikese asemele kõigud hoopis sügava kuristiku kohal, mis ähvardab sind kui must auk sisse imeda. Kui oled näiteks mängusõltlane, siis hoia kasiinodest eemale! Laiemas plaanis oled nüüd vastuvõtlik igasuguste kiusatuste ja ahvatluste suhtes.