***LÕVI

Sellel nädalal peaksid hoolikamalt jälgima oma mõtteid — võid tulla suurepärase idee peale, ent võid ka mässida end mõne sundmõtte või kahtluse köidikutesse. Nädal võib olla seda keerulisem, mida rohkem oled seotud täpsete arvude, numbrite ja faktidega. Just selles liinis võid nüüd teha vigu, olulisi asju unustada või segamini ajada. Ka teistega suheldes omistad sa nüüd liiga suurt tähelepanu mingitele sümbolitele või märkidele, mida sa arvad olukordadest välja lugevat.

***NEITSI

Nädal sobib konkreetsete plaanide tegemiseks ning selliseks vaimseks tööks, kus on oluline püsivus ja rutiinitaluvus. Su mõtted on selged ja sa näed hästi, mida on vaja teha edu saavutamiseks. Väga sobiv nädal õpingute alustamiseks, mingitele kursustele minemiseks.

Seevastu kõik see, mis seondub sinu vaba aja, naudingute ja pidutsemisega, võib olla kantud mingitest kiusatustest ja ahvatlustest. Sul võib tekkida soov lubada endale midagi sellist, mida sa tavaliselt ei tee.

***KAALUD

Kui oled noor ja seiklushimuline, võid sattuda peadpööritavasse seiklusse või afääri. Sinus on nüüd palju entusiasmi ja pealehakkamist, mis vajab kindlasti mõistlikku rakendust. Tee siis midagi sellist, mis sind jäägitult kaasa haaraks ka mis paneks unustama argimuresid. Soovitada võiks igasugust sportlikku ja hasartset tegevust — samas ole ettevaatlik võimalike vigastuste ja traumade suhtes.

***SKORPION

Nädala esimeses pooles annab tunda veel Päikese-Pluuto ühendus, mistõttu võid paljudes ajades olla ülemäära paranoiline. Ka oled oma mõtetes ja hoiakutes liiga jäik — kui oled midagi juba pähe võtnud, on sul raske sellest ideest loobuda. Kui oled aga keerulise probleemi ees, suudad sa sellesse täiega süveneda ning selle lahendada. Seega soosib nädal suurt vaimset pingutust nõudvat tegevust.