***LÕVI

Neljapäevane Päikese ja Saturni trigoon mõjub rahustavalt ja stabiliseerivalt kõigele, mis seondub su kodu ja majapidamisega. Samas võivad sinu suhted lähedastega ja pereliikmetega olla kantud liigsest kriitikast või ülemäärasest nõudlikkusest.

Esmaspäeval ja teisipäeval keskendu poolikute tööde lõpetamisele — samas ära üle tööta, söö ja maga piisavalt. Suhe mõne kolleegi või kaudselt su tööga seotud isikuga võib minna pingeliseks või nõuda lihtsalt mingit konkreetset otsust.


***NEITSI

Merkuuri ja Saturni kvadraat muudab asjad sinu silmis hullemaks, kui need tegelikult on. Sa kipud nüüd igas põõsas tonti nägema. Kuid eelkõige on asi kinni su mõtlemises, mitte tegelikus olukorras. Kui lõpetad liigse mõtlemise ja muretsemise ning lihtsad tegutsed, märkad üllatusega, et asjad edenevad lausa suurepäraselt! Nädal sobibki kõige paremini selliseks tegevuseks, kus saaksid mõõdukalt kulutada oma füüsilist energiat. Ning hoidu ülemõtlemisest ja asjade liiga keeruliseks ajamisest!

***KAALUD

Võimalik, et sul tekib nüüd raskusi oma soovide ja ihade mahasurumisega. Sa oled seikluslikus riskimise meeleolus ning püüd elult võtta mis võtta annab. Ära siis imesta, kui leiad end üsna pikantsest olukorrast, millest on raske puhtalt välja tulla. Kui aga suudad oma kirgi talitseda, võid olla väga viljakas loomingulises tegevuses. Sa võid olla vägagi produktiivne ja saada oma alateadvusest kätte ideid, mis võivad sind ennastki üllatada.


***SKORPION

Oled viimasel ajal ehk otsinud kindlat toetuspunkti, millele toetuda. Ja võimalik, et sul ongi õnnestunud end maha rahustada — eelkõige minevikku ja teada-tuntud olukordadesse klammerdumisega. Paraku sellel nädalal pead tõele näkku vaatama ja endale tunnistama, et vanad asjad ja suhtumised enam uues olukorras ei tööta. Pead leidma midagi täiesti uut kadunud vana asemele. Mida rohkem sa tahad vana olukorda (väljakujunenud suhteid, vanu harjumusi jne.) säilitada, seda enam see sul käest libiseb.