***LÕVI
Nädal soosib asjalikku ja konkreetset koostööd — näiteks võivad olla tavalisest olulisemad suhted kolleegidega või nendega, kellega oled seotud muude kohustuste kaudu. Sellel nädalal ei tohiks ka kindlasti mitte kiirustada — varu endale piisavalt aega ja kannatlikkust. Kui kiirustad, toodad kindlasti praaki. Vaimse töö puhul tuleks kindlasti korralikult välja puhata! Samas võib just töö ja kohustustega seotud mõtete rohkus tekitada unehäireid. Lõdvestu!

***NEITSI
Neitsi valitseja Merkuuri ühendus intensiivse ja kontrolliva-survestava Pluutoga võib su elus tekitada vastavaid olukordi. Näiteks võib keegi sulle kuidagi survet avaldada või sundida tegema midagi, mis on sulle vastumeelne. Samas võib see seis tekitada sinus ka tugeva loomingulise põlemise ja joovastava tunde, et oled paljukski võimeline! Nädal toob sulle palju uusi ideid ja aitab vanu probleeme uues valguses näha.

***KAALUD
Peresuhetes ja suhetes lähedastega peaksid nüüd olema siiras ja avameelne. Paraku võib sul enda avamisel tekkida mingi tõrge — sul on raske olla avameelne. Sind võivad närida mitmesugused kahtlused, mis tekitavad sinus sisemise valveloleku seisundi. Samas, kui sa ei pea suhtlema ja saad olla omaette, võid olla äärmiselt mänguline ja loominguline. Veenuse asend võib tekitada soovi riskida või siis lihtsalt täiel rinnal elu nautida. Paraku pole see hetkel hea mõte.

***SKORPION
Algaval nädalal peaksid sa oma ajule piisavalt puhkust andma — või kergesti mõtlemisega liiale minna ja tekitada lahenduste asemel hoopis uusi probleeme juurde. Sind võib tabada ka mingi kinnisidee, mis hakkab sind kummitama. Merkuuri ja Pluuto ühendus Kaljukitses toob kaasa suhtumise „kas kõik või mitte midagi!” Seega on sul raske säilitada tasakaalu kergeltvõtmise ja raskeltvõtmise vahel. Kuid nädal on õnneliku mõjuga pere ja koduga seonduvale.