***LÕVI
Võimalikesse muudatustesse tuleks nüüd kainelt ja analüütiliselt suhtuda. Võib tekkida olukord, kus sulle tundub, et tehtav muudatus toob kiire õnne õuele. Samas võid asju näha ebaõigetes proportsioonides ning teha seega valearvestuse. Eriti ettevaatlik peaksid olema riskide võtmisel ja oma lootuste asetamise vaid ühele kindlale kaardile. Sul peab kindlasti mitu võimalust või alternatiivset valikut varuks olema. Romantilises ja seksuaalses plaanis võid kogeda nii õnne tippu kui ka pettumust ja ärakasutamist.

***NEITSI
Veenuse asend Kalades (Neitsi jaoks kõikide üks-ühele suhete solaarmärk) on äärmiselt tugev, kuid samas vastuoluline. Ühelt poolt võid olla äärmiselt romantilises ja idealistlikus meeleolus ja valmis oma partneriga ühte sulama. Ent teisest küljest võivad mingid energiad panna sind käituma kas siis kuidagi kiirustavalt või pealetükkivalt. Ka võivad sinu ja teiste vahel aset leida mingid kummalised (kõver)peegeldused, mis loovad soodsa pinnase arusaamatuste tekkeks. Kipud partneri enda jaoks kas ilusaks mõtlema või vastupidi — näed temas olematuid puudusi.

***KAALUD
Veenuse positsioon on väga tugev, kuid mõjutatud kahe väga erineva energia poolt. Veenuse ühendus Neptuuniga peaks sind muutma väga sensuaalseks, tundeliseks ja empaatiliseks. See toob esile su naiseliku poole. Seevastu tugev pingeseis Marsiga võib sinus ellu äratada ka agressiivseid ja mehelikke jooni. Või siis puutud kokku meestega, kes käituvad üsna pealetükkivalt või häirivad su peent ilumeelt oma robustse ja taktitundetu käitumisega. Kuid nädal sobib suurepäraselt tegelemiseks kunsti ja loominguga.

***SKORPION
Sellel nädalal võid kergesti sattuda libedale teele või lausa jääteele. Kuna oled alateadlikult vastuvõtlik erinevate kiusatuste ja ahvatluste suhtes, võid minna kaasa asjadega, mida hiljem kahetsed. Eriti kehtib see muidugi suhete osas — sul on siin ees roosad prillid ja sa näed vaid seda, mida näha tahad. Kuna ilustad inimesi ja olukordi, võid kaotada oma loomulikud pidurid. Kuid positiivsel juhul oled äärmiselt loominguline, spontaanne ja mänguline ning tõmbad erinevaid inimesi magnetina ligi.