***LÕVI
Lõvi valitseja Päikese pingeaspekt Marsi-Saturni ühendusega võib kaasa tuua nii mõnegi väljakutse või pingelise olukorra. Sellise seisuga tekib sageli tunne, justkui oleks gaas põhjas ja samas pidur peal. Ehk siis korraga mõjuvad nii energiat andvad ja kiirendavad, kui ka energiat mahapidurdavad jõud. Tööd või muid kohustusi võib olla väga palju, mistõttu on oht ületöötamisega oma tervist nõrgestada. Võimaluse korral oleks mõistlik vältida reisile minemist ja olulisi juriidilisi toiminguid.

***NEITSI
Kõigud kahe äärmuse vahel – kas võtad rumalaid riske ja loodad hea õnne peale või vastupidi – arvad, et midagi nagunii ei õnnestu ja loobud üldse midagi üritamast. Merkuuri keerulise asendi tõttu kipud kõike liiga keeruliseks ajama ja üle mõtlema. Ühel hetkel tunned vaimustust ja entusiasmi, siis kohe lööd jälle käega. Kuid intiimses ja romantilises plaanis on sinu võimalused kõvasti üle keskmise – kui vaid suudad pinget ja krampi vältida.

***KAALUD
Nädal tõotab tulla üsna pingeline ja seda just (töiste) suhete liinis. Mõni kohtumine või uus tutvus võib tuua kaasa kas konflikti või lihtsalt olukorra, kus pead tegelema mitte just kõige meeldivamate asjadega. Võid kohtuda mõne nõudliku või tingimusi esitava isikuga, kes justkui suruks sind mingitesse raamidesse. Ka perekondlikud suhted ja laiemas plaanis suhted lähedaste ja sugulastega ei pruugi olla kõige paremad. Seevastu Veenuse-Uraani ühendus võib romantilises liinis põnevaid arenguid kaasa tuua.

***SKORPION
Sul võib tekkida tunne, et kõik su mõtted on kinni jooksnud ja sa pole suuteline oma probleeme lahendama. Võta asja rahulikult ja ära keskendu mitte niivõrd detailidele, vaid püüa haarata suuremat üldpilti. Võtad kõike liiga tõsiselt, ülemäärase kohusetundega ja sellega pidurdad oma hoo maha. Tulemuseks on ajapuudus ja poolikute tööde kuhjumine. Suhe kolleegidega võib olla kantud kriitikast ja liigsest nõudlikkusest. Loomadega ettevaatust.