***LÕVI
Nädala vibratsioonid on üsna keerulised ja nõuavad sinult häid psühholoogi oskusi. Ära otsusta inimeste üle vaid nende välimuse põhjal, vaid üritada näha „kehas elavat hinge”. Samas ära lasku teise äärmusse — ära hakka ette kujutama asju, mis võib olla vaid su enda ettekujutuse vili. Intiimses sfääris võid aga kogeda võimsaid vibratsioone — seda aga vaid kindla ja usaldusväärse partneriga.

***NEITSI
Naiselik armuplaneet Veenus on sinu jaoks tugevas, ent üsna keerulises positsioonis. Kõik üks-ühele suhted tunduvad sulle nüüd eriti olulised, ent võivad kaasa tuua ka keerukusi ja pingeid. Sa näed kas ise oma partnerit vales valguses või käitub partner sinuga ebasiiralt. Sinu ja teiste vahel on küll palju peegeldusi, kuid need võivad kergesti võtta kõverpeegelduste kuju. Ole ise teistega aus ja nõua oma partneritelt sama!

***KAALUD
Sellel nädalal on sul kalduvus kõike kole keeruliseks ajada või siis liiga süngetes toonides näha. Püüa näha asju rohkem linnulennult, ära süvene igasse pisiasja, mis röövib sinult ainult asjatult aega. Raske vaimse töö puhul pea kindlasti puhkepause, võimle, liiguta end kehaliselt. Samas, kui suudad krampi vältida, võid sattuda äärmiselt loomingulisele lainele või saada erilise kontakti oma alateadvusega.

***SKORPION
Veenuse jõudmine Kaladesse, mis on Skorpioni jaoks naudingute, elurõõmu ja (armu)seikluste solaarmaja, võib algava nädala sinu jaoks üsna põnevaks ja seiklusrohkeks muuta. Samas on Veenuse asend keeruline — seega võivad ka sinu (armu)suhted ja seltskondliku elu hetked tuua kaasa selliseid arenguid, mida on sul raske mõista või mis lihtsalt sulle peavalu valmistavad.
Marsi ja Pluuto sekstiil peaks siiski aitama sul probleemidest üle olla.