***LÕVI

Suhted ja partnerlus on nüüd see teema, kus koged kõige suuremaid väljakutseid — eelkõige just seoses mitmesuguste kohustuste ja vastutusega. Kindlasti ei ole praegu aeg, kus võid anda tühje lubadusi ja oma sõnu süüa. Kui mõni suhe on muutunud rutiinseks, siis nüüd võib sul tekkida soov see suhe lõpetada — aga praegu seda kindlasti teha ei tohiks. Selleasemel püüa saada selle suhte osas selgus. Seega on nädal ideaalne aeg selleks, et läheneda suhteteemale psühholoogi vaatenurgast.

***NEITSI

Nädala probleemiks võib kujuneda oskamatus puude taga metsa näha. Merkuuri ja Saturni kvadraat võib tekitada sinus sellise mõttekrambi, millest sa enam välja ei saa. Ajad piinlikult sõrmega järge kõikvõimalikes reeglites ja ettekirjutustes, piirates sellega oluliselt enda tegevusvabadust. Meenuta loosungit — „Mõelda tuleb suurelt!”. Aga sina sipled pisiasjade meres ja kaotad silme eest suure pildi. Samas võid intiimses plaanis olla üllatavalt ennastunustav ja tundeline — aga seda vaid siis, kui suudad „kupli alla” vaikuse tekitada.

***KAALUD

Kaljukitses liikuv Veenus moodustab teisipäevast reedeni poolkvadraadi Neptuuniga. See aspekt võib olla igati nauditav romantilises plaanis — aga vaid juhul, kui sul on kindel partner, keda sa tunned ja usaldad. Juhusuhte loomine või lihtsalt võõraga suhtlemine võib nüüd kaasa tuua segadusi, möödarääkimisi, intriige ja ka otsest valet ja ärakasutamist. Tervise tasandil võib Päikese-Neptuuni ühendus muuta sind ülitundlikuks erinevate (toidu)ainete suhtes. Söö vähem, aga kvaliteetsemalt!

***SKORPION

Tagurpidiliikuva Merkuuri kvadraat Skorpionis liikuva Saturniga võib tuua su ellu olukordi, kus pead olema eriti vastutusvõimelike ja oma sõna pidama. Kõik asjad, mis on parajasti pooleli ja lõpetamata, võivad nõuda suurt tähelepanu ja pühendumist. Eriti võib see puudutada sinu koduseid suhteid ja koduga seotud ettevõtmisi. Samuti võid end liiga maha pidurdada ja sellega oma loomingulisust pärssida. Samas võimendab Päikese-Neptuuni ühendus just sinu loovust.