***LÕVI
Lõvi valitseja — Päikese — laupäevane kvadraat Uraaniga ning pühapäevane ühendus Pluutoga on aspektide kombinatsioon, mis võib tervesse nädalasse (aga eriti nädala teise poolde) kaasa tuua rahutust, närvilisust, plaanide muutusi, ootamatusi. Samuti peaksid sa hoidma tervist, eriti närve. Ning aastavahetuse peolauas hoia mõõdukat joont nii söögi kui joogiga. Napsise peaga võib sul tekkida kiusatus kellegi kallal nokkima hakata. Samuti tasuks olla ettevaatlik loomadega — ka joobes inimloomadega.

***NEITSI
Nädal tervikuna soosib puhkust, meelelahutust, naudinguid — peaksid end tundma igati mõnusalt! Kui aga aastavahetuse pidu ette valmistad, siis jälgi, et sa pidulauaga üle ei pingutaks. Sulle võib tunduda, et mida rikkalikum laud, seda rohkem plusspunkte oma külaliste silmis teenid. Kui aga lähed ise külla, kipud õhtule hinnangut andma samuti vaid söögi-joogivaliku järgi. Sul on raske märgata seltskonnas valitsevaid peenemaid vibratsioone — näed vaid väga konkreetseid ja maiseid asju.

***KAALUD
Aasta viimase nädala jaoks on taevased mõjud igati sobivad — ajahetk nõuab sinu käest poolikute tööde lõpetamist ja otsade kokkutõmbamist. Koduses majapidamises võiks läbi viia suurpuhastuse. Samuti tunned nüüd suuremat rõõmu oma perest, lastest, lähedastest. Samuti võib olla tavalisest olulisem sinu suhe oma vanematega. Kui aga oled kodu, pere või elamistingimustega seotud probleeme vältinud või eitanud, siis nüüd tuleb sul väga konkreetselt nendega silmitsi seista.

***SKORPION
Kiire tempo ja infouputus on aasta viimase nädala märksõnadeks. Kui suudad saabuvat infot õigesti filtreerida, võid palju kasulikku teada saada. Ka sul endal võib tekkida geniaalseid välkideid ja taipamisi, mistõttu kanna diktofoni või märkmikku kaasas. Samas võid nüüd langeda mingi kinnisidee mõju alla või tõlgendad mingit infot valesti. Ning teed sellest valed järeldused ja seega võid langetada ka ebaõigeid otsuseid. Samuti võid sattuda vaidlustesse ja sõnasõdadesse, seda eriti nädala teisel poolel.