***LÕVI

Lõvis liikuv Marss teeb õnneliku trigoonaspekti Uraaniga. Seega on aeg ideaalne selleks, et teha midagi teisiti, katsetada ja eksperimenteerida. Kui kuskil on olnud takistusi, siis nüüd on hea võimalus sellest vabanemiseks. Pealegi mõjub nädala esimeses pooles veel ka Päikese-Pluuto trigoon, mis mõjub samuti vabastavalt. Ka sinu suhtumine iseendasse on vabam, oled suuteline end asetama uutesse oludesse. Ka armuasjade rindel on olukord igati soodne.

***NEITSI

Nädala esimeses pooles mõjub jätkuvalt Päikese ja Pluuto trigoon. Seega on endiselt aeg soodne muudatuste tegemiseks, vanade vigade parandamiseks. Samas võib kolmapäevane Merkuuri-Pluuto kvadraat muuta sind liiga jäigaks, kahtlustavaks või lausa paranoiliseks. Erit just raha- ja äriasjades kipud langema äärmusesse — võtad kas liiga suuri riske või vastupidi — ei julge midagi teha ja lähed krampi. Keegi võib üritada sinu kallal mingit ajupesu läbi viia.

***KAALUD

Võimalik, et võtad ennast kole tõsiselt ja kaotad sellega suure osa oma seltskondlikkusest ja mängulisusest. Kellegi öeldud sõnad võivad sinus tekitada kahtlusi või tajud sa neid sõnu lausa otsese rünnakuna. Näed igas väikses detailis kohe midagi kahtlast. Ürita lõdvestuda ja asju huumoriga võtta! Sest sel juhul oleksid väga viljakas ja efektiivne igasuguses meeskonnatöös — sinu ja teiste vahel liigub positiivne sünergia.

***SKORPION

Merkuuri ja Pluuto kvadraadi tõttu on sul raske olla avameelne ja siiras — arvad, et kõike, mida ütled, kasutatakse kohe sinu vastu. Usalda rohkem inimesi ja ära ole pidevalt kaitses, vaid lase end lõdvaks ja sa näed, et suhted teistega muutuvad kohe paremaks. Ka võib sul nüüd tekkida mingi kinnisidee, mis hakkab sind painama. Samuti võid sellel nädalal oma asju kaotada või lasta pihta panna. Romantilises plaanis on endiselt seotud isiklik ja ühiskondlik liin.