***LÕVI

Esmaspäeval on täpne Päikese ja Uraani vastasseis — seega ole eriti nädala esimeses pooles ettevaatlik kõikjal, kus võib midagi äkilist juhtuda. Eriti just liiklus, kõrgused ja kiirused kujutavad endast nüüd suuremat ohtu. Rahalises-ärilises plaanis on nädal suhteliselt ebasoodne, väljaarvatud juhul kui see on kuidagi seotud kunsti ja loominguga. Kindlasti ei tohiks võtta rahadega seotud riske. Samas on nädal soodne töises-argise plaanis.

***NEITSI

Neitsi jaoks on kätte jõudmas tõeliselt suurepärane nädal — Neitsis liikuv Marss teeb ühenduse Neitsis asuva Jupiteriga ning samas on ka trigoonis Pluutoga. Selline kombinatsioon muudab sind äärmiselt viljakaks ja produktiivseks ning annab samas sulle ka võimaluse oma vanu vigu ja möödalaskmisi parandada. Samas võib suhete osas valitseda paras kaos või siis mõtled oma partnerile „kuldse kuu selga” — ehk siis näed teda vaid läbi roosade prillide. Aga mõnede Neitside puhul ei saa välistada ka musti prille.

***KAALUD

Veenuse ja Neptuuni laupäevane opositsioon mõjub terve nädala jooksul ning võib kaasa tuua kas siis ülimalt romantilisi ja hingelisi ülevaid tundeid või siis tekitab suhetes olukorra, mida võiks nimetada „pudru ja kapsad”. Kui oled koos oma püsipartneriga, on kõik suurepärane, ent uue tutvuse puhul kipud oma värsket kaaslast üle idealiseerima. Ning Merkuuri ja Liliti ühendus Kaaludes peaks sind tegema ettevaatlikuks — võid sattuda kogemata teiste tähelepanu alla millegiga, mis võib sulle halba varju heita.

***SKORPION

Suurepärane nädal vajalike muudatuste tegemiseks, vigade paranduseks, praagi likvideerimiseks. Marsi ja Pluuto trigoon annab sulle vabamad käed seal, kus oled siiani mingeid takistusi või piiranguid kogenud. Kuid romantilises plaanis võib tekkida veider segu sõprusest ja armastusest või on sul lihtsalt raske aru saada, mida sa suhtelt konkreetselt ootad. Su partner võib sind oma käitumisega segadusse ajada.