***LÕVI

Praktilisel tasandil võivad nüüd pingestuda kõik raha ja omandiga seotud ettevõtmised — eriti kui on mängus ka võlad ja laenud. Teisel tasandil tõusevad rohkem fookusesse kõik need asjad ja olukorrad, kus esineb puudusi ja mis ei tööta korralikult. Olgu selleks siis asjad-esemed või mingid elulised situatsioonid. Nüüd pannakse proovile keti kõige nõrgem lüli. Nädal on seda keerulisema mõjuga, mida rohkem sa muutustele vastu seisad.

***NEITSI

Algav nädal paneb sind end alahindama ja kõike mustades värvides nägema — eriti just suhete ja partnerluse osas. Sa arvad, et ei meeldi inimestele, mistõttu eelistad üksindust seltskonnas viibimisele. Teisel tasandil on võimalik, et sinu pereliige või kaudselt su pereasjadega seotud isik seisab keerulise probleemi ees ja vajab sinu abi. Ka laiemas plaanis võivad paljud inimsuhted nüüd kaasa tuua olukordi, kus pead rohkem pingutama ja vaeva nägema.

***KAALUD

Veenuse ja Saturni kvadraat võib muuta sind ülemäära tõsiseks ja suhtlustasandil veidi puiseks. Kipud end liialt tagasi hoidma ja liigselt kontrollima. Ja mida rohkem sa end kontrollid, seda suuremaks läheb pinge ja rahulolematus sinu sees. Ja siis sa võid kergesti „plahvatada“ ja mõne stseeni korraldada. Seda eriti nädala teises pooles. Seega tuleks selles nädalas leida tasakaal spontaansuse ja enesekontrolli vahel.

***SKORPION

Nädal võib esile kutsuda olukorra, kus sa pead tegema olulisi valikuid just konkreetse tegevuse osas. Võimalik, et pead ühest tegevusest loobuma mingi teise tegevuse kasuks. Või kujuneb lihtsalt olukord, kus oled kui kits kahe kuhja vahel ega suuda otsustada, kumma kasuks otsustada. Ka võib valitsev seis mõnevõrra pärssida su loovust ja eriti just spontaansust. Nii mõneski olukorras võid käituda sunnitult ja tunda kohmetust — eriti just võõrastega suheldes.