NEITSI
Merkuuri pingeaspektid nii Uraani kui Pluutoga muudavad nädala võnked sinu jaoks äärmiselt intensiivseks, „tihedaks“ ja samas ka ettearvamatuks. Juhtub kas palju sellist, mis sind ärritab ja vihastab või mida sa absoluutselt ei oska oodata. Õhus on kiireid ja rahutuid vibratsioone, millele pead kiirelt ja otsustavalt. Nädal võib olla seotud kas saladuste, varjamise või ebasiirusega. Võid ise kellegi suhtes võltsilt käituda või koged sellist suhtumist kellegi teise poolt. Samuti on võimalik, et keegi on su soovid ja lootused väga kõrgeks ajanud ning nüüd näed, et tegelikkus on hoopis midagi muud.
Loodad liiga palju teistele ja arvad, et nemad oskavad sind rohkem aidata kui sa ise.

KAALUD
Selles nädalas võivad kulmineeruda sinu jaoks olulised hetked — kas siis mingi sündmuse kõrghetk või mingi tulemuse kättejõudmine. Tunda annab tugev konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast. Seis on seda pingelisem, mida suurem on su sotsiaalne vastutus ja mida rohkem sinust sõltub. Kui töötad tagasihoidlikul „halli hiirekese“ ametikohal, see aspekt kindlasti konkurentsina ei väljendu. Sel juhul hindad oma sisemuses midagi ümber või saad lihtsalt aru, et vanaviisi enam jätkata ei saa… Nädal on seda pingelisem, mida suurem stagnatsioon ja seisak su elus valitseb. Kui aga oled muudatuste ja uuenduste lainel, aitab nädal sul „platsi puhtaks lüüa“.

SKORPION
Pluuto pingeaspektide tõttu püüa sellel nädalal kindlasti vältida negatiivseid mõtteid — valitsev astroloogiline muster võimendab nii hirme ja kartusi kui ka soove ja lootusi. Sa võid kõikuda ekstaasi ja depressiooni vahel, olla kord põrgus ja siis jälle paradiisis. Sinu mõtetel ja mälupiltidel on nüüd suur vägi ja energia sees — seega visualiseeri vaimusilmas ikka positiivseid asju! Loo võimalikult neutraalne hoiak kõikide asjade ja suhete osas, ole eelkõige salliv — sa ei jõua kogu maailma armastada ja roosamanna ning südamekeste sisse ära uppuda, küll aga on su võimuses olla lihtsalt salliv ja mõistev. Sellel nädalal ei soovitaks füüsilises plaanis reisile minna, küll aga võiksid ette võtta vaimseid rännakuid kas põnevate raamatute või sügavamõtteliste filmide näol.