*** LÕVI
Lõvi valitseja Päike on opositsioonis jõulise ja survestava Pluutoga. See võib eriti nädala esimeses pooles kutsuda esile olukordi, kus pead endale ausalt silma vaatama ja oma probleeme tunnistama. Käes võib olla hetk, kus sul pole enam võimalik midagi eitada ja endas maha suruda. Kui jätkad jaanalinnu kombel pea liiva alla peitmist, võivad pinged sinus ohtlikult suureks minna. Avalikes kohtades pead olema valvas, kuna valitseb asjade kaotamise oht.

*** NEITSI
Algav nädal soosib tegelemist millegi originaalse ja erilisega. Samuti soosib aeg tutvumist uute teemade ja valdkondadega. Ja oleks parem, kui sa saaksid seda üksinda või koos lähedase inimesega teha. Sest sinu suhted mingi suurema rühma või seltskonnaga võivad olla pingelised. Sa vajad praegu vabadust olla see, kes sa tegelikult olla tahad. Liikluses ja eriti kõrgustes (ronimised seiklusparkides jne.) ülimat ettevaatust!

*** KAALUD
Täna õnne, kui oled parajasti puhkusel! Sest siis pääsed ehk sellest närvesöövast pingest, millega muidu võid nii tööl kui ka muus ühiskondlikus tegevuses kokku puutuda. Pluuto ja Uraani pingeseisud võivad tekitada olukordi, kus oled sunnitud kiiresti midagi muutma, ümber tegema, korrigeerima. Mõnel konkurendil või rivaalil võib olla soov sulle koht kätte näidata. Nädala teises pooles võid Veenuse-Neptuuni kvadraadi tõttu mõne suhte osas vale otsuse teha.

*** SKORPION
Suures osas valitsevad samas mõjud mis eelmiselgi nädalal. Päikese ja Pluuto opositsioon võib eriti nädala esimeses pooles muuta sind kriitiliseks ja norivaks. Või siis vastupidi — tõmbad ligi isikuid, kes sind kritiseerivad ja sinu töödes vigu leiavad. Nädal ei sobi reisi alustamiseks ega ka juriidilisteks toiminguteks. Küll aga võiksid teha tutvust millegi erilise ja eksootilisega, reisida mõtetes ja vaimusilmas. Ettevaatust loomadega!