NEITSI

Suures osas kehtib kõik eelmise nädala kohta kirjutatu — jätkuvalt on fookuses eelkõige ühiskondlikud teemad ja ettevõtmised. Pead olema ettevaatlik olukorra suhtes, kus sind tõmmatakse mingisse projekti, millest sa tegelikult suurt midagi ei tea. Sulle võidakse jätta rääkimata selle ettevõtmise varjuküljed või käib see asi sul lihtsalt üle jõu.
Ka isiklikus plaanis võid kohtuda kellegagi, kes mängib sinuga mingit kavalat mängu või lihtsalt valetab sulle. Seega ei sobi nädal mistahes lepingute sõlmimiseks ega ka koostöö alustamiseks olulistes asjades. Samas — kui oled oma partneriga aus ja tema sinuga, siis kogete oma armuhetkedes uut värskust ja uusi sügavusi!

KAALUD

Veenuse ja Liliti kvadraat toob välja sinu eripära ja individuaalsuse — seda nii positiivses kui ka negatiivses tähenduses. Nii sinu voorused kui ka sinu puudused joonistuvad nüüd selgemini välja ning hakkavad teistele rohkem silma. Sa oled kas „must lammas“ või sädelev kuninganna — kõik sõltub sellest, milline on su hetkeolukord ja millise oma elu verstaposti juures sa parajasti seisad.  Meheliku Marsi jõudmine Jäära, mis Kaalude jaoks on kõikide üks-ühele suhete solaarmärk, lubab prognoosida aktiivsemaid suhteid mehelike ja jõuliste meestega. Samas toob selline Marsi asend kaasa ka suuremat konkurentsi ja võitlust nii eraelus kui ka töises plaanis.

SKORPION

Kipud nüüd võtma liiga suuri riske ehk siis paned kõik munad ühte korvi. Sul on raske endale midagi keelata, mistõttu üritad rahuldada kõik oma soovid ja tahtmised. Positiivsel juhul oled hea kaaslane pessimistidele, kuna suudad ka kõige mustemad värvid helgemate toonidega üle maalida. Halval juhul aga võid end mässida mingisse skandaali või leiad end sellisest olukorrast või suhtest, millest on raske puhtalt välja tulla. Kui suudad aga selliseid arenguid vältida, suudad oma karismaatilisuse ja säraga paljud enda ümber ära võluda. Sinus on sellist magneetilisust, mida on võimatu mitte märgata! Kui suudad suhetest välistada teeskluse ja ebasiiruse, säravad su romantikataevas kirkad tähed ning võimatu pole isegi ereda komeedi läbilend!