***LÕVI

Teisipäeval leiab aset Päikese ja Jupiteri ning neljapäeval (mõlemad mõjuvad läbi nädala) Päikese ja Uraani sekstiil. Seega on nädal väga vabastava ja avardava mõjuga, soosides uusi ideid ja algatusi. Sinu ja mingi kollektiivi või rühma vahel liiguvad äärmiselt loomingulised energiad, mis aitavad vabaneda takistustest ja üle saada surnud punktist. Ideaalne nädal oluliste ettevõtmiste alustamiseks. Laupäev-pühapäev soosib armuasju.

***NEITSI

Algav nädal on sulle äärmiselt soodne just tööalases ja ühiskondlikus liinis. Sulle võib selles vallas avaneda eriliselt soodne võimalus. Sinu suhe nii oma bossi või kellegi teisega, kellel on sinu üle mingi võib, on kantud uutest vaatenurkadest ja soovist leida uusi võimalusi edu saavutamiseks. Nädal soosib ka suurte ja oluliste muudatuste tegemist. Samas võib nüüd sinu suhe iseendasse olla kummaline ja moonutatud.

***KAALUD

Nädal võib pakkuda suurepäraseid võimalusi oma maailmavaate ja arusaamade avardamiseks. Kuuled, loed või näed midagi, mis mõjub sulle kui värske õhk. Parim nädal nii reisi kui ka õpingute alustamiseks, tutvumiseks mõne eksootilise teemaga. Ideaalne nädal ajurünnakuks, kollektiivseks probleemide lahendamiseks. Võid kohata ka kedagi, kes erineb sinu tavatuttavatest või kes sind lihtsalt millegagi üllatab.

***SKORPION

Ideaalne nädal suuremate ja olulisemate muudatuste tegemiseks. Aga ka vigade parandamiseks, praagi likvideerimiseks, asjade-esemete parandamiseks, puhastamiseks, restaureerimiseks. Võid saada ootamatut kasu ka ühisomandist ja jagatud vahenditest. Suhete tasandil koged nüüd korraga nii erilist sügavust kui ka uudsust, värskust, põnevust. Samas võib mõne sõbra-sõbrannaga probleeme olla.