***LÕVI

Nädala esimeses pooles mõjub veel Päikese-Jupiteri trigoon, mis võib paljud võimalused ja õnnelikud juhused sulle lähemale tuua. Lisaks on nädala esimeses pooles aktiivne ka Päikese-Saturni sekstiil, mis mõjub sulle stabiliseerivalt, annab püsivust ja kannatlikkust. Seega on nädala esimene pool väga soodne laiahaardeliste ja samas ka suurt püsivust nõudvate ettevõtmiste alustamiseks. Suhete osas võivad suuremat rolli mängida maailmavaatelised küsimused.

***NEITSI

Parim nädal aktiivseks vaimseks tööks, ajude pingutamiseks. Ka on sul nüüd silma vajalike detailide märkamiseks, mis muudab su töö äärmiselt efektiivseks. Teisipäevast reedeni võib suhete liinis ette tulla eriti intensiivseid hetki — romantilises sfääris väljendub see kirena, ametlikes suhetes võib aga ette tulla ägedat konkurentsi või survestamist. Kodustes suhetes on sellel nädalal vajalik avameelsus, ausus. Arusaamatused on kerged tekkima.

***KAALUD

Uue nädala meeleolud võivad olla üsna kerged ja mängulised — tunned end kui lind taeva all ega vaeva oma pead väljamõeldud probleemidega. Kõige selle juures peaksid jälgima, et sa ei läheks kaasa selliste ettevõtmistega, mille tulemusi sa ei suuda ette näha. Suhte sfäär on põnev — õhus on kirge ja võimalusi seikluseks. Samas võib keegi sulle ka kuidagi survet avaldada või mingeid tingimusi esitada.

***SKORPION

Nädal soosib töö või muude kohustustega seotud ettevõtmiste planeerimist. Soositud on vaimne töö, millegi analüüsimine ja süstematiseerimine. Ka on aeg õige kodu ja majapidamisega seotud plaanide tegemiseks. Nädala hoiatus on seotud raha- ja äriasjadega — võid siin ette võtta midagi, mis ei pruugi minna nii, nagu planeerisid. Eriti ettevaatlik tuleks olla kinnisvaraga seonduvates ettevõtmistes.