***LÕVI

Lõvi valitseja Päike moodustab opositsiooni Neptuuniga ning trigooni Pluutoga. Seega on nädala mõjud ühelt poolt väsitavad ja segadusse ajavad, teisalt annab Pluuto sulle võime kiirelt taastuda ja positiivseid muudatusi läbi viia. Võimaluse korral hoidu sellel nädalal suurematest ostudest ja muudest rahalistest ettevõtmistest. Veenuse asend Lõvis on jätkuvalt soodne uute suhete loomiseks nii seltskondlikus kui intiimses plaanis.

***NEITSI

Koolialguse nädal hakkab sinu jaoks igati aktiivses meeleolus. Nimelt siseneb teisipäeval Marss Neitsi märki, mis peaks sulle andma korraliku energialaksu. Samas on Merkuuri asend veidi keeruline, mis nõuab sinu käest hoolikust ja täpsust — on oht, et oled veidi kannatamatu ja hakkad kohe tegutsema, asju korralikult läbi mõtlemata. Suhete liinis on võnked veidi keerulised ja nõuavad sinult häid psühholoogi oskusi.

***KAALUD

Sügiskuu esimene nädal soosib neid, kes saavad veidi rahulikumalt võtta ega pea nii väga rabelema. Aeg sobib sügavaks enesevaatluseks, meditatiivsete seisundite kogemiseks, jooga tüüpi harjutusteks, erinevate väekohtade ja energeetiliste paikade külastamiseks. Nüüd on õige aeg keskenduda oma Sisemisele Minale ning püüda leida sügavamat kontakti oma alateadlike energiatega. Avalikes kohtades tasuks olla valvas ja oma vidinatel silm peal hoida.

***SKORPION

Algav nädal võib sinus tekitada mõningase peataoleku tunde. Võid hetkeks kaotada sihi silme eest ja hakata kahtlema oma senistes eemärkides. Sinu suhted mingi rühma, grupi või seltskonnaga võivad olla kantud kahtlustustest ja usaldamatusest. Või siis tunned, et ei saa väljendada oma tegelikke soove, vaid pead hea läbisaamise nimel teesklema. Sul tuleks nüüd leida õige tasakaal enda ja teiste soovide vahel.